E36 Sabraucieni Ogrē
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- …
- 43
- chevron_right
Nu kkad ir jasavacas tiem kas ir palikushi :) tik kad noliekam vnk datumu un viss savadak mes te gadiem planosim sabraucienu :)
Nebutu slikti ,es ar riteni pieripot varu , jo man planota bundza 17,18 Julija tik bus bet ari bez TA :(
es ka jauninais ari labprat pievienotosAikidoka rakstīja:Nu kkad ir jasavacas tiem kas ir palikushi :) tik kad noliekam vnk datumu un viss savadak mes te gadiem planosim sabraucienu :)
Man vairs nav ar ko (pagaidām)
Dažus mēnešus ar Volvo pārvietošos
Dažus mēnešus ar Volvo pārvietošos
Paprasīšu te, jo vairāk vietējie domājams tusējas.
Iesakiet servisu (protams lētāku/labāku) Ogrē. Vēlams pēc iespējas tuvāku Ogres centram.
Iesakiet servisu (protams lētāku/labāku) Ogrē. Vēlams pēc iespējas tuvāku Ogres centram.
nezinu es ogre uz NEvienu servisu nedzitu!
ciemupe ir chalis kursh ar to nodarbojas privati, pietam tieshi specializejas uz bmw, vinsh ir zinams bmwpowera cik zinu un pie vinha pat no Rigas brauc ja neko nejaucu, cenas adekvatas mana skatijuma(pat letakas neka citas privatajas ljevajas garazhas) cik ir nacies pasham kko remontet vai dzirdets no citiem.
ja ir interese uzprasi privati, iedoshu telefona numuru, domajams kko varesi sarunat ar vinhu(vinsh pats ir ogrenietis)
ciemupe ir chalis kursh ar to nodarbojas privati, pietam tieshi specializejas uz bmw, vinsh ir zinams bmwpowera cik zinu un pie vinha pat no Rigas brauc ja neko nejaucu, cenas adekvatas mana skatijuma(pat letakas neka citas privatajas ljevajas garazhas) cik ir nacies pasham kko remontet vai dzirdets no citiem.
ja ir interese uzprasi privati, iedoshu telefona numuru, domajams kko varesi sarunat ar vinhu(vinsh pats ir ogrenietis)
+1 houseworx nav normalu servisu ogre! ir viens privatais chalis kas skruve mashinas un diezgan labi vel pie tam vajag kontaktus iedosu! :)
He! Pa Ogres TV vakar nejauši uzgāju raidījumu, kur Elksnis gudri klāstīja savas domas par driftu.
Man radās jautājums - kur atrodas Race Transport Solutions un vai viņi veic ielas auto remontu, apkopi un vai tas nemaksā kosmosu? Varbūt kāds ir no vietējiem tur bijis.
Man radās jautājums - kur atrodas Race Transport Solutions un vai viņi veic ielas auto remontu, apkopi un vai tas nemaksā kosmosu? Varbūt kāds ir no vietējiem tur bijis.
Nu es Ogrē esmu diezgan bieži, varbūt esat jau mani redzējuši. Bieži atrodos pie selvera, daugas un pāri dzelzs ceļam pie Topa kur atrodas tehnikumi un kojas. Man šāda doma, ka varētu satikties zem selvera garāžā bija jau labu laiku.
Vasarā (kad bija festivāls CitaVide) redzēju zem selvera vienu e36 kurinam riepas, skaņa diezgan labi atbalsojās. Labs efekts!
Sent from my HTC Desire X using Tapatalk
Sent from my HTC Desire X using Tapatalk
Nu ogrenieshi un ogres rajona dzivojoshie ko teiksiet par vienu ierashanos zem selvera ! ?
Jā, jā, jā
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 22
- 23
- 24