KA-91 E36 2.5 traktors
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- chevron_right
Jaunieši neprot novērtēt r15
r15 baloni un neseedinata zhurka ar parastiem amjiem mmmm shitaas dienas bauda vnk braukt ir
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
iegrābās perekups
r15 ir super, it īpaši uz baloniem, var bliezt bedrēs nemīžot.
r15 ir super, it īpaši uz baloniem, var bliezt bedrēs nemīžot.
Es, ja nebūtu to 1k dabūjis, ganjau dalītu reizinātājos, jo lētāk nebūtu atdevis
Esmu laikam kaut ko palaidis garām, kāpec tirgo diskus?
Tā kā e36 pārsvarā pērk jaunieši un bieži vien tā arī ir pirmā mašīna, tad kurš gan grib b16 ar automātu bez diskiem bet tai pašā laikā ir pieejami sisti,spīdzināi,karsēti, hūūnanizēti, ar savilcējiem savilkti un svarkoti reduktori pieejami.
Visu topiku neesmu izlasijis, bet viens no jēdzīgākajiem e36 ssā liekas. Smuki ielikt pareizo dzinēju un uzlikt diskus un pārējo lēnā garā tad būtu solīds aparāts. jo liekas, ka vizuāli ir labs, cik redzēts
Tā kā e36 pārsvarā pērk jaunieši un bieži vien tā arī ir pirmā mašīna, tad kurš gan grib b16 ar automātu bez diskiem bet tai pašā laikā ir pieejami sisti,spīdzināi,karsēti, hūūnanizēti, ar savilcējiem savilkti un svarkoti reduktori pieejami.
Visu topiku neesmu izlasijis, bet viens no jēdzīgākajiem e36 ssā liekas. Smuki ielikt pareizo dzinēju un uzlikt diskus un pārējo lēnā garā tad būtu solīds aparāts. jo liekas, ka vizuāli ir labs, cik redzēts
Omfg. Oke. Domaju kur šī lamata palika. Tad redz kur. Veiksmi!
Bez kvēpa nav spēka....
Diskumeistars.com
Plauktu pulēšana, disku krāsošana.
Metināšana un valcēšana.
<26145354>
Diskumeistars.com
Plauktu pulēšana, disku krāsošana.
Metināšana un valcēšana.
<26145354>
Veiksme noderēs, paldies!
Kas šeit interesants notiek?
Braucu un braucu
Ir diski vasarai, bet meklēju e34 kam tos uzlikt, ja neatradīšu, mainu riepas un metu uz unīša
Ir diski vasarai, bet meklēju e34 kam tos uzlikt, ja neatradīšu, mainu riepas un metu uz unīša
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Tu meklē mašīnu diskiem? Nopietni?
Es vienkārši meklēju e34. Biju jau vienu stabili gatavs pirkt, bet beigās atcēlās. Tikko 535 iecēlu, sāksies jebatorija
To pa 350?KA-91 rakstīja:Es vienkārši meklēju e34. Biju jau vienu stabili gatavs pirkt, bet beigās atcēlās. Tikko 535 iecēlu, sāksies jebatorija
Jap. To pašu
Rīt būs, pats pat acīs savu pirkumu neesmu redzējis
Traktoram izieta tehniskā un sabojāta braukšana dēļ īsajiem LC amjiem ar sēdinātajām atsperēm. Laikam dēļ pāris braucieniem ar e34 vai nesaprotu, kā es varēju ar to sēdināto kupeju pabraukt vispār bet stock bija iztecējuši un jāmaina bij nost.
804 2 Neatbilstoši motora kloķvārpstas maksimālie apgriezieni. Dūmainības pārbaude nav veikta pilnā apjomā.
Roķenes un daudz sīkumiem par lukturiem. Reāli ar apgriezieniem viss bija kārtībā, pie vainas bija ģenerators un viens beigts roļļiks, abi izdvesa pārāk lielas skaņas un nevarēja nomērīt apgriezienus dzinējam.
Traktors reāli paliks par ikdienas auto, nebūs nekādu briesmīgo pārmaiņu un mega disku.
Tam par iemeslu ir pielikumā redzamais 535i e34, kuram tiks veltīts viss brīvais laiks un līdzekļi.
Iegādāts ar dzinēja defektu, un dažiem vizuāliem defektiem, rūsa ir, bet nav nomocījusi un salīdzinot ar e34, ko apskatīju - stīga jau iepirkts cits 3.5i dzinējs un projekts var tikt sākts. Par auto plašāk noteikti būs topiks e34 forumā.
Šo e36 topiku varam slēgt, jo nav jēgas likt postus par šarnīra maiņu un kārtējo reizi moikā
Skati ar pirmo neizgāju dēļ 804 2 Neatbilstoši motora kloķvārpstas maksimālie apgriezieni. Dūmainības pārbaude nav veikta pilnā apjomā.
Roķenes un daudz sīkumiem par lukturiem. Reāli ar apgriezieniem viss bija kārtībā, pie vainas bija ģenerators un viens beigts roļļiks, abi izdvesa pārāk lielas skaņas un nevarēja nomērīt apgriezienus dzinējam.
Traktors reāli paliks par ikdienas auto, nebūs nekādu briesmīgo pārmaiņu un mega disku.
Tam par iemeslu ir pielikumā redzamais 535i e34, kuram tiks veltīts viss brīvais laiks un līdzekļi.
Slēpts saturs: Parādīt
Šo e36 topiku varam slēgt, jo nav jēgas likt postus par šarnīra maiņu un kārtējo reizi moikā
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Dvižoks zirnekļis? nu tobiš m30?
Jeeesss, jau rati pakūpināti
divi varianti,vainu tev vajadzēs daudz naudas,lai to veco xx sataisītu,vai arī Tev paveiksies,otrais parasti nenotiek #galvaa plaisa #sadalenepipec #shaalesnav nu es protams novēlu lai e34 labi ripo,tas ir viens no ,manuprāt,vislabākajiem modeļiem ever made,katrā ziņā dizainiski un komforta ziņā e36 var tolmetā nodot salīdzinot
Pirkšanas laikā noņemts karteris, apskatīts no iekšpuses, viss smukiKA-91 rakstīja: Jau iepirkts cits 3.5i dzinējs un projekts var tikt sākts.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- chevron_right