e36.lv Jelgavaa!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- …
- 90
- chevron_right
Man liekās, ka ir baigi okei! Jāizdomā tikai datums.
Edit: Nākamo 5dienas vakaru vai pat 7dien pa dienu, odi vismaz nebūs ja spīdēs saule
Pēdējais labojis KV_ - 11 Mai 2013, 17:41, kopā labots 1 reizi.
tā kā es pa nakti uz afteri nepalieku, tad es svētdien piekrītu aizbraukt pacept gaļu.
nu jau izskatās, ka 18. maijā jāstrādā.
Izlaboju, pilnigi visi datumi pedeja laika sajukushich. rakstīja:Nakam6dien ir e36 sezonas atklāšana :)
Es balsoju par svetdienu.
Skaidrs, kur tas ir, tas ceļš ved uz Kalnciemu un otrdienas vakaros uz taisnes, kas ved uz purvu notiek draģis, bet ganjau ka liela daļa to jau zin
Jap es ar svētdien pieripotu, vnk piektdien tak autiņš drusku jāsaved kārtībā, jāsapucē. a uz šo vietu man sanāk braukt pa granteni, takā diži tāi pucēšānai nebūtu jēgasV1Beta rakstīja:Es balsoju par svetdienu.
Es ar par svetdienu:)
Varētu šo sestdien tad ~pl.11 sakt vākties pie Valdekas Maximas un tad braukt visi barā uz to 333 trasi.
nu pagaidām cik zinu, tad ar mašīnu esmu vienīgais un vietas visas jau aizrunātas.
es jau jums visiem varu piebraukt pakaļ pie KV_ mājās. tie kam masīnas tie uz Valdeku.
es jau jums visiem varu piebraukt pakaļ pie KV_ mājās. tie kam masīnas tie uz Valdeku.
Ja paspešu salikt -- pievienošos ..
Sodas strūkla
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Ideja ļoti laba, bet neesmu drošs vai tikšu! Darbs + bakalaura deadlaini baigi krīt virsū.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
pats nebūšu ar savu e36, bet līdzi braukšu uz 333 trasi.
Ok es ar tad uz tiem 11 tiem, būšu pie valdekas
ja rīt, parīt salikšu, tad varbūt būšu...
Mani arī bakalaurs beidz nost, bet pagaidām domāju, ka pievienošos.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- …
- 90