5dienas un 6dienas sabraucieni
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- …
- 287
- chevron_right
Hei tauta!
Varētu kādu dienu savākties un aizlaizt uz Motormuzeju apskatīt tos "muskuļauto"!?!
Varētu kādu dienu savākties un aizlaizt uz Motormuzeju apskatīt tos "muskuļauto"!?!
vechi Jums sabraucienus vaig rikot dienas kad es braucu uz Rigu pec kadas detaljas (joks)
man vel tads jautajums? jus pienhemat pecapmaksu? es jums atradu auto dzive, Jus mani apzimogojat, un kadreiz kad sadushoshos uzcepshu postu par saviem bijushajiem un esosho e36 (kad izslimoshu slinkumu)
man vel tads jautajums? jus pienhemat pecapmaksu? es jums atradu auto dzive, Jus mani apzimogojat, un kadreiz kad sadushoshos uzcepshu postu par saviem bijushajiem un esosho e36 (kad izslimoshu slinkumu)
Ok, mēs veči pieņemsim arī pēcapmaksu bet, ja apzīmogošanu tu domāji aplīmēšanu, tad tev jāsarunā ar beeSharpu kā tikt pie uzlīmēm
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Vajadzētu!korsa rakstīja:Hei tauta!
Vaitad tik grūti uztaisīt topiku par savu auto!?!houseworx rakstīja:vechi Jums sabraucienus vaig rikot dienas kad es braucu uz Rigu pec kadas detaljas (joks)
Nutad brauc uz kādu sabraucienu un atrādies. beeSharp parasti ir līdz kāda uzlīme uz sabraucieniem
šo 5dien kāds plāno sabraukt un vai pēc 21:00 tur vēl kāds ir?
Noteikti, ka arī šajā-nākamajā 5dienā būs kāds sabraucējs. Un parasti ātrāk par tiem 21iem nekur nepazūdam
Kā ar šo 5dienu?
Laižam uz Plazu!?!
Laižam uz Plazu!?!
laikam jav
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
es arī varetu mēģināt pieskriet, tikai ne ar savu auto
Nu es šo 5dien labprāt piebrauktu, bet 20:00 beidzās darbs un ātrākais tur varu būt ap 21:00.
ganjav busim taja laika vel kaut kur
Labas cenas.
Labas cenas.
šoreiz izpaliek!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
uhh nju ta beidzot, nju nākamnedēļ centīšos piebraukt es arī
svētdien back - home sweet home un
svētdien back - home sweet home un
Domāju ap 21:00 pirmo reizi pieripot šodien
laikam sodien nebusu
Labas cenas.
Labas cenas.
Es arī netieku. man darbā prezentācija līdz 20:00
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 22
- 23