dažādas dzineja problēmas & Jautājumi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 224
- 225
- 226
- 227
- 228
- …
- 350
- chevron_right
siltam motoram pa kartera ventilacijas caurumu(varstuvaka) nak diezgan padaudz dumi. tas ir normali?
lietotājam 540 bija uz m52b25 droseles no m3, attiecīgi bija gmm iekšas, ieliktas lielākā gmm korpusāintis rakstīja:Ir kāds saskāries vai redzējis kur m50b25 gaisa mērītāja iekšas pārliek uz kāda V8 mērītāja korpusu. Man vajag oem diametrā 80 pāriet uz d=90. Vispār kko tādu izdarot, mērītājs rādītu pareizi vai tomēr iesūkšanas laukumu mainot dati būs ļoti nepareizi?
Nu ne par ko labu tas neliecina,dzinējs pa daudz elpo,manāmas sadilumma pazimesEJANSONS rakstīja:siltam motoram pa kartera ventilacijas caurumu(varstuvaka) nak diezgan padaudz dumi. tas ir normali?
kāds vēl elpo to sauc par "pūš garām gredzeniem", vai arī eļļa ir konkrēts sūds un karstumā daudz garo.
Es mēgināju to pateikt saudzīgāk,lai cilvēks vel var aizmigt bet tu visu sagrāviseeingman rakstīja:kāds vēl elpo to sauc par "pūš garām gredzeniem", vai arī eļļa ir konkrēts sūds un karstumā daudz garo.
mani ar interesē, motors m43b16Infeasible rakstīja:Kas par vainu varētu būt, ja braucot jebkurā robā pēc tam iemetot neitrālajā apgriezieni peld, bet kad apstājies tad viss normalizējas?
Bmw domats lai brauktu slīpi, taisni viņam galīgi nepatīk
kad galvu biju norāvis, bloks vienkarsi idealnikaa bija, taka nedomaju ka gredzeni butu baigi sadilusi. vispar pat kantite nebija. honejums vel boja labi redzamsseeingman rakstīja:kāds vēl elpo to sauc par "pūš garām gredzeniem", vai arī eļļa ir konkrēts sūds un karstumā daudz garo.
varsti pieslipeti galvai, jauni blivslegi.
ella tik tikko jauna pirms 2km motul 5w40 xclean ar liqui moly molibdena piedevu.
tas moš varētu būt no tā, ka tā mašina kopš janvara īsti nav braukta? kkads kondensats vai kkas tads?
Pēdējais labojis EJANSONS - 19 Apr 2015, 17:08, kopā labots 3 reizes.
lieta sekojoša vai sterters no m44b19 der uz m43b18?
Liekas jau ka jāder, jo realoems saka, ka M44 starteris der šādiem modeļiem:
http://realoem.lv/part.php?part=12411740379&lang=lv
paldies!Ruu rakstīja:Liekas jau ka jāder, jo realoems saka, ka M44 starteris der šādiem modeļiem:
Sveiki!
Kā var pārbaudīt vai manis nopirktās sprauslas der bosch vadībai.
Pārdevējs nerunāja latviski un es krieviski arī nemāku īsti.
Pielikumā bilde ar cipriņiem uz sprauslas. Nekas vairāk uz viņām nav.
Kā var pārbaudīt vai manis nopirktās sprauslas der bosch vadībai.
Pārdevējs nerunāja latviski un es krieviski arī nemāku īsti.
Pielikumā bilde ar cipriņiem uz sprauslas. Nekas vairāk uz viņām nav.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
tās ir bosch sprasulas, tādas pēlēkās nāk m50b20
Super, paldies!kasiks rakstīja:tās ir bosch sprasulas, tādas pēlēkās nāk m50b20
motors - m50tub20, 93.gads, bez EWS ar siemens ms 40 vadību. situācija - nav dzirkstele. devēji salikti pareizi un pirms swapa viss strādājis... kādi ieteikumi,ko skatīties ?
skaties vai pareizi salikti + un - vadi
tie ir pareizi. viņus vispār iespējams sajaukt ?kasiks rakstīja:skaties vai pareizi salikti + un - vadi
ir viens melns plusa vads, kuru citi sajauc ar masu, pārbaudi relejus
varbūt zini kurš no diviem ir īstais plusa vads? sapratu,ka man abi bija pie masas pielikti...kasiks rakstīja:ir viens melns plusa vads, kuru citi sajauc ar masu, pārbaudi relejus
Pēdējais labojis gleizds - 18 Apr 2015, 03:24, kopā labots 1 reizi.
ir m52b20, gribu vietā ielikt m52tub28 - jautājums - vai kaut kas no apkares der no mana motora??? ja der tad kas, un kā ar ews???
ups - sajaucu sadaļu, domāju, ka jautājumi par swapiem
ups - sajaucu sadaļu, domāju, ka jautājumi par swapiem
Agregāti der. Parastajam M52B28 ar vienu vanosu der arī vadība. Bet, tā kā gribi likt ar diviem vanosiem, vajadzīga pravodka, kā arī komplekts no viena auto - ECU, EWS vadība un atslēga.hrusts rakstīja:ir m52b20, gribu vietā ielikt m52tub28 - jautājums - vai kaut kas no apkares der no mana motora??? ja der tad kas, un kā ar ews???
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 224
- 225
- 226
- 227
- 228
- …
- 350