5dienas un 6dienas sabraucieni
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 219
- 220
- 221
- 222
- 223
- …
- 287
- chevron_right

tieši tā, turpmāk sabraucienus taisam Balvos vai Rāzakņā.ramyrez rakstīja:Neaizmirstam kad ne visi ir no rigas un kautkaada jugla galiigi ne pa rokai buutu...;(

Nu tad tagad mes zinam kapec tubuz sabraucieniem nebrauccipruss18 rakstīja:Nu man arī plaza bija 23km viena virzienā

BMW_The Ultimate Repair Bill

kapeec ir jaapeerk zhurka ja ir slinkums ar to braukt???taadas mashiinas peerk tikai tapeec kad tās dod baudu,prieku(nu iznjemot "malaljetkas"kuriem tiiri finaniaali nepietiek ne uz ko labaaku kaa e36 puvekli-gribi slinkot pērc Mersi 

Es tik apr BalviemRons rakstīja:tieši tā, turpmāk sabraucienus taisam Balvos vai Rāzakņā.ramyrez rakstīja:Neaizmirstam kad ne visi ir no rigas un kautkaada jugla galiigi ne pa rokai buutu...;(

opa sabrauciens pie Boņukiem tas deretu tocna!
es par
leta degviela bonusa visiem butu
es par

leta degviela bonusa visiem butu

kpc uzreiz kkādā juglā??ramyrez rakstīja:Neaizmirstam kad ne visi ir no rigas un kautkaada jugla galiigi ne pa rokai buutu...;(
Tas tev nav pa rokai,a vrb citiem ir... man piemēram nevelk ripināties uz rīgas otru galu,tip plazu,par cik tas ir 5dienas vakars tad visur ir korķi,un visa vēlme uz turieni braukt pazūd ,un??? kādu tas uztrauts,diezvai,un es arī par to nesatraucos,kad būs nopietna vēlme parādīties tur tad arī aizbrauksu. Atceries ka mēs esam no visām malām,līdz ar to nav vērts spriedelēt kur kuram būtu pa rokai braukt,drīzāk vnk kur būtu normāls spots,kur visi var piebraukt klāt un ja vēlme ari ieiet kkur sasildīties,kopā parunāt,gribēsi atbraukt,atbrauksi tpt...

tu biezhi braukaa uz sabraucieniem?
es diezgan regulaari-un nevis no riigas otra gala bet no juurmalas otra gala

es jau no 2006 gada uz sabraucieniem braukaju , kad vel visi mes vecie bijam ieks bmwlife laikiem, braucu arii no otra rigas gala kad sabraucieni notika pie MM (motormuzeja ) augseja stavietaa, tad lejas stavieta, tad parvacamies uz plazu treso stavu kad vel nebija nekadi gulosie un visi tur drifteja pa vidam , galvenais ir gribet satikt cilvekus un tad var izbraukt cauri visai Rīgas korķiem , kā arī svarīgi lai var ieiet ieksa pasildīties vai paslēpties no lietus, tādā ziņā plaza idiāla, var nobraukt stāvu zamāk zem jumta, vai ieiet iekšā veikalā, vai paēst, vai vienkārši for free piesēst pie galdiņiem, kur ta ieejot kada lulu picērija viss bars varēs for free piesēst 

Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.

agrāk braukāju katru nedēļās nogali,tgd jau kādu pusgadu nav sanācisramyrez rakstīja:tu biezhi braukaa uz sabraucieniem?

Nekad nevarēs visiem izdabāt!Beerzins rakstīja:kpc uzreiz kkādā juglā??ramyrez rakstīja:Neaizmirstam kad ne visi ir no rigas un kautkaada jugla galiigi ne pa rokai buutu...;(
Tas tev nav pa rokai,a vrb citiem ir... man piemēram nevelk ripināties uz rīgas otru galu,tip plazu,par cik tas ir 5dienas vakars tad visur ir korķi,un visa vēlme uz turieni braukt pazūd ,un??? kādu tas uztrauts,diezvai,un es arī par to nesatraucos,kad būs nopietna vēlme parādīties tur tad arī aizbrauksu. Atceries ka mēs esam no visām malām,līdz ar to nav vērts spriedelēt kur kuram būtu pa rokai braukt,drīzāk vnk kur būtu normāls spots,kur visi var piebraukt klāt un ja vēlme ari ieiet kkur sasildīties,kopā parunāt,gribēsi atbraukt,atbrauksi tpt...

Tak jugla bija tikai muļķīgs variants,visi tpt brauks uz plazu,nekas nemainīsies,vienīgi būs mazāk tautas jo visi vairs nevar tikt augšā... 

Itkā Rīga leilveikalu ar plašiem stāvlaukumiem trūktu.
Pie guļošajiem ganjau pierastu, un būsim reāli, cik reizes pēdējā meneša laikā Plazā ir palikts ilgāk par 1iem-2iem naktī? Tas ka nakts vidū uznāk pēkšņa velme pasist no stabiem apmetumu neskaitās.

Pie guļošajiem ganjau pierastu, un būsim reāli, cik reizes pēdējā meneša laikā Plazā ir palikts ilgāk par 1iem-2iem naktī? Tas ka nakts vidū uznāk pēkšņa velme pasist no stabiem apmetumu neskaitās.

Kadi korkji pec 19;00 riga ? Nav jau uz plazu jabrauc 17;00 !
Sent from my GT-S5690 using Tapatalk 2
Sent from my GT-S5690 using Tapatalk 2

Manuprāt plaza bija laba vieta, jo apmēram pa vidu, Jūrmala, Jugla, Centrs, Imanta utt.
Kas ar Dominu? Neesmu sen tur bijis, bet arī ērti var ieiet iekšā. Nekad visiem neizdabās, bet kautkādu centrālo punktu jau vajadzētu pieņemt. Biju vakar pieskrējis ap pus astoņiem caurbraucot apsveicināties. Tie kas bija atbraukuši bija jau iegājuši sildīties. Nebija tik daudz laika, lai ietu iekšā. Un tas guļošais, jāā... super vieta. Nez cik cilvēki atpakaļgaitā pa uzbrauktuvi ripos lejā. Pie tam ziemā, kad tur būs ledus.
Kas ar Dominu? Neesmu sen tur bijis, bet arī ērti var ieiet iekšā. Nekad visiem neizdabās, bet kautkādu centrālo punktu jau vajadzētu pieņemt. Biju vakar pieskrējis ap pus astoņiem caurbraucot apsveicināties. Tie kas bija atbraukuši bija jau iegājuši sildīties. Nebija tik daudz laika, lai ietu iekšā. Un tas guļošais, jāā... super vieta. Nez cik cilvēki atpakaļgaitā pa uzbrauktuvi ripos lejā. Pie tam ziemā, kad tur būs ledus.

Veicu automašīnu pulēšanas darbus, lieku nano pārklājumus uz virsbūvēm un stikliem.
Virsbūves iespiedumu (buktes) taisnošana bez detaļu pārkrāsošanas, saglabājot pašreizējo krāsu.
Jautājumi droši uz 26198785 (vislabāk ar bildi uz whatsapp) vai PM.
Virsbūves iespiedumu (buktes) taisnošana bez detaļu pārkrāsošanas, saglabājot pašreizējo krāsu.
Jautājumi droši uz 26198785 (vislabāk ar bildi uz whatsapp) vai PM.

Jārīko sabraucieni Alfā! 

Domina butu forši man, bet domaju citiem nevisai. Ziemas sezonā būtu labāk Alfa viennozimigi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 219
- 220
- 221
- 222
- 223
- …
- 287