E36.LV GADA SVINĪBAS!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- …
- 44
- chevron_right
Man radās jautājums.. a kā mēs dalīsim mājiņas?Domāju dāmām ar bērniem vajdzētu būt priekšrokai?
Kas pirmais atlūzt, tas pirmais izvēlas guļvietu, kāda tur dalīšana
Dāmām ar bērniem, domāju, ka prātīgāk būtu uzreiz iemiesoties divās tālākajās mājiņās :)Gunjka rakstīja:Man radās jautājums.. a kā mēs dalīsim mājiņas?Domāju dāmām ar bērniem vajdzētu būt priekšrokai?
pagai jau censties nevajadzētu citādāk nākamajā dienā varēsim kolektīvi pust trubiņāuteo rakstīja:Kas pirmais atlūzt, tas pirmais izvēlas guļvietu, kāda tur dalīšana
a kapē tālākajās?dogMa rakstīja:Dāmām ar bērniem, domāju, ka prātīgāk būtu uzreiz iemiesoties divās tālākajās mājiņās :)Gunjka rakstīja:Man radās jautājums.. a kā mēs dalīsim mājiņas?Domāju dāmām ar bērniem vajdzētu būt priekšrokai?
es jav driikstu un alkahola baazee arii sodien pabuuts jav
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
un ko tu tur iepirki?
Lai netiek traucēts bērnu miedziņš, ja, nu. Protams, katram individuāli Pa lielam, kur vēlēsies, tur čučēs :)Gunjka rakstīja:a kapē tālākajās?dogMa rakstīja:Dāmām ar bērniem, domāju, ka prātīgāk būtu uzreiz iemiesoties divās tālākajās mājiņās :)Gunjka rakstīja:Man radās jautājums.. a kā mēs dalīsim mājiņas?Domāju dāmām ar bērniem vajdzētu būt priekšrokai?
Tiekamies sestdien! Nu, ja pēkšņi nekas radikāli nemainās Pabraukāšos ar visiem bariņā un laidīšos mājās - vakaram lieli plāni un svētdien gana daudz darbu jāpadara.
Un vispār, ko gan es, vecs vecis maisīšos pa kājām jauniešiem ar vakar noliktām tiesībām un šodien pirktiem bembjiem
Un vispār, ko gan es, vecs vecis maisīšos pa kājām jauniešiem ar vakar noliktām tiesībām un šodien pirktiem bembjiem
aaa nu jā tā arī padomāju.. bet manējais ir tāds šustriks kurš var tusēt arī līd rītam kautvai.. jau pārbaudīts.. takā man tālākā mājiņa nav tas labākais variants.. citādi ja liksim gulēt nāksies vislaik skraidīt turp šurp.. jo var izdomāt visādus pekstiņus.. lab uz vietas tad jau manīs kas un kā.. teikšu tiešām paldies organizātoriem par visu uzņemšanos un atbildību.. un paldies ka atbildat uz mūsu dažādiem truliem un ne truliem jautāumiem!
Tomēr!marux rakstīja:Tiekamies sestdien! Nu, ja pēkšņi nekas radikāli nemainās Pabraukāšos ar visiem bariņā un laidīšos mājās - vakaram lieli plāni un svētdien gana daudz darbu jāpadara.
Cenšamies jau ļooti :) Forši, ka novērtē!Gunjka rakstīja:aaa nu jā tā arī padomāju.. bet manējais ir tāds šustriks kurš var tusēt arī līd rītam kautvai.. jau pārbaudīts.. takā man tālākā mājiņa nav tas labākais variants.. citādi ja liksim gulēt nāksies vislaik skraidīt turp šurp.. jo var izdomāt visādus pekstiņus.. lab uz vietas tad jau manīs kas un kā.. teikšu tiešām paldies organizātoriem par visu uzņemšanos un atbildību.. un paldies ka atbildat uz mūsu dažādiem truliem un ne truliem jautāumiem!
Bet kā nenovērtēt tādu darbu.. tas tak nav tik viegli visu saorganizēt.. viegli ir mums.. kas piedalās.. bet organizātoriem nemaz nav viegli.. PALDIES jums vajag medaļu!!!
Marux pamēģini tik neatbraukt!!!
Marux pamēģini tik neatbraukt!!!
Vakarā ļoti labam čomam jubileja, tāpēc būšu tikai uz dienas daļu. Naudu aizskaitīju
Kurš trīniekos plāno padriftēt pa trasi? Ņemsiet rezerves pāri riepu līdzi?
p.s. Ja es paspēšu savest kārtība savu auto, tad noteikti, ka vienu pāri riepu noslīpēšu
p.s. Ja es paspēšu savest kārtība savu auto, tad noteikti, ka vienu pāri riepu noslīpēšu
nebuutu man shujmashiina, tad vareetu kautko pameeginaaties.. bet nu laikam jau nav jeegas, slapjsh tapat nebuus
Es vēl ceru, ka trase būs slapja
Saraksts atkal papildināts! Traki daudz būsim!
a tas tagad ir gala saraksts vai vel kaadi pienaaksklaat ? jo tagad jav liekas mega tuss preiks tik jauna foruma kas buus peec 5 gadiem
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
ja man ieskaitīs naudu,tad paris apļus izbraukšu ja nē,tad skatīšosagRo rakstīja:Kurš trīniekos plāno padriftēt pa trasi? Ņemsiet rezerves pāri riepu līdzi?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- …
- 44