Dienas snapshot
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 228
- 229
- 230
- 231
- 232
- …
- 539
- chevron_right

senes zakis aizlaidis bijaRidlihs rakstīja:

Es nu nekā nesapratu kā viņš šādi aiz paša krustojuma nonāca un no kuras puses 

es tak sku no meža
zaķis senes bija
vaitad tas ir tik nereali 

nu kaa. shis redzeeja kā e36 njem to krustu skeersaam un ar gribeeja pamēģināt .. reku rezultaats. brauca viņš no berģu puses

Nu aptuveni uz to pusi varētu būt 

šitā pelēkā krāsa 

Ieinstaletas beidzot parastas lampas sadarbiba ar marihuanu un oveli 

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

6dienas un 7dienas izklaide ! 

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Kas pa motoru?

VAZ 2108 

Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)

Itkā biju ielicis iepriekš bet tikai tgd pamanīju ka netīšām nebiju pievienojis bildi.Beerzins rakstīja:Telefonsnaps

Skaistimatissc rakstīja:Ieinstaletas beidzot parastas lampas sadarbiba ar marihuanu un oveli

Izskatās labi, kas tur tajā mājā dzīvo? Agrāk tur bieži Oveļa ex stāvējamatissc rakstīja:Ieinstaletas beidzot parastas lampas sadarbiba ar marihuanu un oveli

Beerzins rakstīja:Itkā biju ielicis iepriekš bet tikai tgd pamanīju ka netīšām nebiju pievienojis bildi.Beerzins rakstīja:Telefonsnaps![]()
wtf ,ko es daru nepareizi??
pievienoju bildi,uzspiezu apskatīt,wiņā tur ir,wiss ir ok,bet kā nospiežu apstiprināt,wiņa kkur pazūd.

8 žiguļa. iet lopā.Ridlihs rakstīja:Kas pa motoru?
vins ari dzivo!Klavz rakstīja:Izskatās labi, kas tur tajā mājā dzīvo? Agrāk tur bieži Oveļa ex stāvējamatissc rakstīja:Ieinstaletas beidzot parastas lampas sadarbiba ar marihuanu un oveli
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 228
- 229
- 230
- 231
- 232
- …
- 539