Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 225
- 226
- 227
- 228
- 229
- …
- 1297
- chevron_right
Gaismas slēdzim nedeg apgaismojums. Kādu spuldzīti tur vajag, kā nomainīt?
Zinu, ka kkur te par šo ir lasīts, bet meklētāju neprotu.
Var būt 2 varianti - iekausēta, vai ielikta. Ja iekausēta, meklē visu korpusu šrotā. Ja ieliekamā, tad vari nopirkt argus.lv vai lemona.lv veikalos.
Zem slēdža, panelī ir skrūvīte, atskrūvē to, tad ņem ārā slēdzi, atvieno štekerus un tur ir tāda patroniņa, kura jāizvelk ārā un viņai galā ir 286 (1.2W) spuldzīte...Ginekologs rakstīja:Gaismas slēdzim nedeg apgaismojums. Kādu spuldzīti tur vajag, kā nomainīt?
Paldies par atbildēm! 
Kāds nevarētu pateikt, kur varētu iegādāties e36 recaro benķiem ādas pārvalkus?
Emm, šādas pašas nāk arī iekš "peperņika"/pelnu trauka?Nixon rakstīja:Zem slēdža, panelī ir skrūvīte, atskrūvē to, tad ņem ārā slēdzi, atvieno štekerus un tur ir tāda patroniņa, kura jāizvelk ārā un viņai galā ir 286 (1.2W) spuldzīte...Ginekologs rakstīja:Gaismas slēdzim nedeg apgaismojums. Kādu spuldzīti tur vajag, kā nomainīt?
Zinu, ka kkur te par šo ir lasīts, bet meklētāju neprotu.Cik esmu saskāries ar gaismas slēdžiem, vēl nav gadījies tāds ar iekausētu, tāpēc par tādām neko nezinu.
Pēdējais labojis Deiko - 07 Apr 2014, 21:36, kopā labots 1 reizi.
kāds vēl peperņiks
nezināju ka e36 ir speciāla vieta priekš pipariem 
Ir tada pati!Deiko rakstīja:Emm, šādas pašas nāk arī iekš "peperņika"?Nixon rakstīja:Zem slēdža, panelī ir skrūvīte, atskrūvē to, tad ņem ārā slēdzi, atvieno štekerus un tur ir tāda patroniņa, kura jāizvelk ārā un viņai galā ir 286 (1.2W) spuldzīte...Ginekologs rakstīja:Gaismas slēdzim nedeg apgaismojums. Kādu spuldzīti tur vajag, kā nomainīt?
Zinu, ka kkur te par šo ir lasīts, bet meklētāju neprotu.Cik esmu saskāries ar gaismas slēdžiem, vēl nav gadījies tāds ar iekausētu, tāpēc par tādām neko nezinu.
Uzmanību sanese...
Nu ja nepīpo, tad tās kastītes var izmantot visādiem mērķiemyanks rakstīja:kāds vēl peperņiksnezināju ka e36 ir speciāla vieta priekš pipariem
Unnnn paldies, janķel!
karoc man kartejais jautajums
ieliku to 2,8i bet starteris negriez
bija taa ieliku to motoru proveju negriez pec briiza atkal griez tad atkal negrieza un pec laika atkal grieza paaris reizes bet tagad vispar vairs negriez krutji atslegu cik grib
pieliekot pie stratera plus pa taisno griezz
un ieprieks ar 2,0l nekad taa nebija bijis taka atslega nav vaina
bija taa ieliku to motoru proveju negriez pec briiza atkal griez tad atkal negrieza un pec laika atkal grieza paaris reizes bet tagad vispar vairs negriez krutji atslegu cik grib
Instagram INDIGAIS
Izardiji starteri, paskatijies kada stavokli vins ir?
Sent from my HUAWEI P6-U06
Sent from my HUAWEI P6-U06
vajag vietu vai cilveeku kas var izgatavot man diskiem BBS uzliimes-vajag nestandarta izmeeru 42mm(velams 3D uzliimies)
BMW_The Ultimate Repair Bill
stickershop.lvramyrez rakstīja:vajag vietu vai cilveeku kas var izgatavot man diskiem BBS uzliimes-vajag nestandarta izmeeru 42mm(velams 3D uzliimies)
Nepatīk kā es braucu?
Vācies nost no trotuāra!
Vācies nost no trotuāra!
Par tām spuldzītēm runājot: varētu būt, ka pečkas apgaismošanai tajā patronā nāk iekšā vēl viena patrona?
Itkā nopirku īsto, bet huj neder. Paņēmu spuldzīti no pelnu trauka, itkā bij jāder, bet ieliekot ligzdā šķiet, ka vēl papildus kkādai patronai būtu jānāk
Itkā nopirku īsto, bet huj neder. Paņēmu spuldzīti no pelnu trauka, itkā bij jāder, bet ieliekot ligzdā šķiet, ka vēl papildus kkādai patronai būtu jānāk
EWS, čipu, ECU no tā B28 uzlikts?aivis328 rakstīja:karoc man kartejais jautajums
Kas š.gad notiek ar auto eksotiku?
No e36.lv kāds piedalās?
No e36.lv kāds piedalās?
jaa uzliku biju jau pielaidis bet nerucinaju jo nav izputejsdogMa rakstīja:EWS, čipu, ECU no tā B28 uzlikts?aivis328 rakstīja:karoc man kartejais jautajums
bet pec taa kaa pielaidu starteris vairs negriez vispar cakareju atslegu ljoti daudz reizes nevienu reizi vairs nepakjera
Instagram INDIGAIS
EWS notikšķ, kad pagriez atslēgu uz 1. pozīciju?
Pēc pieredzes stāstu par spuldzītēm, mainīju savai FL kupejai lampiņas:gaismas slēdzim un pečkai parastās spuldzītes kā bildē, pelnutraukiem un piepīpētājam ir spuldzītes ar patronu, bet čoma preFL bija visur parastās spuldzītes.Miiix rakstīja:Par tām spuldzītēm runājot: varētu būt, ka pečkas apgaismošanai tajā patronā nāk iekšā vēl viena patrona?![]()
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 225
- 226
- 227
- 228
- 229
- …
- 1297