KObreto auto
Ja avrētu visu motortelpu smuki izpūst neizņemot motoru, tad es arī vel paspelētosdogMa rakstīja:Tev patīk spēlēties ar krāsām
gribu auto redzēt beidzot dzīvē, pēc visām renovācijām and stuff
acperes rokai viena bukse isti nezezh vietaa
fantastiski darbinji sadariti
kas tev tur beigas bija ar to galvu, aceros ka prasiji par metinashanu bet uz atro taa ari neredzeju kur jametina, tik netira izstijas, vai nu ari man monitors jamaina
kas tev tur beigas bija ar to galvu, aceros ka prasiji par metinashanu bet uz atro taa ari neredzeju kur jametina, tik netira izstijas, vai nu ari man monitors jamaina
...
Darbs pamatigs, malacis
Arī gribas redzēt visu kas un kā
+ vēl darbībā..
+ vēl darbībā..
zinu viņas tur daudzas īsti vieta nesēdēja,kamēr ar skrūvi neievilka viņas iekšā.Armando rakstīja:acperes rokai viena bukse isti nezezh vietaa
Pēdējais cilindrs zem degkameras,bilde uz leju sanāk ,caurums ierūsejis,pie blīves centrejoša riņķa
Pēdējais labojis Kobreti - 18 Apr 2013, 22:50, kopā labots 1 reizi.
pašama jau gribās redzēt,bet lec tas darbs un ta skola visu galigi iebremzē un līdz sezonas sakumam tik reāli divas nedēļasSTUDENTS rakstīja:Arī gribas redzēt visu kas un kā
+ vēl darbībā..
reāli dēļ darba sanāk tā kad aizbraucu uz garāzu vienu detaļu pieskrūvēju, un braucu mājās mācities un tā katru dienu + vel 6/7dienās kad būtu laiks visādas haltūras n shit
ā un vel tāds sīkums kā LVL arī protams kokos neaug
neko nelabojamu, pareizak sakot viengli nelaojamu es tur neredzuKobreti rakstīja:zinu viņas tur daudzas īsti vieta nesēdēja,kamēr ar skrūvi neievilka viņas iekšā.Armando rakstīja:acperes rokai viena bukse isti nezezh vietaa
Pēdējais cilindrs zem degkameras,bilde uz leju sanāk ,caurums ierūsejis,pie blīves centrejoša riņķa
njaa ar tam buksem ir taa ka ar roku vinjas vietaa nedabusi taa prosta,
...
nu nezinu,vai tur ir jēga to enkuru laivai metināt Tāpēc paņemu normālu citu galvu.
...
Gaidu ielās!
diski izskatās interesanti
man ari bija doma prieksejo haubi ta apkrasot ka tev bagaznieks, bet laikam esi mani apsteidzis
kas jauns
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
diski ir r16
gribēju parādīt kādu bildi bet nav neka viss kaut kur pazudis
iemet labāk info, kas ar dzinēju vai ko, vai neatliek laika tam visam?
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
šitas ar vēl dzīvs!?
Diski sasaucās nedaudz ar GF!
Diski sasaucās nedaudz ar GF!