Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 219
- 220
- 221
- 222
- 223
- …
- 1297
- chevron_right
tā, kas par gultni?Armando rakstīja:ar nosacijumu ja vins uzkarstot neparversas par skidrumu![]()
ridlih, teoretiski gultnis ari karstu, bet to tu ari dzirdetu, reali seit ir kaa jau mineja vainu bremzes vainu rocene, palaid valjigak roceni un izmet vikjeri tad zinasi konkreti ko vainot
banānijas iedzīvotāji izmanto solidolu kur vajag un kur nevajag nevis tā labo īpasību pēc bet zemās cenas dēļ. Vairākās vietāsatradu ka darba temperatūra ir līdz +65 grādiem.
Spec smēriem tā ir krietni augstāka.
Spec smēriem tā ir krietni augstāka.
ar ko smērē drifteri un autosportisti tās vietas?
par drifteriem neko nezinu
Bet vari atrast ar nosaukumu-bremžu vadīklu smēre. Angliski - Brake Caliper Lube/grease.
Bet, kā panāk skaņu, lai uzgāzējot tauta atskatās, bet mierīgi braucot nebūtu troksnis baigais? Jāpērk sporta bundulis(cik tāds vidēji maksā)? Vai jātaisa zirneklis, kurš arī labi maksā? Vienkārši gribu zināt labāko variantu un labi, ja lētāko.Armando rakstīja:nekas labs ar taisnu trubu nebus, bus konkrets trobelis.driftaelks rakstīja:Jautājums- es izgriezu katalizatoru un pagaidam tik viņu aptinu ar drātim, skaņa ir patīkama tik , protams, par skaļu un dūmus sit iekšā, ja es katalizatoru nogriezīšu pavisam un vietā iemetināšu taisnu trubu, tad kāda skaņa varētu būt? Nebūs kaut kāda pretīga vai kaut kas uz to pusi?
iemetini katalizatora vietaa pakotu klusinataju, nevis pliku tuksu bunduli vai trubu.
nu ritenja gultnisRidlihs rakstīja:tā, kas par gultni?Armando rakstīja:ar nosacijumu ja vins uzkarstot neparversas par skidrumu![]()
ridlih, teoretiski gultnis ari karstu, bet to tu ari dzirdetu, reali seit ir kaa jau mineja vainu bremzes vainu rocene, palaid valjigak roceni un izmet vikjeri tad zinasi konkreti ko vainot
katram taa labaa skanja ir savadaka, ja gribi lai atskatas, perc karietidriftaelks rakstīja:Bet, kā panāk skaņu, lai uzgāzējot tauta atskatās, bet mierīgi braucot nebūtu troksnis baigais? Jāpērk sporta bundulis(cik tāds vidēji maksā)? Vai jātaisa zirneklis, kurš arī labi maksā? Vienkārši gribu zināt labāko variantu un labi, ja lētāko.Armando rakstīja:nekas labs ar taisnu trubu nebus, bus konkrets trobelis.driftaelks rakstīja:Jautājums- es izgriezu katalizatoru un pagaidam tik viņu aptinu ar drātim, skaņa ir patīkama tik , protams, par skaļu un dūmus sit iekšā, ja es katalizatoru nogriezīšu pavisam un vietā iemetināšu taisnu trubu, tad kāda skaņa varētu būt? Nebūs kaut kāda pretīga vai kaut kas uz to pusi?
iemetini katalizatora vietaa pakotu klusinataju, nevis pliku tuksu bunduli vai trubu.Atvainojos, ja kāds jautājums ir smieklīgs, bet es tik mācos visu par un ap e36.
Motors 2.0 bez vanusa.
bet ja nopietni, noperc videjo posmu un pedejo posmu no m50b25, izgriez katalizatorus, iemetini ieksaa klusinatajbunduljus (skatit diy sadalju tur kaukur taisiju teemu sen atpakal par to) un brauc laimigs, skanja normala, brivak elpo delj neesoshajiem katalizatoriem, un pardodot tos katalizatorus atmaksajas viss izeretais laiks plujs matreals
...
es jau sapratu, vnk 38h neesu gulējis un nu ir autopilots, drusku bremzējas viss
paldies 
Nu nesaki ka bez katalizatoriem kur ir truba vietā ir baigais trobels. Viss atkarīgs no klusinātāja/mufflera. Man ir un trobeļa nav.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Sudraba.baumanis rakstīja:kāda krāsa piestāvētu diskiem uz sudrabkrāsas touringa
diski motorsport replikas ?
M40b16 pastiprinātāja sūknis der m43b16 motoram? tas pats jautājums arī par ģeneratoru. 
Ieej http://bmwfans.info/parts-catalog/ un salīdzini detaļu kodus vai paskaties kuriem modeļiem vēl šī detaļa ir uzstādīta uzspiežot uz detaļas info.
Es tur neko nesapratu.
vispār ar šitām interneta lietām uz Jūs.
pagaidīšu varbūt kāds kas zina atbildi pateiks.
Vienkārši garāžā no m40 motora šīs lietas stāv un tagad braucu ar m43, domāju ko ar viņām darīt, atstāt sev vai atdot cilvēkiem kam vairāk vajag.
Vienkārši garāžā no m40 motora šīs lietas stāv un tagad braucu ar m43, domāju ko ar viņām darīt, atstāt sev vai atdot cilvēkiem kam vairāk vajag.
Ok, iedod man no sava VIN koda pēdējos 7 ciparus, tūliņ tev parādīšu visu.
atbraucu majas, jutu smird pec kka degosa, bremZes disks bija karsts ka panna. sanak ka pasaziera puse, prieksejais suports neatspiezas lidz galam.
Laikam celindram vaina? Ko ieteiksiet ? Meklet te pat foruma citu supportu, vai restauret veco ?
Laikam celindram vaina? Ko ieteiksiet ? Meklet te pat foruma citu supportu, vai restauret veco ?
Ķīlē cilindrs. Noņem supportu, ar kompresoru izspied viņu laukā un skaties kur kaite. Cilindrs jauns maksā lēti, remontkomplekts 5 eiro.
Lomax rakstīja:atbraucu majas, jutu smird pec kka degosa, bremZes disks bija karsts ka panna. sanak ka pasaziera puse, prieksejais suports neatspiezas lidz galam.
Restaurēt veco. Tad vismaz zināsi ka tur viss tip top, jo ar lietotajām detaļām arī var uzrauties. nav tak tik grūti viņu restaurēt.
kas isti man vinam butu jadar ?green garage rakstīja:Lomax rakstīja:atbraucu majas, jutu smird pec kka degosa, bremZes disks bija karsts ka panna. sanak ka pasaziera puse, prieksejais suports neatspiezas lidz galam.
Restaurēt veco. Tad vismaz zināsi ka tur viss tip top, jo ar lietotajām detaļām arī var uzrauties. nav tak tik grūti viņu restaurēt.
Iespējams sarūsējis cilindrs un ķīlē. Izspied viņu un paskaties.
ne vienmer detalas sakritis, pat ja kodus uzradis vienadus, pats zinu vairakas kludas ieks realoem, kad nau taa kaa tur rakstitsAmish rakstīja:Ieej http://bmwfans.info/parts-catalog/ un salīdzini detaļu kodus vai paskaties kuriem modeļiem vēl šī detaļa ir uzstādīta uzspiežot uz detaļas info.
...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 219
- 220
- 221
- 222
- 223
- …