dažādas dzineja problēmas & Jautājumi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 223
- 224
- 225
- 226
- 227
- …
- 350
- chevron_right
Vienreiz bija kas līdzīgs kad izpūtējam katalizatori bija sabiruši un aizsituši izplūdi ciet. Auto vienā brīdī vispār pārstāja braukt.Tobacco rakstīja:Hey...
Varbūt kādam ir gadījusies līdzīga problēma. (1.8is /Gāze)
Tātad šodien braucot uz Rīgu viss itkā likās normāli, kad nobraucu pāris km, sāku just, ka autiņam ir krietni zudusi jauda,
(pilnīgi neiespējami pabrauakt, sajūta, ka riteņbraucēji apdzīs) lai vai kā, lai uzņemtu 100km/h man aizņēma aptuveni 30 sec, spiežot grīdā, un apdzīt kādu bija neiespējami. mēģināju pārslēgties uz benzīnu, bet tieši tas pats, jaudas nav ne uz Benzīna ne uz Gāzes.
P.S eļļas un filtri nesen mainīti
Pārbūdējot autiņu no 1.8 tds uz m44, atstāju dīzeļa katalizatoru,.ZzevsS rakstīja:Vienreiz bija kas līdzīgs kad izpūtējam katalizatori bija sabiruši un aizsituši izplūdi ciet. Auto vienā brīdī vispār pārstāja braukt.Tobacco rakstīja:Hey...
Varbūt kādam ir gadījusies līdzīga problēma. (1.8is /Gāze)
Tātad šodien braucot uz Rīgu viss itkā likās normāli, kad nobraucu pāris km, sāku just, ka autiņam ir krietni zudusi jauda,
(pilnīgi neiespējami pabrauakt, sajūta, ka riteņbraucēji apdzīs) lai vai kā, lai uzņemtu 100km/h man aizņēma aptuveni 30 sec, spiežot grīdā, un apdzīt kādu bija neiespējami. mēģināju pārslēgties uz benzīnu, bet tieši tas pats, jaudas nav ne uz Benzīna ne uz Gāzes.
P.S eļļas un filtri nesen mainīti
Tatad, jautajums tads, mam ir 2.5 dizelis, gribu swapot m50b25 benzinu, kas man no ta dizela der un kas man japerk!? Kas notiek salona!? Cik saprotu spido maina, bet vai tas viss? Ka ar sukni kas baka? Tas paliek, vai jamekle no benzindzineja? Cik sapratu dizela karba neder, kadel? Talak, dizela radiatoru var atstat? Nebus baigais gemars tur savienot trubas utt? Dizela paduskas var atstat? Nepurinasies baigi? Karoc dafiga jautajumu
bākas sūknis, filtrs, kārba ja būs zf no bendzinieka, paliek tavs kardans un kulise, dīzeļa kārba neder(jo viņai ir savādāks ''zvans'' plus vi\na ir sagriezta leņķī, paduškas der tikai m50,m52, radiators var palikt, bet vieta kur tagad būs gaisa filtra kaste tur tevi ir izplešanās bačoks, tas jāpārvieto uz stūri pie ugunssienas kur liekas ECU.
vajag vēl izpūtēju, lambda zondi, dzinēju ar apkari. salonā tikai spido mainās
bāku gan būs jāizsūc un jāizskalo
vajag vēl izpūtēju, lambda zondi, dzinēju ar apkari. salonā tikai spido mainās
bāku gan būs jāizsūc un jāizskalo
Dizela zf karbas kulise deres uz benzinnieka zf karbas? Baka jamaina visa glaze vai pietiks tikai ar sukna mainu? Vienkarsi laicigi visu gribu noskaidrot lai nav ta ka sac kaut ko skruvet un apstajies pie kaut ka
bāku var nemainīt, galvenais izskalot, kulise kardans derēs ja tev ir zf karba, un m50b25 būs zf kārba
EDIT: pietik ar sūķņa maiņu
Pēdējais labojis Pjērs - 14 Apr 2015, 22:25, kopā labots 1 reizi.
Ir kāds zinošs kurš māk ievilkt hi-level vadus subim + visu to smuki saslēpt un salikt pa vietām ? oriģinālais maģis ne e36 braucamajam. Ir kāds kurš vēlas to izdarīt PM + cena.
- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
Iespējams, ka kļūdos, bet esmu dzirdējis, ka dīzeļa sūkni var pārveidot un tas derēs arī benzīna dzinējam.kasiks rakstīja:bāku var nemainīt, galvenais izskalot, kulise kardans derēs ja tev ir zf karba, un m50b25 būs zf kārba
Kads var pastastit ko dara daciks ar 3 vadiem kas nak lielaja radiatora?
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
Ja doma to,kas nak labaja augseja sturi,tad tas ir termosledzis,kas iesledz elektrisko dzesesanas ventilatorubestbmw rakstīja:Kads var pastastit ko dara daciks ar 3 vadiem kas nak lielaja radiatora?
StikluMeistars.lv
Suņa monologs: “Kad es uztraucos, es svīstu. Kad es svīstu, es smirdu. Kad es smirdu, mani mazgā. Kad mani mazgā, es uztraucos…”
Suņa monologs: “Kad es uztraucos, es svīstu. Kad es svīstu, es smirdu. Kad es smirdu, mani mazgā. Kad mani mazgā, es uztraucos…”
sveiki! lieta tada ka motoram bija nonemta visa pravotka! tagad ir salikts vis atpakal! problema tada startejo suknis neiet! relejs saledzas! saliektot sukni pa taisno degvielu smidzina pa sprauslam bet nelec! starteris griezas, spoles stava ir, dzirkstele ari ir! nezinu kas pa vainu ka suknis neiet! varbut kadam bijis lidzigi pec swapa!
sac ar to ka uzraksti kas pa motoru un gadu!mistrust rakstīja:sveiki! lieta tada ka motoram bija nonemta visa pravotka! tagad ir salikts vis atpakal! problema tada startejo suknis neiet! relejs saledzas! saliektot sukni pa taisno degvielu smidzina pa sprauslam bet nelec! starteris griezas, spoles stava ir, dzirkstele ari ir! nezinu kas pa vainu ka suknis neiet! varbut kadam bijis lidzigi pec swapa!
m50b25 1991grus90 rakstīja:sac ar to ka uzraksti kas pa motoru un gadu!mistrust rakstīja:sveiki! lieta tada ka motoram bija nonemta visa pravotka! tagad ir salikts vis atpakal! problema tada startejo suknis neiet! relejs saledzas! saliektot sukni pa taisno degvielu smidzina pa sprauslam bet nelec! starteris griezas, spoles stava ir, dzirkstele ari ir! nezinu kas pa vainu ka suknis neiet! varbut kadam bijis lidzigi pec swapa!
ja pirmstam viss gaja tad kko vainu aizmirsi pievienot vai ari pievienoji nepareizi. parbaudi visus štekerus, trubiņas un t.t..mistrust rakstīja:m50b25 1991grus90 rakstīja:sac ar to ka uzraksti kas pa motoru un gadu!mistrust rakstīja:sveiki! lieta tada ka motoram bija nonemta visa pravotka! tagad ir salikts vis atpakal! problema tada startejo suknis neiet! relejs saledzas! saliektot sukni pa taisno degvielu smidzina pa sprauslam bet nelec! starteris griezas, spoles stava ir, dzirkstele ari ir! nezinu kas pa vainu ka suknis neiet! varbut kadam bijis lidzigi pec swapa!
Kas par vainu varētu būt, ja braucot jebkurā robā pēc tam iemetot neitrālajā apgriezieni peld, bet kad apstājies tad viss normalizējas?
Fuck the fuel economy!
lieta tagad ir tada ka dzirkstele ir suknis griezas, degvielu smidzina, bet problema tada ka sit degveielu pa droseli ara atpakal un pa gaisa filtra kasti nak ta ka spradzieni!
m50b25 1991 g
m50b25 1991 g
Ir kāds saskāries vai redzējis kur m50b25 gaisa mērītāja iekšas pārliek uz kāda V8 mērītāja korpusu. Man vajag oem diametrā 80 pāriet uz d=90. Vispār kko tādu izdarot, mērītājs rādītu pareizi vai tomēr iesūkšanas laukumu mainot dati būs ļoti nepareizi?
Dodu 90% ka tev tas motors ir aizlejies ar degvielu, izskruve sveces un ar lodlampu izdedzini tikai degunu tuvu neliec bardu var nodedzinat!!!mistrust rakstīja:lieta tagad ir tada ka dzirkstele ir suknis griezas, degvielu smidzina, bet problema tada ka sit degveielu pa droseli ara atpakal un pa gaisa filtra kasti nak ta ka spradzieni!
m50b25 1991 g
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
Kā var nelekt, ja ir dzirkstele un ir smidzina degvielu? Kaut ko mēģini sastāstīt. Kloķenes devēju neesi sajaucis vietām ar sadalenes devēju?mistrust rakstīja:sveiki! lieta tada ka motoram bija nonemta visa pravotka! tagad ir salikts vis atpakal! problema tada startejo suknis neiet! relejs saledzas! saliektot sukni pa taisno degvielu smidzina pa sprauslam bet nelec! starteris griezas, spoles stava ir, dzirkstele ari ir! nezinu kas pa vainu ka suknis neiet! varbut kadam bijis lidzigi pec swapa!
Saskāries neesmu, bet esmu interesējies, lasījis. Uz šādu diametru pārejot, ir iespēja, ka vēl viss strādās, bet tāpat ir maza, maza iespēja, ka strādās nepareizi. Bet tā tikai teorija.intis rakstīja:Ir kāds saskāries vai redzējis kur m50b25 gaisa mērītāja iekšas pārliek uz kāda V8 mērītāja korpusu. Man vajag oem diametrā 80 pāriet uz d=90. Vispār kko tādu izdarot, mērītājs rādītu pareizi vai tomēr iesūkšanas laukumu mainot dati būs ļoti nepareizi?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 223
- 224
- 225
- 226
- 227
- …
- 350