Armando braucamais
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- …
- 103
- chevron_right
tu tur neesi gadijuma jau otro e36 uzbuvejis
paldiesZirdzins rakstīja:Veiksmi darbos
tapec jau pajautaju jo neesmu parliecinats, bet nu to es uzzinasu svetdien tikuntaaSTUDENTS rakstīja:Kpc lai atšķirtos ja no viena motora?Armando rakstīja:jaa, buus ko paperties nedaudz bet nu domaju ka tiksu galaa vel pie reizes japarbauda kuri un janomaina kompensatori, dazi noklab uz sekundi pie pirmaa starta no rita. loti ceru ka m50b25kompensatori neackiras no m50b25. mok kads zin?
nu vel jau gluzi nee, bet talu no taa neesmuDj_Zii rakstīja:tu tur neesi gadijuma jau otro e36 uzbuvejis
...
vinsh domaaja starp vanosu un bezvanosu esmu ekstrasents
baaaaa tiko tik pamaniju
jautats bija, vai ir atskiriba starp m50b20 un m50b25 kompensatoriem
...
nee, Agri, vienkarsi sajuka, nez kape divraiz vienu un to pasu kodu uzspieduAgris rakstīja:vinsh domaaja starp vanosu un bezvanosu esmu ekstrasents
ir doma pievakt veselos kompensatorus no bijusaa donora dzineja, tas man vel ir
...
Atvēru topicu un kad biji uzrakstījis:"Tpc jau jautāju" .. mute vaļā palikaArmando rakstīja:baaaaa tiko tik pamaniju
Likās jau ka kkas nav tīrs
Grūti būs pateikt, kurš, kuri kompensatori no 24 pieklab uz startu.
nu jaa bet nau jau varianti, jamaina jau bus, ja jau es busu tik talu, ja nee tad visus pec kartas
bet gan jau kaukaa varesu pateikt bojato, jo donoram neviens neklabeja tatad jasalidzina ar tiem
bet gan jau kaukaa varesu pateikt bojato, jo donoram neviens neklabeja tatad jasalidzina ar tiem
...
Armando rakstīja:nu jaa bet nau jau varianti, jamaina jau bus, ja jau es busu tik talu, ja nee tad visus pec kartas
jaaparauj topiks araa no aizmirstibas
nekas daudz nau sadariits pa so laiku, ir salaboti dazi sikuminji kas kaa parasti izvertaas par lieluminjiem, bet motoru esmu atlicis labot pec janjiem
dazi snapi ar jauno purna skatu (krusti, 6000k xenons, tik neskapec vins izskatas zals bildes, bet istenibaa ir balts, luupa- nosplavos un nopirku jaunu orginalo, kaa ari toneti miglinieki)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
...
Ar lūpu pavisam cits auto! Izskatās perfekti!
Glauns aperāts, spliterus arī liksi?
Vēl GT spoileri utt!
Vēl GT spoileri utt!
vot sitadas vietas vajadzeetu pie mums LV prieks fotosesijaam
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
LV ir vēl smukākas vietas, tik jāizbrauc no tās Rīgas laukā!
Ļoti glīta kupeja.. bet par tiem krustiem - hmm īpaši atšķirību neredzu
paldies visiem
erda- jaa spliteri protams ka bus, pat loti driz, spoilers ari kaukad nakotnee, bet baigi dargs maita, bet nu tas bus velak pec koilam
ps es jau tik pec tavam, klavin, un erdas bildem iespaidojos ,tape nolemu ka soreiz prosta ielas malaa nefocesu bet nau jau man ne tas aparaturas ne to zinashanu un iemaju lai uztaisitu bildes tadas ka jums sanak, auto ari nau tads
student- par ko isti neredzi atskiribu? no prieksas skatoties jau ari nekad nevar redzet atskiribu, bet salidzini ar ieprieksejo sesiju kopa ar archiz lv uzreiz redzesi
bija man labakas lampas bet ta redz ir ka nekad nau miera un aizsutiju vinas uz ameriku
erda- jaa spliteri protams ka bus, pat loti driz, spoilers ari kaukad nakotnee, bet baigi dargs maita, bet nu tas bus velak pec koilam
ps es jau tik pec tavam, klavin, un erdas bildem iespaidojos ,tape nolemu ka soreiz prosta ielas malaa nefocesu bet nau jau man ne tas aparaturas ne to zinashanu un iemaju lai uztaisitu bildes tadas ka jums sanak, auto ari nau tads
student- par ko isti neredzi atskiribu? no prieksas skatoties jau ari nekad nevar redzet atskiribu, bet salidzini ar ieprieksejo sesiju kopa ar archiz lv uzreiz redzesi
bija man labakas lampas bet ta redz ir ka nekad nau miera un aizsutiju vinas uz ameriku
...
baigā konfektīte...gribās šito arī pie mums lv redzēt ciemos..
paldies
nu tas tads talejosaks sapnis ir, bet maaris mani te sabaidija ka motors izbeigsies man paceljam uz lv
nu tas tads talejosaks sapnis ir, bet maaris mani te sabaidija ka motors izbeigsies man paceljam uz lv
...
njuuu nevar būt tik trakiArmando rakstīja:paldies
ja kas pabrauksim pretī ja būs ķibele..hehe..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- …
- 103