laguna green by možais
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- …
- 36
- chevron_right
Ir, ir doma pareiza... Izdomā ko un kā labak.... Bet ideju saprati...
Man jau stāv šeibas. Labi klusē kā partizāns un nestāsti ko tur esi sadarijis.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Nu, toe-in ap 0 saregulē un neēdīs vairs riepas.možais rakstīja:Par sagazumu vienkāršs triks...
Pats sagazums ļoti minimāli ko ēd no riepas, visļaunākais ir saversums.... Precīzāk - saversuma trūkums....
Šajās bildēs kaut kā... neizskatās tik zems, kā ir dzīvē.
Gan jau ka kkas tehniskajā skatē neatļauts, tāpēc arī nestāsta! :) Vismaz man ir tas pats storijs Alja augšējie atbasti pod M3
d[-_-]b
Šķiet TA neko neteica....
kads tev nosaukums ir tiem diskiem?
borbet t
Ruu rakstīja:borbet t
Ja nepietiktu ķieģeļu, Tu laikam pat atļautos savu kāju palikt zem riepas!
d[-_-]b
mieriigi...325 BMW rakstīja:Ja nepietiktu ķieģeļu, Tu laikam pat atļautos savu kāju palikt zem riepas!
gan jau šo to būs jāpadara....Klavz rakstīja: Ir jau kādi plāni uz nākošo sezonu?
izdoma laba
Ja man būtu tāda iespēja savējo tā ieziemot ,tad es ar tā darītu ,
izskatas ka iebrauksana telpas aiznem vairak laika neka tiksana lidz telpam
Nu tiksana līdz arii bija apgrūtināta...
Bet viss interesantais maksa (šajā gadījumā nervus, pacietību) - līdz garazai tika atrauti abiem slieksniem gali un pāris jaunas svikas apakšā grīdai...
Bet viss interesantais maksa (šajā gadījumā nervus, pacietību) - līdz garazai tika atrauti abiem slieksniem gali un pāris jaunas svikas apakšā grīdai...
es brinos ka tu to pirms tam jau nebiji izdarijis,atceroties kaa braucam uz sezonas noslegumu,kad tev dzirksteles pa apaksu lidoja.
kadi plani uz ziemu?
kadi plani uz ziemu?
Ehh.. plāni ir kaut kādi nekas grandiozs bet nu jā jau sanāks tad dzirdēsiet...
Nu lai salds un ražens ziemas miedziņš un tiekamies (ar Tavu auto) nākamās 2014. gada sezonas atklāšanā!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- …
- 36