Ruby black metallic @ Dj_zii
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- …
- 32
- chevron_right
klipšus man nekadus neiedeva kas pae klipšiem?
nu tie ari bija komplekta bet tie nav klipši tas ir tads ka sprosta gredzens pašam apmizejam
Sen nebija nekas rakstits bet ari nekas pagaidam netiek darits ar auto jo viss pagaidam apmierina
pa šo laiku ir izieta jauna tehniska apskate ,kura tika konststeti 1.nenozimiga ellas noplude no dzineja ko es ta ari nevareju atrast kur vina ir un ierakstija 1,par rusu uz manu jautajumu lai parada kur vinš redz rusu sanemu atbildi ka ta ir veca mašina un tur ir jabut kaut kur rusai
nu es protams ka nesaku neka tur sprukšket un priecajos par jaunu skati loga taka esmu legals satiksmes dalibniels
vel pa šo laiku ir noticis tas ka es savas muļķibas pec sasitu vaditaja durvis un sparnu bet nu viss jau ir noversts un sataisits taka ja kadam ir aizķerusies melna apšifka no vaditaju durvim labprat to iegadatos vai iemainitu pret kaut ko
pa šo laiku ir izieta jauna tehniska apskate ,kura tika konststeti 1.nenozimiga ellas noplude no dzineja ko es ta ari nevareju atrast kur vina ir un ierakstija 1,par rusu uz manu jautajumu lai parada kur vinš redz rusu sanemu atbildi ka ta ir veca mašina un tur ir jabut kaut kur rusai
nu es protams ka nesaku neka tur sprukšket un priecajos par jaunu skati loga taka esmu legals satiksmes dalibniels
vel pa šo laiku ir noticis tas ka es savas muļķibas pec sasitu vaditaja durvis un sparnu bet nu viss jau ir noversts un sataisits taka ja kadam ir aizķerusies melna apšifka no vaditaju durvim labprat to iegadatos vai iemainitu pret kaut ko
Tas ir bijis BMW heiteris.Dj_Zii rakstīja:un ierakstija 1,par rusu uz manu jautajumu lai parada kur vinš redz rusu sanemu atbildi ka ta ir veca mašina un tur ir jabut kaut kur rusai
Un durvis tā sasiti, ka pat apšuvums lupatās? Vot nokavēji, bija man viss salons ļoti OK stāvoklī un pa kapeikām nopārdevu.
riktigs bija BMW heiteris ieraudzija manu bmw rinda stavam un neņema nevienu mašinu no rindas gaidija bmw
izskatās konfekte! super autiņš!
Tas čalis droš vien par rusu sprieda pec tā ka viņa vecais opelis deļ rusas pat vai kopa ladzigi neturās.
BMW forever
bloķis vainigs
Ir labi, pārmaiņas pēc vari pabraukāt šitā līdz apnīk
Apsveicu ar skati, galvenais, ka iedeva, lai arī kāds tur heiters
Man jau labāk tīk, ka nav dzeltenās lampas, bet nu kā jau uteo teica, pabrauc laiciņu un tad jau pats sapratīsi kā labāk!
Man jau labāk tīk, ka nav dzeltenās lampas, bet nu kā jau uteo teica, pabrauc laiciņu un tad jau pats sapratīsi kā labāk!
es vel isti nezinu patik vai ne bet nu miglas +xsenons ir tads aicid zaļš /salats/ pectam bildes ieliksu
man te esot kaut kas par kaut kādu lamatu jāieraksta
Seksiigs autins!
Man patiik ka dzeltenie lukturi iet pie melnas krasas!
Man patiik ka dzeltenie lukturi iet pie melnas krasas!
Kaut kas briest!
ja kas ta par lamatu ?yanks rakstīja:man te esot kaut kas par kaut kādu lamatu jāieraksta
Ir labiniekā tie dzeltenie lukturi, es sev izravēju un tagad domāju sēt atpakaļ, un salātzaļās miglas ir cepīgas!
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Lampas parasti iet uz riņķi - tīras, krusti, dzeltenas... Un visas izskatās labi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- …
- 32