Par un ap CSDD un TA
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- …
- 68
- chevron_right
Man nekad neviens nav līdis speciāli skatīties aķi.
skaidrs. es tā prasu, jo Jelgavas CSDD večiem patīk atraut bagāžnieku, haubi un kaut ko paniski meklēt.
sveiki. Tehniskā apskate gan vēl vairāk kā pus gadu, bet tomēr aizdomājos. man TA var piesieties pie tā ka man priekšā donkrata caurumu nav vispār? man tur viss bija izrūsējis un es viņus aizmetināju pa visam. viss ir taisni nospaktelēts un nokrāsots, nevar pateikt pat ka tādi tur bijuši. riepas mainu ceļot ar parasto donkratu kuru liek zem sliekšņa.
Vienkarši tā palasiju te ka kādu pat par tehniskajiem caurumiem sliekšņos vai neizlaist. lika aizdomāties.
Kādas ir kopējās TA izmaksas, ceļa nodoklis 52ls un cik m maksā pati TA? No galvas izkritis, slinkums meklēt
liekas ka bija ap lati 12
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
nu ka ogre vini mil ari bremzes spiest tik stipri kad trubinas plist,ka ari ruchniku raustit lidz sapish visu! agrak kad volvo atdzinu aizbraucu uz ogri skati neizgaju teica kad pirkstiem abiem pizdets,aizbraucu uz rigu un skate loga ieksa un nekadu problemu!kkk_24 rakstīja:nu, pedejais komentars vienkarsi smiekligs, nabadzins..taka nezinatu, ka par nenostiprinatu akji pienakas 2nieks, labak priecajies, ka Tev atzimeja, visadi var gadities ar nenostprinatiem akumulatoriem.. un tas, ka vini pilda kkaadu mistisku normu uz neizlaistam masinam ir fakts, katrs Tavs TA apciemojums ir naudinja vinjiem..
Romciks- faktus studijaa cho pa chom..
Ja nemaldos, tad par Ogres izdaribam pat Bez tabu ir radits.
Ja mašīnai ir uzstādīta gāzes iekārta, tad pie atgāzēm viņi pārbauda uz gāzi, jeb atkarīgs no tā ko es pats esmu ieslēdzis?
gazes iekārtai ir jabut ieslegtai!!!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
parbauda atgazes gan uz benzina gan uz gazes ka darbojas ja gaze nejiet tad 2 garantets
viss kopā 69,97ls,es tā maksāju savamoscar rakstīja:Kādas ir kopējās TA izmaksas, ceļa nodoklis 52ls un cik m maksā pati TA? No galvas izkritis, slinkums meklēt
Nē, tikai uz gāzes.Dj_Zii rakstīja:parbauda atgazes gan uz benzina gan uz gazes ka darbojas ja gaze nejiet tad 2 garantets
tiesi taa, parbaudatikai uz gazes...
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Arī zinu, ka tikai uz gāzes, benzīns vispār var neiet.
Paarbauda tikai uz gaazi kaa darbojas! Ja tev paarsleegts uz benziinu ,tad liek paarsleegties uz gaaziDj_Zii rakstīja:parbauda atgazes gan uz benzina gan uz gazes ka darbojas ja gaze nejiet tad 2 garantets
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
biju Grobiņas CSDD. tur viens čalis riktīgs rupeklis. bet man trāpījās tāds sakarīgs. ātri pārgāja mašīnai un pateica kas tiešām bojāts un ko zināju, ka var arī neizlaist. tā kā visu cieņu, ka neizdomāja savus defektus.
vot paprasīja man trijstūri, aptieciņu un ugunsdzēšamo uzrādīt. teicu, ka ugunsdzēšamais man rūpnīcas komplektācijā/aprīkojumā nav iekļauts un pat neprāsīja vairs aptieku ar trijstūri rādīt
vot paprasīja man trijstūri, aptieciņu un ugunsdzēšamo uzrādīt. teicu, ka ugunsdzēšamais man rūpnīcas komplektācijā/aprīkojumā nav iekļauts un pat neprāsīja vairs aptieku ar trijstūri rādīt
Skate izlaidis ar style32 diskiem, visi R17 8J ET 20? Itka skatoties uz aci, diski ir lidz ar arku! Negribas mest virsu ziemenes
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- …
- 68