BMW Salacgrīva
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- …
- 49
- chevron_right
ok, es saprotu tā, ka pofig 16, 17, 18 vai 23, 24, 25 datumos? ok
kuru pirti, principā arī pfogi, tā? ok
Nu tad es izskatu kuru pirti , sarēķinu visas naudiņas, aizsitu datumus pirtī un jums piestādu rēķinu, ja? ok
kuru pirti, principā arī pfogi, tā? ok
Nu tad es izskatu kuru pirti , sarēķinu visas naudiņas, aizsitu datumus pirtī un jums piestādu rēķinu, ja? ok
Dod info par kaadu pirti,un cik saanaak rublji
nu tak es saliku iespējamos variantus ar linkiem iepriekšējā lappā , tur cenas principā visām ir klāt
tagad izskatīšu visas vēlreiz un tad sarēķināšu aptuvenās izmaksās, jo pieļauju ka cilvēku skaits pamainīsies vēl reizes 10
tagad izskatīšu visas vēlreiz un tad sarēķināšu aptuvenās izmaksās, jo pieļauju ka cilvēku skaits pamainīsies vēl reizes 10
Lieku uz šito http://www.krik.lv/telpas/ , atbilst visiem kritērijiem un prasībām vislabāk, nav lēti, bet izdalot uz visām galviņām nebūs tik traki domāju. Štukojam ātri, palikuši tikai 23,24,25 datumi.
Minimums ir divas naktis, bet es domāju, tas tieši laikā būs, gabals patāls, pa ceļam aktivitātes, vienu vakaru varēs kārtīgi atlaist, paši Jāņos redzējām, ka viens vakars pa īsu un ja vēl tas būs komfortablās telpās tad vispār negribēsies nākamajā dienā kur kustēt
Minimums ir divas naktis, bet es domāju, tas tieši laikā būs, gabals patāls, pa ceļam aktivitātes, vienu vakaru varēs kārtīgi atlaist, paši Jāņos redzējām, ka viens vakars pa īsu un ja vēl tas būs komfortablās telpās tad vispār negribēsies nākamajā dienā kur kustēt
Tātad:
splat + 1
Guncis + 1
Dreimanis + 1
Uģis - pa šito Dreimanis noskaidro vai es pats uzvanīšu.
Skalins + 1
Ridlihs + 1
Linda + 1
Sencis + 1
izmaksas uz sitienu APTUVENĀS ir Ls 20 no galvas. Dārgāk diez vai būs, drīzāk lētāk. Atkarīgs no cilvēku skaita, bet nespiežam uz kvantitāti bet kvalitāti
Ja tauta nav ar mieru tad ir variants mazākai pirtiņas:
http://www.kraukli.lv/pirti
Bet nu.... kamoon, bitch please
splat + 1
Guncis + 1
Dreimanis + 1
Uģis - pa šito Dreimanis noskaidro vai es pats uzvanīšu.
Skalins + 1
Ridlihs + 1
Linda + 1
Sencis + 1
izmaksas uz sitienu APTUVENĀS ir Ls 20 no galvas. Dārgāk diez vai būs, drīzāk lētāk. Atkarīgs no cilvēku skaita, bet nespiežam uz kvantitāti bet kvalitāti
Ja tauta nav ar mieru tad ir variants mazākai pirtiņas:
http://www.kraukli.lv/pirti
Bet nu.... kamoon, bitch please
Pēdējais labojis Ridlihs - 11 Jūl 2013, 13:07, kopā labots 1 reizi.
http://www.krik.lv/telpas/
23.augustā 18:00 ievācamies un izvācamies 25.augustā 12:00
Ls 260 uz 15 cilvēkiem, ja tā, tad Ls 17 no galvas.
Izguldīt var 10 cilvēku mierīgi, ja esam vairāk, tad ņemam līdzi guļammaisus, matračus utt. bet līdz ar to drošības nauda lielāka, kuru atgriež prom braucot, ja vien kāds nav veicis uz savu galvu ēkas rekonstrukcijas darbus
Vienīgās papildizmaksas var būt pa malku, mangali utt.
23.augustā 18:00 ievācamies un izvācamies 25.augustā 12:00
Ls 260 uz 15 cilvēkiem, ja tā, tad Ls 17 no galvas.
Izguldīt var 10 cilvēku mierīgi, ja esam vairāk, tad ņemam līdzi guļammaisus, matračus utt. bet līdz ar to drošības nauda lielāka, kuru atgriež prom braucot, ja vien kāds nav veicis uz savu galvu ēkas rekonstrukcijas darbus
Vienīgās papildizmaksas var būt pa malku, mangali utt.
kapēc tik tālu?Man nav klimata kontrole.Būs kā sunim jāizkar galva.
Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.
tapēc, lai tas pasākums kā tads ir forš un interesants
Uz Jāņu tusu vietu braukt kollonā bija jau forši un ritīgi vēl gribējās, tad nu te būtu tāda iespēja arī
Nu es jau nesaku, ka mums tur jābrauc pāri līķiem , lai tur vai kas, ja tauta nebūs ar mieru tad nu neko, domāsim citu ko
Uz Jāņu tusu vietu braukt kollonā bija jau forši un ritīgi vēl gribējās, tad nu te būtu tāda iespēja arī
Nu es jau nesaku, ka mums tur jābrauc pāri līķiem , lai tur vai kas, ja tauta nebūs ar mieru tad nu neko, domāsim citu ko
domaaju ka buus ok...piedalos
par to saakumu,ierashanos 18.00 gan nezinu vai vareetu paspeet,bet to kad tuvaak naaks redzees
par to saakumu,ierashanos 18.00 gan nezinu vai vareetu paspeet,bet to kad tuvaak naaks redzees
Man jau bendzā vien vajag 30 ls turp,atpakaļ un 3 dienas man nav laika tusam!!!
kāpēc? Tev nepietiek laika tos datumus ieplānot?
ir variants visi vienā busā, ceļš pa lēto, bet nu vai tad tas ir tas vairs?
ir variants visi vienā busā, ceļš pa lēto, bet nu vai tad tas ir tas vairs?
Ridlihiņ, es nebūšu +1, būšu vienīti.
Braucam ar bembjiem smukā kollonā nevis ar busu
Braucam ar bembjiem smukā kollonā nevis ar busu
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Es rit meginasu noskaidrot par pirti viesturos tajos datumos:-)
Kāds šovakar ap 5-6 negrib kkur papļāpāt?
Pasveicināts Splat uz tilta,bet cītīgi meklēja pedāļus un uz ceļa neskatījās!!!
Rīt kāds grozīsies pa Salacgrīvu? varētu kādu zvejnieksvētku mītu uztaisīt.
es būšu !
Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.
Var :)pupsiks rakstīja:Rīt kāds grozīsies pa Salacgrīvu? varētu kādu zvejnieksvētku mītu uztaisīt.
Kāds šovakar nevēlas doties uz hesburgeru?
Laikam jau nokaveju.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- …
- 49