Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 223
- 224
- 225
- 226
- 227
- …
- 679
- chevron_right

Pirms kada laika pie bikernieku ielas apla sataurets regnars un atbilde sanemta krietna degosas gumijas deva 

coupe 2.8

Tā jau man likās ,ka tā biji tuORHIDEJA100 rakstīja:sveiciens arī tevkas_es_esmu rakstīja:zils kompakts @ jūrmalas gave

Uz Sateklas/Lačaplēša krusta Hapo redzets..

Varēji pasveicinātbarons rakstīja:The Money Team tikko uz dārzciema ielas. Sēdēju blakus aizmugurē iekš čoma 316

Kurš tikko Mazsalacā man pabrauca garām ar kupeju un E36.lv uzlīmēm? Xenons tuvajos un miglās. 

Šodien uz Vienības gatves ar Zaļu, likās visai sterilu kupeju un šķiet melniem diskiem ar pulētu plauktu pabrauca pretīm, ar dāmu pie stūres. No šejienes? 

Say "FUCK IT", before you kick the bucket! ...in safe enviroment.
Šodien pie Sauriešu karjerām redzēta melna kupeja ar uzlīmēm GA**** un aptuveni pirms stundas Ulbrokā pie Domes redzēta pelēka kupeja ar uzlīmēm!! 

Kurš ar zaļu e36 šodien pa jugla3 garāžām vakarā vizinājās?

Pirms kādas pusotras stundas satikts hapo pie langstiņu ezera, bija kopā ar vel kkādu sarkanu kupeju, ja nemaldos.

jā, maniRugelis rakstīja:Pirms kādas pusotras stundas satikts hapo pie langstiņu ezera, bija kopā ar vel kkādu sarkanu kupeju, ja nemaldos.

fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
Laikam okulārus jāsāk valkāt. Neko neredzuGekons rakstīja:Uz Sateklas/Lačaplēša krusta Hapo redzets..

Tā stulbā sajūta,kad tev saka čau,bet tu nezini kas to sakaRugelis rakstīja:Pirms kādas pusotras stundas satikts hapo pie langstiņu ezera, bija kopā ar vel kkādu sarkanu kupeju, ja nemaldos.

Prieks bij iepazīties

Asnaats ar sarkanu volvo uz ceesu ielas
Sent from my RM-892_apac_philippines_318 using Tapatalk
Sent from my RM-892_apac_philippines_318 using Tapatalk

Rusova/Ķīšezera krustojumā zila kūts ar liekas , čiepu pie ruļļiem, uz skanstenes zila kūts at power uzlīmēm un piekrauta ar kartona kastēm, Renio laikam ar kabri pie Prizmas Grostonas ielā un zaļa kupeja ar r15 ripakiem uz....aizmirsu kur
Finksa kūts kur parasti darba laikā.

Uz Rusovas/Ķīšezera krusta varētu būt bijusi mana kūts, kuru tagad drellē mana dāma 

Uzpīpināju no M6..... tas ir no kabluka gribēju rakstīt
ar ko tad Tu pats mauc?

Hapo, tev skaļš izpūtējs
Viss Āgenskalns nodrebēja... 

Pirms 20 minūtēm kristapsk94 redzēts Imantā pie pārbrauktuves, vēlreiz paldies par palīdzības mēģinājumu ar aķi
Un vēl 3 e36 netālu no hesīša pie pārbrauktuves imantā pie daudzstāvenēm.

Un vēl 3 e36 netālu no hesīša pie pārbrauktuves imantā pie daudzstāvenēm.
- ikey07
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 223
- 224
- 225
- 226
- 227
- …