Dienas snapshot
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 224
- 225
- 226
- 227
- 228
- …
- 539
- chevron_right

Varbūt nedaudz offtopic, bet ja neesmu pārpratis tad Thomas tieši šo deva kā piemēru salīdzinājumā ar Pečaka agregātu.Ridlihs rakstīja:Sabildēju arī drusku lietotāja Thomas mīļāko auto, lai viņš atkal varētu pabimbāt, ka drifta auto ir gateris un šķūnis. Vienīgi rodas jautājums, ar kādu šedervu pats brauc, vai ko tādu dzīvē sasniedzis ievērības cienīgu![]()
Par to ka šis arī ir samērā vienlīdzīgs drifta aparāts un viņam nav nekāda ūber airodinamika utt salīdzinājumā ar Pečaku, bet viss tik un tā ir bumbās. Jo ja godīgi pats arī neesmu iebraucis kādēļ Pečakam bija izveidots buferis ar lūkām , lai būtu super duper airodinamika, bet tagad neesmu redzējis viņu izmantojot to.

viņš pa Pečaka Sinepi arī iesprindzis bija?
ir ok čalis
Varbūt tad cilvēkam uz Retro Auto klubu jādodas, ja tāda nesaprašana un neadekvāta nepatika pret drifta auto
Nu un kāda starpība vai tās lūkas bija skata, vai reāli strādājoš elements? Es saprastu ja te būtu diskusija par ielas žurku ar Ķekavas paku, bet ne jau pa sporta mašīnām, kur izskats auto ir šova sastāvdaļa.

Varbūt tad cilvēkam uz Retro Auto klubu jādodas, ja tāda nesaprašana un neadekvāta nepatika pret drifta auto

Nu un kāda starpība vai tās lūkas bija skata, vai reāli strādājoš elements? Es saprastu ja te būtu diskusija par ielas žurku ar Ķekavas paku, bet ne jau pa sporta mašīnām, kur izskats auto ir šova sastāvdaļa.

Bet ir arī Sinepes bildes 

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Zvērīgs aparāts. Zinot kā tas braucamais iet, izskats tur pat liekas piedūrīgs.

Beidzot samazgāts auto, vairs neizskatās pēc nolaistas lamatas. 

Generation gap - trukst e46 pa vidu 

te no aizmugures 

Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.

kas tev darās ar atuo?

Renio, tu negribi to zināt...
Būs vēl raibāks :maruxam_vasara_galvā: 

Kāpēc Tu tā dari? esmu visu topiku Tavu izlasījis un tāpēc esmu neizpratnē.

Tak viss OK, īslaicīgs veselā saprāta īssavienojums sabiedrības pakaitināšanas nolūkos
Un diski ir tādi tāpēc, ka smukie notirgojās, bet šiem aizmirsu kalpakus no garāžas paķert.

nu pa diskiem gaumes jautajums. man bleķinieki labāk patīk daudz par tiem ex Momo
es vairāk par to grabažnieku domāju
nu labi, ka viss kārtībā, vnk pārāk aizdomīgi sāka palikt, skatoties ko dari ar auto.... mošk kādas problēmas un dēļ tām cieš auto par kuru viss po palicis un negribas vairs rūpēties.
lai no off, tad vēl no sestdienas:

es vairāk par to grabažnieku domāju

lai no off, tad vēl no sestdienas:

Snaps no briivdienu atpuutas

Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
neesi Bostona gadijuma ?Kon4a rakstīja:Generation gap - trukst e46 pa vidu

marux rakstīja:Pokemons![]()
Interesants Bagaznieka vaaks,man pat piedur,iistenibaa,tik nez kaa dziive izskatas uz kopeejaa e36 fona.

Instagram - Sandis_e36

Es tā kārbu mainījuNixon rakstīja:Bišk ir apņēmība čaļiem, sajūgu šitā mainīt.![]()

Lai nav offtopiks
"Maakslinieks"
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go

Mļe, labi izskatās! 

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 224
- 225
- 226
- 227
- 228