540i 328 kupeja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- …
- 56
- chevron_right
kolektorus?540i rakstīja:RENIO rakstīja:nenobrīnīties ka šeit visu laiku notiek izmaiņas
Pa sīkumam, lēnu garu kkas jau notiek..
Tagad pierimšos, divām spīdīgām detaļām vel nedaudz jāpiekrāj, tomēr nevaru atturēties gribās kko vel zem pārsega pastumt, tā es nekad šo e36 nepārkrāšošu, arī ar tādu domu ir saslimts pēc gan4a sedana aplūkošanas, bet atliekās otrajā plānā..marens rakstīja:ar ko beigas krasoji spido bultas?
Marķieri J.Rozes grāmatnīcā iegādātu..
...
Nixon rakstīja:Varētu nofočēt to marķieri, lai zin kāds brends viņam...
Welcome...
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
e36
Izplūde jau man ir diezgan ok..Armando rakstīja:kolektorus?540i rakstīja:RENIO rakstīja:nenobrīnīties ka šeit visu laiku notiek izmaiņas
Pa sīkumam, lēnu garu kkas jau notiek..
Tagad pierimšos, divām spīdīgām detaļām vel nedaudz jāpiekrāj, tomēr nevaru atturēties gribās kko vel zem pārsega pastumt, tā es nekad šo e36 nepārkrāšošu, arī ar tādu domu ir saslimts pēc gan4a sedana aplūkošanas, bet atliekās otrajā plānā..marens rakstīja:ar ko beigas krasoji spido bultas?
Marķieri J.Rozes grāmatnīcā iegādātu..
http://bavariancar.lv/forum/showthread. ... 259&page=8
Pēc branda sadalenēm tīkko acis
e36
pa cik iepirki izplūdi?
RENIO rakstīja:pa cik iepirki izplūdi?
Tas jau bija drausmigi sen, ja nemaldos pa 250ls, sakritības un pazīšanās pēc dabūju, no drauga kurš arī bija ieguvis šo izplūdi samainot 2 neejošus M3 dzinējus pret m50b30 projektu un ši izplūde nāca līdzi,bet viņam pašam bija m3 izplūde pilnā garumā, karoč garš stāsts, tā vērtība parastā gadījumā varētu mainīties 2x,, cik atradu bundulis vien uz 190 eur kādreiz maksāja...
e36
Pakonsūltējoties ar motormeistariem, nonākts pie secinājuma, ka vajadzīgs ir cits tilpums ,lai būtu jēga likt tik agresīvas sadalenes, kā biju noskatījis,, tā ka droši uz pavasari, par vel vienu savīlētu b28 vairāk būs....
e36
Spriežot pēc veiktajiem darbiem liekas ka vairāk prasās sabūvēt m52b30.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Šodien novaktēts ka ceļs dizgan pieņemams, lai izvilktu no garāžas kopā veselus 6km izbraucu,...nevar ilgi ar vasaras ratiem slīdēt apkārt, var tikt pie receptes Tā kopumā autiņs rūc kā 'puķe, ..
Par spidometru, nez jādoma vel par tiem hroma rinķiem,,, jā vai nē nvz..vnk nekas cits spīdīgs salonā nav..
Par spidometru, nez jādoma vel par tiem hroma rinķiem,,, jā vai nē nvz..vnk nekas cits spīdīgs salonā nav..
e36
A kāpēc degvielas bultiņa nav sarkana?
liec melnos hroma rinkjus. man ar nepatik parak spidigas lietinjas, tapec ieliku melnos hroma rinkjus, ar sarkanajam m3 bultinjam loti labi iet kopaa
...
vot vot nesaprotu kapēc visiem bagi patīk tie "baltie" hroma riņķi, es tā pat kā armando ieliku melnos hroma un man patīk daudz labāk kā tie baltie, katrā ziņā interjerā iederas kudi labāk
BMW-Big Money Waste
Lasu par tām būltu krāsošanām un radās jautājums: visiem ir baltas būltas?
Paldies par info, tas priecē :) mana aparāta iepriekšējais saimnieks vismaz ar spido ir kārtīgi pacenties
Nu neko saliku izbraucu kopa nepilnus 10km, šodien atkal izjaucu...
Kas tiks darīts:
Pārvietots droseles pozīcijas sensors uz salona pusi, lai strādā pareizi, M droseles atverās preteja virzienā kā ne M, kad tiks skaidrībā ar visu ko un kā to izdarīt, tad uzlikšu jaunu droseles pozīcijas dačiku, lai tur vairs nav jālien..
*Iesakiet labu hermetiķi ko likt starp droseli un pāreju.
Kas tiks darīts:
Pārvietots droseles pozīcijas sensors uz salona pusi, lai strādā pareizi, M droseles atverās preteja virzienā kā ne M, kad tiks skaidrībā ar visu ko un kā to izdarīt, tad uzlikšu jaunu droseles pozīcijas dačiku, lai tur vairs nav jālien..
*Iesakiet labu hermetiķi ko likt starp droseli un pāreju.
e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- …