[PĒRK] E36 Rezerves Daļas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 224
- 225
- 226
- 227
- 228
- …
- 382
- chevron_right
mekleju melnas sliekshnju uzlikas
Un labo miglu
Steidzami.5dien savakshu
Un labo miglu
Steidzami.5dien savakshu
ar kompatu pa brugji

Ir melnas sliekšņu uzlikas parastās un arī dzidrās miglas ir,bet tu jau nebrauksi 180km no Rīgas.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !

Loti steidzami, sodien, labak Pardaugava nopirksu sedana vaditaja durvim stiklu, PM 

Steidzami perku prieksejas sedinatas atsperes (6cyl)!
P.m. vai 2610(viens)270
P.m. vai 2610(viens)270

Kāds gadījumā nepārdod Remus gala bunuli?

sprauslas visas pa 15esputniks rakstīja:iegādāšos 6 sprauslas priekš 320i bendzīnu! e36
par saprātīgu cenu! lidz 4dienai būšu Rīgā.
20672450
Mob.28886061 atrodas upesciemā
(Iespējama rezerves daļu nomaiņa uz vietas)

Par cik esmu izjaucis visu paneli, tad nu pie reizes esmu ar mieru ieķert 18 pogu obc ar visiem sensoriem utt.

Noderetu 2.5 kompis 

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Sveiki, ļautiņi.
Varbūt kādam ir kupejas bagāžnieks, par saprātīgu cenu un laba, normālā stāvoklī, bez buktem un bez acis krītošas rūsas? Ar cenu Pm. Vienalga kādā krāsā.
Varbūt kādam ir kupejas bagāžnieks, par saprātīgu cenu un laba, normālā stāvoklī, bez buktem un bez acis krītošas rūsas? Ar cenu Pm. Vienalga kādā krāsā.

Mekleju koilas lietotas priekshejas ,veselas,lai nesit cauri
ar kompatu pa brugji

Pērku e36 reduktoru ar attiecību 3.45, 3.64, 3.73, 3.91 vidējā korpusā var būt arī metināts.
PM vai 20208888
PM vai 20208888

Pērku 318is bloķi un melnās bmw emblēmas uz kapota un bagāžnieka

Atbrīvošu Jūs no M50TUB25 galvas vai vanos+ vanos gredzenu +sadalenes + kompensatorus+kompensatoru bloks + vārsta vāku. Ejoša galva būtu daudz ērtāk. Vēlams Vidzeme. Ja nu uzpeld PM lūdzu.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !

byrbyr rakstīja:Ir nepieciešamas detaļas sedanam melnā krāsā, visideālākais variants ir Schwarz II 668 krāsa. Detaļas meklēju tikai oriģinālās, tāpēc Taivānas un citus mēslus lūdzu nepiedāvāt. Der tikai bez rūsas.
Labais un kreisais pre-facelift priekšējais sedana spārns. Motora pārsegs, haube. Facelift brille bez mīzēju caurumiem. Abas labā sāna durvis. Priekšējais un aizmugurējais OEM M bamperis. STEIDZAMI!
Mekleju pasazieru puses mizeju, perku vai mainu pret vaditaja puses, respektivi man ir 2 vaditaja puses man vajag pasazieru puses
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Sveiki!
Nopirkshu diffuzoru aizmugurejam M buferim
Bloki lielaja korpusa(varu piedavat maza korpusa mainai)
pilno obc 18 pogu
Nopirkshu diffuzoru aizmugurejam M buferim
Bloki lielaja korpusa(varu piedavat maza korpusa mainai)
pilno obc 18 pogu

P.S. kam ir braucu pakal tulit. velems rigas apkaime.

Pērku to alumīnija pastu ar ko tīrīt pulētos diskus.. (pelēka ar zilu bundža laikam
)

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 224
- 225
- 226
- 227
- 228
- …