Ko Tu izdarīji savam e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 227
- 228
- 229
- 230
- 231
- …
- 292
- chevron_right
nu vot atkal sakas... hui...as dzishanayanks rakstīja:neko nezinu par meistaru, bet tajā bedrē gan kādam ir mega caureja bijusi
say What???
Sastellēti aizmugurēi
Jie amjinun atsperes, tagad normāli ciets. Un secināts, ka aizmugurē nemaz nebija koilu amjinuzlikti, bet gan sachs amji ar bmw shilti virsuu. OEM?
Jie amjinun atsperes, tagad normāli ciets. Un secināts, ka aizmugurē nemaz nebija koilu amjinuzlikti, bet gan sachs amji ar bmw shilti virsuu. OEM?
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
Nopirkti ļitaki ziemai, diemžēl pakaļ riepām neuzspēju šodien, braukšu rītā pēc ziemas krosenēm:)
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4
Once you get block, you never go back...
+M3 Tik piedir####u bedri seeeeeen nebiju redzējis...yanks rakstīja:neko nezinu par meistaru, bet tajā bedrē gan kādam ir mega caureja bijusi
Par tēmu - šodien izdomāju, ka jānoņem aķītis žurcim, kamēr dīkstāvē dzīvojas. šodien izdomāju, bet ņemšu nost rīt Nedrīkst taču visus darbus vienā dienā sasteigt
Nomainīts masas vads no aķa uz korpusu (klemme bija pārlūzusi)
uzlikta atpakaļ mana kārba,izlieta nepareizā eļļa ārā,izskalota,un jauna ATF vietā.iet kā smērēts
nomazgāts mans e36
uzlikta atpakaļ mana kārba,izlieta nepareizā eļļa ārā,izskalota,un jauna ATF vietā.iet kā smērēts
nomazgāts mans e36
Aplūkojot donoram motoru, ieraudzīju kad man kkas trūkst, un protams paņēmu un uzliku sev!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Izieta skate, nopirku jaunas ziemas botas. Dīzeļa sūces likvidētas. Stūres pastūzis sataisīts un salieta jauna eļļa. Viss tip-top
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Vakar draugs nopirka e36 Vēlāk ielikšu bildi, un pats es vakar nopirku Statoil 5l loga tīrāmo šķidrumu
Paris stundas pagulets zem sava e36 un nomainitas vel 2 bukses tiltam aizmugurejam, nopirktas aizmugurei jaunas gan kapara gan tas gumijas trubiņas un gandriz salikta aizmugurwe kopa, tik viena trubiņa patrauceja un nesanaca ielikt baku atpakaļ un visu tiltu
Ielikts Pioneer maģis un izņemts ārā stock Blaupunkt'nieks. Patīkami pāresteigs cik gan labi var skanēt oriģinālie skaļruņi ar kārtīgi noregulētu ekvalaizeri.
BMW Motorsport International
Uzliekti Lemforder stūres pirksti, iekšejais šarnīrs un stures stienis. + Ferodo bremžu klucīši.
Veterinārā palīdzība.
www.paijavet.lv
A.Briāna 12, Rīga
BMWPOWER UN E36.LV lietotājiem -15% pakalpojumiem.
www.paijavet.lv
A.Briāna 12, Rīga
BMWPOWER UN E36.LV lietotājiem -15% pakalpojumiem.
Rīt dzīšu savu Bembīti uz servisu ; ) Taisīs dvēselīti
Pirmkart dabuts pie dzivibas kompim barosanas vadus kads bija cenies vienot un vinam tas nebija izdevies tgd smuki visi salodeti .Nomainita iepludes gofra bij caurums iemeties.Jauna varstu vaka blive bija sasulojusi. Uz ziemu iemetinas 100% blokis.
Tikts pie slimības lapas. Jāmeklē klusāks gala bundulis un citi sīkumi
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Uzlikti zkw priekšējie lukturi, facephoto rīt, jo pagriezienus vēl nepieliku, patronu nebija..... rīt samuķīs
Once you get block, you never go back...
Sametināts apakšā viss kas bija metināms.
Braucot maajaas pa super foršo ceļu pazaudēju pusi difuzora.
Braucot maajaas pa super foršo ceļu pazaudēju pusi difuzora.
Auto spīd un laistās
Nodots autins Suveja rokas!
puikas,viiri,daamas tautieshi!!!kursh no vietejiem sheit metina?labi kvalitativi draudzigi profesionali??iedodat ludzu uz pm kontaktus,vajag paris nelielus cauruminjus noverst,jautajums ir samera aktuals,pec dabas nesmu skops:) p.s. rigas rajons riga.paldies!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 227
- 228
- 229
- 230
- 231
- …
- 292