Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 228
- 229
- 230
- 231
- 232
- …
- 679
- chevron_right

drusku vajadzēja pašaut vaļā.Churchill rakstīja:Tīnūžu apli kāds ravēja. Stikerbomb uzlimes uz buferiem.

crapworks
Tiko purvciema redzēts the money team.
Pēdējais labojis šumahers - 14 Jūl 2014, 07:31, kopā labots 1 reizi.

Ap 12:00 - 13:00 manita melna kupeja ar rastij sparniem un uzlimem vizinoties un stavot Allazos.
coupe 2.8

Iespejams.Ridlihs rakstīja:Tu domā to ar M paku zilo un hrenoniem sabāzto gan jau?

Tikko ziepniekkalna tumsh kabris! Kurs tas lietus dridters bija,?:D

Atkal redzēts Hapo. Šoreiz pie Dominas durvīm.

Marux aptuveni pirms 40 minūtēm manīts uz Jūrmalenes.
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2

Neko nezinu, biju citā pasaulē, nevienu neredzēju...armis rakstīja:Marux aptuveni pirms 40 minūtēm manīts uz Jūrmalenes.

Biju ar zaļu a4 unītu, domāju mest ar avareikām bet domāju ka nesapratīsi 

.. Šonakt kkur ap 3 naktī redzēts tumš sedans ripinoties prom no stajankas carnikavā. Pēc balles ! Ar nakļeikām.. 

pie maximas imantā pēc 17:00 pabraucu garām pelekai kūtiņai ,šoferis laikam mani nepamanija

Varētu būt ka es, nemanīju gan..kas_es_esmu rakstīja:pie maximas imantā pēc 17:00 pabraucu garām pelekai kūtiņai ,šoferis laikam mani nepamanija![]()

Tevi arī manijubaumanis rakstīja:Alnitos vizinas gar Dobeles klondaiku

Tomariņa auto Alfā 

Kupeja bez saķeres pie luksafora, vēlāk arī samāts uz dzelzavas ielas, kurš?! 

StikluMeistars.lv
Suņa monologs: “Kad es uztraucos, es svīstu. Kad es svīstu, es smirdu. Kad es smirdu, mani mazgā. Kad mani mazgā, es uztraucos…”
Suņa monologs: “Kad es uztraucos, es svīstu. Kad es svīstu, es smirdu. Kad es smirdu, mani mazgā. Kad mani mazgā, es uztraucos…”

Tevi arī manīju, auto jau skaists Tev. Neesmu vēl pieradis visus E36 sveicināt, bet gan jau ar laiku.gan4a rakstīja:Kabris ar RT66 numuru no šejienes? vairakas reizes šodien redzets Jelgavā
P.S Smilšu čupas arī tā neko.
kuram aizvakar un vakar Dominaa staveja violetas krasas sedans ar atshkjirigiem diskiem prieksha un aizmuguree?:D
ar kompatu pa brugji

Un jā... Divi E36 stāvēja uz Slāvu apļa, viens lkm autobusu nepamanīja. 

vakara puse manits pavljuks slipejot rafa pie pernavas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 228
- 229
- 230
- 231
- 232
- …