Par un ap CSDD un TA
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- …
- 68
- chevron_right
sākuši tagad prasīt trijstūri, aptieku un ugunsdzēšamo. bet laiž cauri pat ja nav. kāda jēga ? uz muļķi kādu paķert ?
par tekošu radiatoru neieliks 2???? no kaut kurienes nedaudz pilina uz zemes
BMW-Big Money Waste
ja vecim uz galvas neuztecees gan jau nepamaniis
viss oki, vaina atrasta un novērsta, bet tā kā tā prasas pēc jauna radiatora, šis jau uzmetis smaidu apakšā
BMW-Big Money Waste
Sveiki Visiem,paradijajas dazi jautajumi par TA
1. Ja man uz 1 diska ir plaisa aptuveni 10 cm gara(var piesietes ejot TA)?
2.JA man Gumija stav ziemas (piesiesies)?
3. ja man priekweie lukturi stav ne originali bet ar E markejumu (piesiesie)? Angelj acis ir izrubitas!gaisam dzeltana.bet kautkadi standarta gabariti ir diode!
4.ja sliekwnjos ir rusa(piesiesies)
5.ja viena slieksni ir caurums ?
6.siksnas dazreiz 4ikst
3. ja man priekweie lukturi stav ne originali bet ar E markejumu (piesiesie)? Angelj acis ir izrubitas!gaisam dzeltana.bet kautkadi standarta gabariti ir diode!
6.siksnas dazreiz 4ikst
viewtopic.php?f=18&t=2190
1. kas tā par plaisu
2. nevajadzētu neko teikt
3. novērtejums 2 - traucēta gaisma + nav balta
4. un 5. novērtējums 2 - virsbūes korozija vai kaut kas tāds.
6. kas par wtf ? nekad neesmu dzirdējis, ka par to ko teiktu.
2. nevajadzētu neko teikt
3. novērtejums 2 - traucēta gaisma + nav balta
4. un 5. novērtējums 2 - virsbūes korozija vai kaut kas tāds.
6. kas par wtf ? nekad neesmu dzirdējis, ka par to ko teiktu.
bergbmw318 rakstīja:Sveiki Visiem,paradijajas dazi jautajumi par TA
6.siksnas dazreiz 4ikst
1. Par plaisu diskā , tas jāredz, jo tā nevaram pateikt.
2. Par zieminiecēm nepiesiesies, ka tik protektora dziļums īstais.
3. Drīzāk ka 2. Man stāv ķīnieši ar e marķējumu un visām angel eye, tā kā tas no rūpnīcas, viss ok.
4. Par rūsu nepiesiesies.
5. Caurums - 2. Metini ciet.
6. Tas pofig.
1.Foto nevaru izlikt diemzel,bet varu pateikt ka es ar sanu iemaucos apmale ar aizmugerojo disku pa ziemu,disks bik salocijas un aizgaja plaisa (braukt nemaisa).ja ir iespeja var kads pateikt kur pa leto Riga(jugla)var salabot vinju?
2.nu Protektors ve pat ziemai normali der!(gandriz ka jaunas)
3.Nu manei ir ar kiniewi ar e markejumu(tip tie Tunjunga)
4.nu par rusinju ieliks 1 ka pagaw gad
5.caurums ir aptuveni 2 cm liels
Paldies par atbildem V1Beta un evaness2
2.nu Protektors ve pat ziemai normali der!(gandriz ka jaunas)
3.Nu manei ir ar kiniewi ar e markejumu(tip tie Tunjunga)
4.nu par rusinju ieliks 1 ka pagaw gad
5.caurums ir aptuveni 2 cm liels
Paldies par atbildem V1Beta un evaness2
kas tas par šroyu tev pašam nav bail braukt ar 100km/h ar saplaisajušiem diskiembergbmw318 rakstīja:Sveiki Visiem,paradijajas dazi jautajumi par TA
6.siksnas dazreiz 4ikst
1 /3 {ja pamanis}
2/2
3/2
4/1
5/2
6/ po neviens nenems vera un palaidis cauri
Dj_Zii » 06 Jūl 2013, 22:28
bergbmw318 rakstīja:
6.siksnas dazreiz 4ikst
kas tas par šroyu tev pašam nav bail braukt ar 100km/h ar saplaisajušiem diskiem
1 /3 {ja pamanis}
2/2
3/2
4/1
5/2
Paldies par atbildem,Nau nekads Wrots man,
Jo man ka normalam Gimenes Cilvekam pirmaja vieta ir Gimene,tad jau kas paliek uz mawinu,bet isti ta padomat es wo mawinu diezgan leti paniemu un laikam ka ieprekweii saimnieki normali nerupejas,Nau isti daudz Lidzeklju lai mawinu sataisit ka jaunu.Mawina tiri laba,tikaj ta Vizualka Klibo.
bergbmw318 rakstīja:
6.siksnas dazreiz 4ikst
kas tas par šroyu tev pašam nav bail braukt ar 100km/h ar saplaisajušiem diskiem
1 /3 {ja pamanis}
2/2
3/2
4/1
5/2
Paldies par atbildem,Nau nekads Wrots man,
Jo man ka normalam Gimenes Cilvekam pirmaja vieta ir Gimene,tad jau kas paliek uz mawinu,bet isti ta padomat es wo mawinu diezgan leti paniemu un laikam ka ieprekweii saimnieki normali nerupejas,Nau isti daudz Lidzeklju lai mawinu sataisit ka jaunu.Mawina tiri laba,tikaj ta Vizualka Klibo.
Par pārējo piekristu, bet par otro punktu gan nē. Kāpēc melo cilvēkam?Dj_Zii rakstīja: 2/2
Tas ir uz vadītāja sirdsapziņas, ja vēlās deldēt zieminieces pa vasaru, lai to dara, lai gan es ieteiktu iegādāties vasarenes.
ja tu jauc riepas un nezini tad labak neka nerakstievaness2 rakstīja:Par pārējo piekristu, bet par otro punktu gan nē. Kāpēc melo cilvēkam?Dj_Zii rakstīja: 2/2
Tas ir uz vadītāja sirdsapziņas, ja vēlās deldēt zieminieces pa vasaru, lai to dara, lai gan es ieteiktu iegādāties vasarenes.
ar ziemas riepam TA tagad dabus stabilu 2 protams ja riepas ir M+S tad gan var iziet tehnisko apskati ja atbilst mm
riepas kvalificejas
1/vasaras riepa , vasaras sezona
2/ziemas riepa ,ziemas sezona
3/ziemas riepas ar radzem konkreti datumi no ,lidz ziemas sezona jaskatas csdd majas lapa jo isti neceros pec datumiem
4/vissezonas riepa /jeb apzimejums M+S/ var maukt visu gadu
Nu jā, bet tgd jau pārsvarā visām riepām ir M+S, varbūt dārgā gala nāk arī tādas, kas tikai ziemai domātas.
Paņem m+s riepu un vasaras riepu,tad gan tu neteiktu ka m+S ir pārsvarā visām riepām. Dārgā gala riepām arī nāk m+s vai arī kalns ar sniega pārslu. biedziet tak vienreiz jaukt pim*i ar pīz*u. M+S ir tak galīgi cits gumijas sastāvs, nekā vasaras riepai.M+S nozīmē dubļi + sniegs,tad arī izseciniet paši kādiem ceļiem un gadalaikiem ir tās paredzētas.uteo rakstīja:Nu jā, bet tgd jau pārsvarā visām riepām ir M+S, varbūt dārgā gala nāk arī tādas, kas tikai ziemai domātas.
Bet ar M+S šā vai tā var iziet TAmats rakstīja:Paņem m+s riepu un vasaras riepu,tad gan tu neteiktu ka m+S ir pārsvarā visām riepām. Dārgā gala riepām arī nāk m+s vai arī kalns ar sniega pārslu. biedziet tak vienreiz jaukt pim*i ar pīz*u. M+S ir tak galīgi cits gumijas sastāvs, nekā vasaras riepai.M+S nozīmē dubļi + sniegs,tad arī izseciniet paši kādiem ceļiem un gadalaikiem ir tās paredzētas.uteo rakstīja:Nu jā, bet tgd jau pārsvarā visām riepām ir M+S, varbūt dārgā gala nāk arī tādas, kas tikai ziemai domātas.
Ar vienīgām riepām ,ar kurām neiziesi TA tagad ir tās pašas M+S, bet ,ar radzēm
+1 par ms un radzem es aizmirsu pieminet
pilnigi nepareizi vasaras sezonu es braucu ar vasaras riepam ,,priekshroka man vismas ir ,, kumho ,, un ziema ir nokian kas nav ms un nav dargais galsuteo rakstīja:Nu jā, bet tgd jau pārsvarā visām riepām ir M+S, varbūt dārgā gala nāk arī tādas, kas tikai ziemai domātas.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- …
- 68