5dienas un 6dienas sabraucieni
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 228
- 229
- 230
- 231
- 232
- …
- 287
- chevron_right

Nu gadus 4-5 bij viss ok.ramyrez rakstīja:Hazard rakstīja:Nu cik vien centos te iefiltreties un komuniceties, nekas nesanākZzevsS rakstīja:Kāpēc tā, un kāpēc diemžēl?Nu nesakrīt orbītas, kosmosa vakums cits apkart, sanāk. Tur viss tip top
Vnk sanak neesmu tajā vietā.

Da RTU besis kā parasti. Bet tas tik daļēji. Te jau sen tikai ielienu pamulkoties. Vairāk nekāds nopiets forums

vai nu depresija vai pohacipruss18 rakstīja:tev pirmssvetku depresija??

Nav laika dzert ;(
Ja darbs traucē dzeršanai, tad jamaina darbs (c) Kārlis Seržants 

Te Uneversitate, nevis darbs 

Nav jau tā, ka tur vieni urļuki sabrauc, bet tas kultūras slānis, kas tur vairākumā savācās stipri pārsit jauno mūsu forumiešu līmeniRidlihs rakstīja:Kādas urlas?korsa rakstīja:Lai arī kā gribētos aizbraukt, bet kopš pa plazu sāk urlas tusēt, uz sabraucieniem vairs nebraukšu![]()
..ja vien neatradīsim citu tikšanās vietu.
mošk jāsāk kā reiz tad braukāt sākt

Da beidz:D
Tas #davaidosvidanija arii ir sadaliijies trijaas daljaas;)) mazie beerni kuriem nefig dariit-salasaas viss rajons vienaa mashiinaa un laizh uz plazu,tad ir personaazh kas poazoru taisa shai kustiibai kaa taadai(ir aprunaats ar Ja6u un Raimondu) un treshaa dalja ir kustiibas aizsaceji-normali,adekvaati cilveeki ar kuriem esmu braucis uz pirtii utt-takaa ir jaatraapa arii iistajaa barinjaa
Tas #davaidosvidanija arii ir sadaliijies trijaas daljaas;)) mazie beerni kuriem nefig dariit-salasaas viss rajons vienaa mashiinaa un laizh uz plazu,tad ir personaazh kas poazoru taisa shai kustiibai kaa taadai(ir aprunaats ar Ja6u un Raimondu) un treshaa dalja ir kustiibas aizsaceji-normali,adekvaati cilveeki ar kuriem esmu braucis uz pirtii utt-takaa ir jaatraapa arii iistajaa barinjaa

BMW_The Ultimate Repair Bill

Tu esi viens no viņiem, viss tagad tu te esi atstumtais!ramyrez rakstīja:Da beidz:D

es domaaju kad šī kluba biedriem nav noslēpums ka es paralēli e36 klubam skaitos arī citā klubāHazard rakstīja:Tu esi viens no viņiem, viss tagad tu te esi atstumtais!ramyrez rakstīja:Da beidz:D

BMW_The Ultimate Repair Bill

Tur jau tā lieta, ka visos klubos ir personāži, kas klubu reāli blamē. Un tajā "davajdasvidos.." ir padaudz tādu. Vismaz nācies Plazā tādus manīt.ramyrez rakstīja:es domaaju kad šī kluba biedriem nav noslēpums ka es paralēli e36 klubam skaitos arī citā klubāHazard rakstīja:Tu esi viens no viņiem, viss tagad tu te esi atstumtais!ramyrez rakstīja:Da beidz:D

ari interese!!! ja notiek tad eju skruvet sprauslas dīzelim, ja nenotiek, tad rīt skrūvēšu!ikey07 rakstīja:Šodien kkas notiek ?

Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.

šodien nepiekvēpšu 

Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona.

izskatas ka laikam nav jegas iet skruvēt maz tautas šķiet ka bus! nu neko jaizliz laikam soreiz arī!ZzevsS rakstīja:Nebūšu!

Man 100% nebūs, jastudē, jastudē, bl jastudē 

es jau dodos Plazas viszienā 

ceru ka nebusi viens!korsa rakstīja:es jau dodos Plazas viszienā

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 228
- 229
- 230
- 231
- 232
- …
- 287