Melnā pērle
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- …
- 62
- chevron_right
Kad pirku savu e36.. saimniekam arī bija KAPITĀLA nulle.. pa Jelgavu vēl šurpu turpu izbraukājāmies.. bet nu tiku līdz benzīntankam
Bet vsp.. baigo stresu uzdzen, ka tā oranžā lampiņa tur spīd nepatīk, gribas visu laiku skatīties uz viņu
Bet vsp.. baigo stresu uzdzen, ka tā oranžā lampiņa tur spīd nepatīk, gribas visu laiku skatīties uz viņu
shis ir ex Steelrat un Grims auto?
Jā, tik pārpucēts no trases uz ielas auto!
tad šim auto ir pus aizmugures sāns no mana viena sedana
Jā, aizmugurējais spārns!
Metinātāji labu darbu izdarījuši, sametināts ļoti labi!
Metinātāji labu darbu izdarījuši, sametināts ļoti labi!
19.05.2012.
Pie stūres gan Ķļaviņš, pašam vajadzēja viņu fočēt!
Pie stūres gan Ķļaviņš, pašam vajadzēja viņu fočēt!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
nu baigi man patīk tavs sedans!!!
Auto vnk
, bet ir jau vēl kaudze ar citiem smukiem sedaniem, tapēc, domājams, ka uz nākamo gadu būs jādomā kāda baigā oga lai atšķirtos! Bet tā vēl tāla nākotne!
Nokrāsot disku vidus zelta krāsā
Man arī visu laiku gribas kkādu dampi, kam būtu kkas tāds kas nevienam citam nav .. un ko nevar salīdzināt ar citiem bet tikai nedrīkst aiziet galējībās, tad ar var izskatīties pēc kakiem
Skatījos uz ERROR kupeju un domāju, kpc bija jākrāso zili, ideāli ar salonu ietu zelta krāsa kopā
uteo rakstīja:Skatījos uz ERROR kupeju un domāju, kpc bija jākrāso zili, ideāli ar salonu ietu zelta krāsa kopā
Nu nez man labāk patīk zili
iistaniibaa loti fors auto, nav pat kur piesieties, arii sezot blakus nekas nekur negrab un nav nekadas liekas skanjas - taka auto patiesam super gan tehniski gan vizuali vairak tadu auto butu forumaa
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
ievērtē šo dzīvē un tad sapratīsi ka zilie vidi ir tieši ir ideāli!uteo rakstīja:Skatījos uz ERROR kupeju un domāju, kpc bija jākrāso zili, ideāli ar salonu ietu zelta krāsa kopā
Varu tikai piekristRENIO rakstīja:ievērtē šo dzīvē un tad sapratīsi ka zilie vidi ir tieši ir ideāli!uteo rakstīja:Skatījos uz ERROR kupeju un domāju, kpc bija jākrāso zili, ideāli ar salonu ietu zelta krāsa kopā
Svētdien redzēju "dzīvajā" vnk
Nopietni, nebija ko darīt!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis erda - 27 Mai 2012, 21:51, kopā labots 1 reizi.
tas auto kādreiz ir netīrs?!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- …