Krāsošana & Rūsas apstrāde

Profila bilde
Orkaans
Ziņojumi: 3176
Pievienojies: 14 Mar 2011, 19:52
Braucu ar: BMW E90
Atrašanās vieta: Jelgava
Reputācija: 6

Sakraat daudz naudinju un mekleet labu kraasotaaju! pats neko tur nesaglaabsi ;)
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Profila bilde
Kopcis
Ziņojumi: 99
Pievienojies: 10 Mar 2012, 16:19
Ar smilšpapīru nenoberzt pat? :lol:
Profila bilde
Orkaans

Ar smilshpapiiru berzhot vari tikai sevi apmaaniit :gigigi:
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Profila bilde
putans
Ziņojumi: 273
Pievienojies: 19 Apr 2011, 14:32
Braucu ar: e36 2.5i cabrio
Atrašanās vieta: Rīga
Kopcis rakstīja:Ko iesākt ja durvju apakša ir sākusi aprūsēt un bagažnieka apakšas maliņa ar, ko darīt, pats kautkā to var novērst ar kādiem līdzekļiem? Ko darīt ja uz virsbūves metas rūsas burbuļi zem krāsas, kā to labāk novērst?
iegadajies jaunas durvis un nokraso jo durvim(cik saprotu aprusejis sturos,kantees) ja ir aprusejis no arpuses tad iekshpusee tur ir ateja.
Profila bilde
aarchijs
Ziņojumi: 1441
Pievienojies: 13 Jan 2012, 17:33
Braucu ar: e36
Atrašanās vieta: Madona/UK
Reputācija: 5

sveiki, vai kads var pateikt ar kādu līdzekli var izdzīt rūsu piemēram kā no durvju apaksam un uz brilles un bagaznieka vaka? par smilšu strūklu es zinu bet gribēju uzzināt vai ir kāds pretrūsas nonēmējs lai ar to varētu izdzīt rūsu un pēc tam tur visu apstrādāt?
Profila bilde
Ridlihs
Ziņojumi: 5132
Pievienojies: 13 Jūn 2012, 09:43
Braucu ar: Braucu ar:
Atrašanās vieta: Azerbaidžānas Republika
Reputācija: 7

es šite izglītojos šajā jautajumā, man šķiet, ka labs info atrodams :
http://www.bmwpower.lv/forum_topic.php? ... 91&start=0
Profila bilde
Orkaans

Apmeeram 80% tur ir muljkjiibas :lol:
Lielaako ties tur piedaavaataas tehnologjijas ir deriigas seetas un liidziigu materiaalu kraasoshanai ;)
Profila bilde
Orkaans

aarchijs rakstīja:sveiki, vai kads var pateikt ar kādu līdzekli var izdzīt rūsu piemēram kā no durvju apaksam un uz brilles un bagaznieka vaka? par smilšu strūklu es zinu bet gribēju uzzināt vai ir kāds pretrūsas nonēmējs lai ar to varētu izdzīt rūsu un pēc tam tur visu apstrādāt?
Ja gribi normaali ,tad tikai ar smiltiim!!!! Ar kjiimiju vari tikai sevi apmaaniit ;)
Profila bilde
Ridlihs
Ziņojumi: 5132
Pievienojies: 13 Jūn 2012, 09:43
Braucu ar: Braucu ar:
Atrašanās vieta: Azerbaidžānas Republika
Reputācija: 7

Orkaans rakstīja:Apmeeram 80% tur ir muljkjiibas :lol:
Lielaako ties tur piedaavaataas tehnologjijas ir deriigas seetas un liidziigu materiaalu kraasoshanai ;)
nu tad iesaki lūdzu no savas puses materiālus netā kur par šo tēmu ir :super: uzrakstīts un ir jēga lasīt.
Profila bilde
Orkaans

Es taadu info netaa nemekleeju :gigigi:
Profila bilde
Orkaans

Daudzi te bljauj ,ka pie maniim kraasot sanaak dikti daargi:) Itkaa Vasja arii servisaa kraasojot labi ,bet tikai uz pusi leetaak :lol:
Tad te dazhas bilzhas ieskatam ,kapeec mans darbs maksaa vairaak ;) Uz jautaajumiem atbildeeshu vakaraa ,ja protams ,kaadam ,kas interesees :yes:
Apskates objekts ir Viktora kuutinja
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
yanks
Ziņojumi: 1832
Pievienojies: 20 Aug 2012, 12:24
Reputācija: 13

un par ko tu tieši brīnies. Tas tak sen ir zināms ka tad kad jālielās ar ar algu tad saka ka pelna štuku nedēlā neiespringstot. A tad kad pa 20 ls jānopērk kas priekš auto tiek meklētas nezkādas atlaides utt un sākās krīze :lol:
yanks
Ziņojumi: 1832
Pievienojies: 20 Aug 2012, 12:24
Reputācija: 13

ir kādam kādi sakarīgi ieteikumi par krāsošanas pistoles izvēli mājas lietošanai. skatos ka priekš gruntēšanas var vajadzēt otru pistoli?
visur raksta ka nevajag lētu ņemt-cik ir lēta? :lol: un teksti ka jo dārgāk jo labāk man ar nav svarīgi. jautājums ir kapēc labāk ir tādu nevis savādāku?
uz servisu varat mani nesūtīt - tā kā servisos pat ratus nemāk pieskjrūvēt tad ... :lol: pilna māja ar veciem opeļim-nevaru atļauties braukt krāsot katru sūdu :gigigi:
Profila bilde
Orkaans

Pazvani 29556411 Gatis
Vinjsh tev paliidzees izdomaat kaadu tev pistoli vajag un arii par labu cenu paardos ;)
Vari atsaukties uz maniim ;)
Profila bilde
BuKTOP
Ziņojumi: 869
Pievienojies: 20 Jūl 2012, 11:30
Braucu ar: Marrakesh kūts
Atrašanās vieta: Mārupes
Reputācija: 2

Orkaans rakstīja:Daudzi te bljauj ,ka pie maniim kraasot sanaak dikti daargi:) Itkaa Vasja arii servisaa kraasojot labi ,bet tikai uz pusi leetaak :lol:
Tad te dazhas bilzhas ieskatam ,kapeec mans darbs maksaa vairaak ;) Uz jautaajumiem atbildeeshu vakaraa ,ja protams ,kaadam ,kas interesees :yes:
Apskates objekts ir Viktora kuutinja
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
Peerfekti :clap: :clap:
Uz zemes laba pludmale :pupi:
Profila bilde
marux
Ziņojumi: 3441
Pievienojies: 27 Feb 2011, 19:47
Braucu ar: slaidu francūzi
Atrašanās vieta: LV
Reputācija: 8

yanks rakstīja:ir kādam kādi sakarīgi ieteikumi par krāsošanas pistoles izvēli mājas lietošanai. skatos ka priekš gruntēšanas var vajadzēt otru pistoli?
visur raksta ka nevajag lētu ņemt-cik ir lēta? :lol: un teksti ka jo dārgāk jo labāk man ar nav svarīgi. jautājums ir kapēc labāk ir tādu nevis savādāku?
uz servisu varat mani nesūtīt - tā kā servisos pat ratus nemāk pieskjrūvēt tad ... :lol: pilna māja ar veciem opeļim-nevaru atļauties braukt krāsot katru sūdu :gigigi:
Es sev iepirku šādu - http://www.autokrasas.lv/?p=art&art=532 Aizgāju, ar čali izrunājāmies, kas un kā, un tad jau kopīgi izfunktierējām rezultātu. Praksē gan vēl nav sanācis pārbaudīt...
ppower
Ziņojumi: 13
Pievienojies: 20 Apr 2013, 21:52
Cik maksātu apmēram novērst kaut ko šādu?
Attēls
Profila bilde
Orkaans

Visticamaak ,ka tur ir jaamaina spaarns! Tapeec ,kameer nav redzams dziivee ,tikmeer adekvaatu cenu pateikt ir gruuti!
Saakot no 75Ls ;)
Profila bilde
Agnis
Ziņojumi: 2047
Pievienojies: 26 Jūl 2011, 23:48
Braucu ar: Kabri & kupeju
Atrašanās vieta: Rīga, Pļavnieki
Reputācija: 2

Ne īsti jautājums par krāsošanu, drīzāk par virsbūves kopšanu, varbūt Orkaans vai kāds cits zinošāks var pastāstīt?
Kas īsti ir šis te un vai viņu ir vērts izmantot? http://www.autokrasas.lv/?p=art&art=385
Attēls
Ārzemju auto forumos esmu redzējis, ka to brīnumu pielieto samērā daudz cilvēku, pēc auto mazgāšanas pārejot visam pāri ar to ''plastilīnu'' :lol: Tajā autokrāsu lapā ir norādīts ka viņu izmanto pirms pulēšanas, bet tajos ārzemju forumos daudzi ar viņu tīra virsbūvi arī tikai pēc mazgāšanas. Kā tur īsti ir? Acīm redzamas izmaiņas tas brīnums dod vai nē? :D
Attēls
Profila bilde
Orkaans

Pilniigi nevajadziiga lieta :hahaha: