digitālā un analogā klimata kontrole

Profila bilde
byrbyr
Ziņojumi: 1683
Pievienojies: 10 Apr 2013, 13:55
Braucu ar: GO1633
Digitala
Profila bilde
dogMa
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 9805
Pievienojies: 27 Feb 2011, 23:05
Braucu ar: E36 2.8i Coupe
Reputācija: 117

Tad "ezis" būs pie vainas.. nomaini to komplektā ar jaunu salona filtru.
Profila bilde
Zabiits
Ziņojumi: 297
Pievienojies: 03 Nov 2013, 23:11
Braucu ar: 325 coupe
Atrašanās vieta: ikšķile
vīri palīdzat,
kas varetu but pie vainas, analogai klimai ka visu laiku pūš tikai karstu ?
karstuma regulejumu grozi kā gribi, nekas nemainās, varbut tas pats regulējamā bloks, jo cik skatijos tieši karstam vai augstam tas grozāmais ir uz elektroniku
Gints93
Ziņojumi: 61
Pievienojies: 08 Jan 2013, 19:58
Braucu ar: m42
Reputācija: 1

Sveiki biedri! Auto 318i ar ieswapotu is'u. Stāvēja parastākā pečka, viss izbeidzās, radiators tecēja, ventilatora motors izbeidzās, krč metams pasākums. Čoms pa lētuci atdeva analogo klimu+ pilnīgi visu pravodku no tā auto no kā klima un tagad stutēju visu vietā. Parastajai pečkai bija viens balts konektors, tāds pats ir arī klimai, tur problēmu nav, problēma ir melnais konektors. Jautājums: Ja no melnā konektora vadus savilkšu un pēc krāsām pievienošu tajos dalītājos, kas nāk zem bardačoka un zem stūres es neriskēšu nodedzināt auto, vai tomēr pēc šāda principa viss būs čiki piki? :D
p.s. elektrībā neesmu guru, bet lodāmuru rokās turēt māku.
Profila bilde
Rons
Ziņojumi: 1429
Pievienojies: 22 Jūl 2011, 19:28
Braucu ar: c3h8-c4h10
Reputācija: 12

Gints93 rakstīja:Sveiki biedri! Auto 318i ar ieswapotu is'u. Stāvēja parastākā pečka, viss izbeidzās, radiators tecēja, ventilatora motors izbeidzās, krč metams pasākums. Čoms pa lētuci atdeva analogo klimu+ pilnīgi visu pravodku no tā auto no kā klima un tagad stutēju visu vietā. Parastajai pečkai bija viens balts konektors, tāds pats ir arī klimai, tur problēmu nav, problēma ir melnais konektors. Jautājums: Ja no melnā konektora vadus savilkšu un pēc krāsām pievienošu tajos dalītājos, kas nāk zem bardačoka un zem stūres es neriskēšu nodedzināt auto, vai tomēr pēc šāda principa viss būs čiki piki? :D
pat nemēģini :yes: :yes:

p.s. arī pēteris no mazdārziņiem prot pielodēt lejkannai uzgali... un ja man ir āmurs- es esmu kalējs ? ;)

lai darbotos ap elektrību ir vajadzīga izpratne par to..
Gints93
Ziņojumi: 61
Pievienojies: 08 Jan 2013, 19:58
Braucu ar: m42

Easy bro! :) Siģeni ievilku, el. logus ievilku, el. lūku ievilku, viss strādā, tāpēc atkārtošos, galīgi tizls neesmu. Ok, ja tā nevar, tad maybe ir kādam kāds source ar info, kas man noderētu? Google diezgan skopa attiecībā uz šo...
Profila bilde
Rons

Gints93 rakstīja:Easy bro! :) Siģeni ievilku, el. logus ievilku, el. lūku ievilku, viss strādā, tāpēc atkārtošos, galīgi tizls neesmu. Ok, ja tā nevar, tad maybe ir kādam kāds source ar info, kas man noderētu? Google diezgan skopa attiecībā uz šo...

ja shēmas proti lasīt un izpratne ir, tad E36 ETM ...
Profila bilde
Zabiits
Ziņojumi: 297
Pievienojies: 03 Nov 2013, 23:11
Braucu ar: 325 coupe
Atrašanās vieta: ikšķile
Zabiits rakstīja:vīri palīdzat,
karstuma regulejumu grozi kā gribi, nekas nemainās, varbut tas pats regulējamā bloks, jo cik skatijos tieši karstam vai augstam tas grozāmais ir uz elektroniku
vel joprojam visi gudrie pipari pazudusi un nesaka kas par lietu
Profila bilde
Rons

Zabiits rakstīja:
Zabiits rakstīja:vīri palīdzat,
vel joprojam visi gudrie pipari pazudusi un nesaka kas par lietu

krāsniņas vārstu izjauc.....(atrodas motortelpā). tas ir solenoīds un vada to ar pwm, tāpēc arī nereti sabirst... ;)
Profila bilde
BMW-Valcha
Ziņojumi: 599
Pievienojies: 18 Feb 2012, 20:12
Braucu ar: M54B25 LPG
Atrašanās vieta: Katlakalns
Reputācija: 2

Kas varētu būt pie vainas, ka netek kondensāts pa apakšu? noteka ir tīra. par maz dzesē?
kasiks
DIY pavēlnieks
Ziņojumi: 1986
Pievienojies: 19 Sep 2011, 21:46
Braucu ar: Tavu mutari
Atrašanās vieta: Daugavpils
Reputācija: 10

līdz šim visi priecājas, ka NAV peļķu zem mašīnas :lol: drauga citroenam konkrēti spanis paliek :hahaha:
Profila bilde
AUngers
Ziņojumi: 95
Pievienojies: 05 Mar 2014, 18:57
Braucu ar: 320
Kad araa ir lietus samera normals, tad baigi svist logi ciet, pat dalita klima nespej atkauset tos logus valjaa :D
kas varetu but par vainu ? salona gaisa filtrs ?
Profila bilde
Yro
Ziņojumi: 219
Pievienojies: 24 Feb 2014, 10:06

Gints93 rakstīja:Sveiki biedri! Auto 318i ar ieswapotu is'u. Stāvēja parastākā pečka, viss izbeidzās, radiators tecēja, ventilatora motors izbeidzās, krč metams pasākums. Čoms pa lētuci atdeva analogo klimu+ pilnīgi visu pravodku no tā auto no kā klima un tagad stutēju visu vietā. Parastajai pečkai bija viens balts konektors, tāds pats ir arī klimai, tur problēmu nav, problēma ir melnais konektors. Jautājums: Ja no melnā konektora vadus savilkšu un pēc krāsām pievienošu tajos dalītājos, kas nāk zem bardačoka un zem stūres es neriskēšu nodedzināt auto, vai tomēr pēc šāda principa viss būs čiki piki? :D
Vajadzeja skatities ka tie vadi bija savienoti, pirms vilka lauka no masinas. Bet ta visi vadi vienojas tani melnaja kaste kas pie kajam, iznemot divus vadus. Bruns ar dzeltenu vai dzeltens ar violet kurs liekas pie dzese sitemas ta peckas varsts. Un vieolets ar kaut ko kas liekas stekeri kurs aiziet vai atnak no EVB kaut kads 6pins man liekas.
Profila bilde
Yro
Ziņojumi: 219
Pievienojies: 24 Feb 2014, 10:06

Vajadzeja skatities ka tie vadi bija savienoti, pirms vilka lauka no masinas. Bet ta visi vadi vienojas tani melnaja kaste kas pie kajam, iznemot divus vadus. Bruns ar dzeltenu vai dzeltens ar violet kurs liekas pie dzese sitemas ta peckas varsts. Un vieolets ar kaut ko kas liekas stekeri kurs aiziet vai atnak no EVB kaut kads 6pins man liekas.
Profila bilde
Ginekologs
Ziņojumi: 628
Pievienojies: 27 Dec 2011, 03:02
Braucu ar: F31 LCI
AUngers rakstīja:Kad araa ir lietus samera normals, tad baigi svist logi ciet, pat dalita klima nespej atkauset tos logus valjaa :D
Arī svīda logi ciet, kad 3, 4 cilvēki mašīnā un lietus lija, pat uz max jaudu klima nespēja palīdzēt. Salona gaisa filtra nomaiņa atrisināja problēmu. :yes:
Profila bilde
BMW-Valcha
Ziņojumi: 599
Pievienojies: 18 Feb 2012, 20:12
Braucu ar: M54B25 LPG
Atrašanās vieta: Katlakalns
Reputācija: 2

BMW-Valcha rakstīja:Kas varētu būt pie vainas, ka netek kondensāts pa apakšu? noteka ir tīra. par maz dzesē?
puika par maz bija freonu iepildījis :hahaha: tagad esmu braukājoš ledusskapis :lol:
Profila bilde
Azbests
Ziņojumi: 853
Pievienojies: 01 Mai 2013, 03:37
Braucu ar: dirsu pa ledu
Atrašanās vieta: Пурвциемс
Reputācija: 4

Ginekologs rakstīja:
AUngers rakstīja:Kad araa ir lietus samera normals, tad baigi svist logi ciet, pat dalita klima nespej atkauset tos logus valjaa :D
Arī svīda logi ciet, kad 3, 4 cilvēki mašīnā un lietus lija, pat uz max jaudu klima nespēja palīdzēt. Salona gaisa filtra nomaiņa atrisināja problēmu. :yes:
ok nav par klimu, bet gan parasto pečku..

arī šāda problēma, gaisa filtra nav..

pie kā ķerties?
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas

bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
Profila bilde
Ginekologs
Ziņojumi: 628
Pievienojies: 27 Dec 2011, 03:02
Braucu ar: F31 LCI
Jāizsēdina no auto visi, kas ir iedzēruši ko stiprāku. :lol:
Ja nopietni, tad ko darīt tādā gadījumā nav ne jausmas.
Profila bilde
normāls čalis
Ziņojumi: 582
Pievienojies: 30 Mar 2013, 20:24
Braucu ar: e41 ;)
Atrašanās vieta: Rīga
Azbests rakstīja:
Ginekologs rakstīja:
ok nav par klimu, bet gan parasto pečku..

arī šāda problēma, gaisa filtra nav..

pie kā ķerties?
Parastajai pečkai motortelpā ir divi filtri (konusveidīgi).
Kalnz rakstīja:e36 bez bloķa ir alus bez grādiem / sieviete no gumijas / elektriskā cigarete u.tml
Mana māte - "ārprāts! Viņam tak riepas deg, viņam tas ir jāpasaka!" Runājot par apļa slīpētāju.
Attēls
Profila bilde
normāls čalis
Ziņojumi: 582
Pievienojies: 30 Mar 2013, 20:24
Braucu ar: e41 ;)
Atrašanās vieta: Rīga
ahh, gribēju pajautāt - tas tiešām ir normāli, ka no pečkas (klimatkontroles) satek tiešām paliela peļķe minūtes/divu laikā? Nu kādi 25-30cm diametrā. Ūdens, bez garšas un smaržas.
Kalnz rakstīja:e36 bez bloķa ir alus bez grādiem / sieviete no gumijas / elektriskā cigarete u.tml
Mana māte - "ārprāts! Viņam tak riepas deg, viņam tas ir jāpasaka!" Runājot par apļa slīpētāju.
Attēls