Lukturi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- …
- 38
- chevron_right
Nu tā līme jau nenotecēs bet paliks mīksta, vienk uzmanīgi skaties ja plastmasa sāk kust, tad momentā stop vienk karsē to līmi un ar kkādu skruģi pipeļo vaļā palēnām
pats esmu tā darījis. protams ar to fēnu vajag prātīgi. karsē pa gabalu tā lai uzkarst, bet ne izkūst. Un nav tur tā originālā līme nemaz tik spēcīga. daudz nevajadzēs karsēt.
liels paldies par padomu , rīt sazīmēšu fēnu un darbošos, ceru ka iznāks :)
Pārlasīju un nesapratu, kāpēc, lai ieliktu eņģeļacis, būtu jāņem tikai priekšējais stikls nost?
Tak luktura priekšējā daļa ir uz klipšiem, un eņģeļacis var ielikt iekšā caur melnajiem caurumiem.
Tak luktura priekšējā daļa ir uz klipšiem, un eņģeļacis var ielikt iekšā caur melnajiem caurumiem.
es liku pēc pamācības kas ir DIY sadaļā un man nekas nesanāca kādu 1.5h nočakarējos un kā lieku stikliņu, tā enģeļacs iekrīt lukturī, bet aiz apaļajiem stikliņiem negribu likt, jo tad nav skata
ZKW luktoros visvienkāršāk ielikt eņģeļus. Ieliec, nocentrē un tad liec apaļo stikliņu. Nekad neesmu izmantojis apbusējās līmlentas ZKW lukturiem.
man ir led, un viņas ir baigi plānas un tas man liekas arī ir lielākā problēma, jo viņas nevar nostiprināt kad ielieku.
Tad ņem rokā abpusējo līmlentu.
man ir aizdomas ka abposējā nenoturēs viņas, jo pa bedrēm viss taču kratās
Noturēs, lielākajai daļai eņģeļacis tā ir ieliktas... Un arī neredzu jēgu ņemt nost lielo stiklu.
laikam mēģināšu, tikai es kkā tam visam baigi neticu, jo viņas man baigi brīvi tur kustās.
Man ari ta likas, ar trijam abpusejam pieliex,lai vins var staigaat,tad spraud ieksa,vajag brivkustibu,lai ieliktu, pectam pastaves pus stundu un ta liime savilksies un staves stabili,man ari uzsedinats uz abpusejo, braucu pa lv celiem un viss ir kartiba;)mikinsh36 rakstīja:laikam mēģināšu, tikai es kkā tam visam baigi neticu, jo viņas man baigi brīvi tur kustās.
Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk
jautājums par atšķirīgo no angļu lampām. mainās lukturu novietojums korpusā (leņķis vai kas tāds) vai arī stikli (gan iekšējie gan ārējais) mainās? precīzāk interesētu vai mainās iekšējie stikli?
Es meklēju atbildes uz to pašu jautājumu, domas dalās. Vieni saka, ka stikli aiz reflektoriem, citi saka, ka vienkārši jāpārliek reflektori citā pozīcijā. Pats ķeršos klāt pirmdien, tad zināšu kā ir patiesībā.
Aitas pulcējas baros, ērgļi lido pa vienam...
stikli nemainaas
mainas viena plaksnite pie leecas,kura lauzh staru attieciigi vai nu pa labi vai pa kreisi
mainas viena plaksnite pie leecas,kura lauzh staru attieciigi vai nu pa labi vai pa kreisi
ar kompatu pa brugji
Paarsleedzot rezhiimu uz eiropas taapataas skati ar to anglju lukturi neiziesi! Paarsleedzot stars taapataas ir nepareizs ,tikai vinjsh nezhilbina pretiimbraucoshos. Citiem vaardiem uz sienas buus redzama taisna sviitra ------- ,bet jaabuut ir striipai sliips paceelums labajaa pusee ___/ Kautkaa taa
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
ja runa par e36 lukturiem,tur nekas neparsledzas
ir jamaina divas plaksniites
ir jamaina divas plaksniites
ar kompatu pa brugji
Aitas pulcējas baros, ērgļi lido pa vienam...
Par e36 preciizi nepateikshu ,bet paarsvaraa visiem leecu lukturiem ir tas sleedziitis
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
wrong wrong wrong :) mazs noslepums ko daudzi nezin, bet sen vairs nav noslepums, anglju e36 lukturiem vieniga atskiriba starp eiropas ir lecas lenkis, ko var atskruvejot katra puse pa skruvei pagriezt un uzlikt uz eiropas verisiju, skate 0 problemas! ir parbaudits un vis strada! taka nekadas tur plaksnites utt nemainas!
protams ja runa ir par bezlecu tad ir cita dirsana! tur diemzel nekadigi cik zinu!
protams ja runa ir par bezlecu tad ir cita dirsana! tur diemzel nekadigi cik zinu!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- …
- 38