digitālā un analogā klimata kontrole
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- …
- 34
- chevron_right
Tad "ezis" būs pie vainas.. nomaini to komplektā ar jaunu salona filtru.
vīri palīdzat,
kas varetu but pie vainas, analogai klimai ka visu laiku pūš tikai karstu ?
karstuma regulejumu grozi kā gribi, nekas nemainās, varbut tas pats regulējamā bloks, jo cik skatijos tieši karstam vai augstam tas grozāmais ir uz elektroniku
karstuma regulejumu grozi kā gribi, nekas nemainās, varbut tas pats regulējamā bloks, jo cik skatijos tieši karstam vai augstam tas grozāmais ir uz elektroniku
Sveiki biedri! Auto 318i ar ieswapotu is'u. Stāvēja parastākā pečka, viss izbeidzās, radiators tecēja, ventilatora motors izbeidzās, krč metams pasākums. Čoms pa lētuci atdeva analogo klimu+ pilnīgi visu pravodku no tā auto no kā klima un tagad stutēju visu vietā. Parastajai pečkai bija viens balts konektors, tāds pats ir arī klimai, tur problēmu nav, problēma ir melnais konektors. Jautājums: Ja no melnā konektora vadus savilkšu un pēc krāsām pievienošu tajos dalītājos, kas nāk zem bardačoka un zem stūres es neriskēšu nodedzināt auto, vai tomēr pēc šāda principa viss būs čiki piki?
p.s. elektrībā neesmu guru, bet lodāmuru rokās turēt māku.
pat nemēģiniGints93 rakstīja:Sveiki biedri! Auto 318i ar ieswapotu is'u. Stāvēja parastākā pečka, viss izbeidzās, radiators tecēja, ventilatora motors izbeidzās, krč metams pasākums. Čoms pa lētuci atdeva analogo klimu+ pilnīgi visu pravodku no tā auto no kā klima un tagad stutēju visu vietā. Parastajai pečkai bija viens balts konektors, tāds pats ir arī klimai, tur problēmu nav, problēma ir melnais konektors. Jautājums: Ja no melnā konektora vadus savilkšu un pēc krāsām pievienošu tajos dalītājos, kas nāk zem bardačoka un zem stūres es neriskēšu nodedzināt auto, vai tomēr pēc šāda principa viss būs čiki piki?
p.s. arī pēteris no mazdārziņiem prot pielodēt lejkannai uzgali... un ja man ir āmurs- es esmu kalējs ?
lai darbotos ap elektrību ir vajadzīga izpratne par to..
Easy bro! :) Siģeni ievilku, el. logus ievilku, el. lūku ievilku, viss strādā, tāpēc atkārtošos, galīgi tizls neesmu. Ok, ja tā nevar, tad maybe ir kādam kāds source ar info, kas man noderētu? Google diezgan skopa attiecībā uz šo...
Gints93 rakstīja:Easy bro! :) Siģeni ievilku, el. logus ievilku, el. lūku ievilku, viss strādā, tāpēc atkārtošos, galīgi tizls neesmu. Ok, ja tā nevar, tad maybe ir kādam kāds source ar info, kas man noderētu? Google diezgan skopa attiecībā uz šo...
ja shēmas proti lasīt un izpratne ir, tad E36 ETM ...
vel joprojam visi gudrie pipari pazudusi un nesaka kas par lietuZabiits rakstīja:vīri palīdzat,
Zabiits rakstīja:vel joprojam visi gudrie pipari pazudusi un nesaka kas par lietuZabiits rakstīja:vīri palīdzat,
krāsniņas vārstu izjauc.....(atrodas motortelpā). tas ir solenoīds un vada to ar pwm, tāpēc arī nereti sabirst...
Kas varētu būt pie vainas, ka netek kondensāts pa apakšu? noteka ir tīra. par maz dzesē?
līdz šim visi priecājas, ka NAV peļķu zem mašīnas drauga citroenam konkrēti spanis paliek
Kad araa ir lietus samera normals, tad baigi svist logi ciet, pat dalita klima nespej atkauset tos logus valjaa
kas varetu but par vainu ? salona gaisa filtrs ?
Vajadzeja skatities ka tie vadi bija savienoti, pirms vilka lauka no masinas. Bet ta visi vadi vienojas tani melnaja kaste kas pie kajam, iznemot divus vadus. Bruns ar dzeltenu vai dzeltens ar violet kurs liekas pie dzese sitemas ta peckas varsts. Un vieolets ar kaut ko kas liekas stekeri kurs aiziet vai atnak no EVB kaut kads 6pins man liekas.Gints93 rakstīja:Sveiki biedri! Auto 318i ar ieswapotu is'u. Stāvēja parastākā pečka, viss izbeidzās, radiators tecēja, ventilatora motors izbeidzās, krč metams pasākums. Čoms pa lētuci atdeva analogo klimu+ pilnīgi visu pravodku no tā auto no kā klima un tagad stutēju visu vietā. Parastajai pečkai bija viens balts konektors, tāds pats ir arī klimai, tur problēmu nav, problēma ir melnais konektors. Jautājums: Ja no melnā konektora vadus savilkšu un pēc krāsām pievienošu tajos dalītājos, kas nāk zem bardačoka un zem stūres es neriskēšu nodedzināt auto, vai tomēr pēc šāda principa viss būs čiki piki?
Vajadzeja skatities ka tie vadi bija savienoti, pirms vilka lauka no masinas. Bet ta visi vadi vienojas tani melnaja kaste kas pie kajam, iznemot divus vadus. Bruns ar dzeltenu vai dzeltens ar violet kurs liekas pie dzese sitemas ta peckas varsts. Un vieolets ar kaut ko kas liekas stekeri kurs aiziet vai atnak no EVB kaut kads 6pins man liekas.Gints93 rakstīja:Sveiki biedri! Auto 318i ar ieswapotu is'u. Stāvēja parastākā pečka, viss izbeidzās, radiators tecēja, ventilatora motors izbeidzās, krč metams pasākums. Čoms pa lētuci atdeva analogo klimu+ pilnīgi visu pravodku no tā auto no kā klima un tagad stutēju visu vietā. Parastajai pečkai bija viens balts konektors, tāds pats ir arī klimai, tur problēmu nav, problēma ir melnais konektors. Jautājums: Ja no melnā konektora vadus savilkšu un pēc krāsām pievienošu tajos dalītājos, kas nāk zem bardačoka un zem stūres es neriskēšu nodedzināt auto, vai tomēr pēc šāda principa viss būs čiki piki?
Arī svīda logi ciet, kad 3, 4 cilvēki mašīnā un lietus lija, pat uz max jaudu klima nespēja palīdzēt. Salona gaisa filtra nomaiņa atrisināja problēmu.AUngers rakstīja:Kad araa ir lietus samera normals, tad baigi svist logi ciet, pat dalita klima nespej atkauset tos logus valjaa
puika par maz bija freonu iepildījis tagad esmu braukājoš ledusskapisBMW-Valcha rakstīja:Kas varētu būt pie vainas, ka netek kondensāts pa apakšu? noteka ir tīra. par maz dzesē?
ok nav par klimu, bet gan parasto pečku..Ginekologs rakstīja:Arī svīda logi ciet, kad 3, 4 cilvēki mašīnā un lietus lija, pat uz max jaudu klima nespēja palīdzēt. Salona gaisa filtra nomaiņa atrisināja problēmu.AUngers rakstīja:Kad araa ir lietus samera normals, tad baigi svist logi ciet, pat dalita klima nespej atkauset tos logus valjaa
arī šāda problēma, gaisa filtra nav..
pie kā ķerties?
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
Jāizsēdina no auto visi, kas ir iedzēruši ko stiprāku.
Ja nopietni, tad ko darīt tādā gadījumā nav ne jausmas.
Ja nopietni, tad ko darīt tādā gadījumā nav ne jausmas.
Parastajai pečkai motortelpā ir divi filtri (konusveidīgi).Azbests rakstīja:ok nav par klimu, bet gan parasto pečku..Ginekologs rakstīja:Arī svīda logi ciet, kad 3, 4 cilvēki mašīnā un lietus lija, pat uz max jaudu klima nespēja palīdzēt. Salona gaisa filtra nomaiņa atrisināja problēmu.AUngers rakstīja:Kad araa ir lietus samera normals, tad baigi svist logi ciet, pat dalita klima nespej atkauset tos logus valjaa
arī šāda problēma, gaisa filtra nav..
pie kā ķerties?
ahh, gribēju pajautāt - tas tiešām ir normāli, ka no pečkas (klimatkontroles) satek tiešām paliela peļķe minūtes/divu laikā? Nu kādi 25-30cm diametrā. Ūdens, bez garšas un smaržas.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- …
- 34