Orkaans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- …
- 88
- chevron_right
Piedod ,bet prieksh shaadaam man naudinjas nepietiek
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Man ar liekas bish pa lielu balons..
kkāds 225/40 aizmugurē un 205/40 priekšā būtu svīit.
kkāds 225/40 aizmugurē un 205/40 priekšā būtu svīit.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
225/40 uz aizm. platajiem buus parak baigi /_\
225 galiigi neder uz j10 diskiem!
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Nu nee:) Tas ir par traku
ar taadu mizu varetu tik uz kadu sabraucienu aizbraukt tiri prieksh safokjeshanas
šitādu efektu, lai panaktu vajag kautkādus platus diskus? vai tik izredzētajiem modeliem var tā uztiept?AgnisB rakstīja:tieši tā, 225 neder, 215/40 vajag uzstiept http://www.tyrestretch.com/10_215_40_R17/
Vienkaarshi jaanjem riepa ,kas ir stingri shauraaka par disku un tad tik jaaspridzina virsuu
tomer jabida arka
Itkaa jau var nebiidiit,jo nekur nekjeraas , bet skats buus labaaks ja arka buus bik plataaka
Un auto zemāks
no aizmugures bus uz reiz masīvāks..Orkaans rakstīja:Itkaa jau var nebiidiit,jo nekur nekjeraas , bet skats buus labaaks ja arka buus bik plataaka
Diski smuki Bet tada veida riepas man patik tikai uz razvarkam.. Pats sev uzliktu, bet nez cik tas butu praktiski, nemot vera ka jabrauc ikdiena pa dazadiem ceļiem, un ari uz daču/mežu/pludmali gribas pa vasaru aizmaukt... piemeram kka ta ka uz bildes... Bet tad sakumam vajag kadu atsevišķu auto brivdienam...
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
FWD - Faggot Wheel Drive
AgnisB rakstīja:tieši tā, 225 neder, 215/40 vajag uzstiept http://www.tyrestretch.com/10_215_40_R17/
mans variants 215/35 bat izskatās jau ok
mega tizli izskataas kad tik šauru riepu uzstiepj un diska mala šitā izlīdusiAgnisB rakstīja:tieši tā, 225 neder, 215/40 vajag uzstiept http://www.tyrestretch.com/10_215_40_R17/
Ir jau ok, tik vajag pareizo sēdinājumu..
tiaki ja uzstiepj riepu uz diska tad TA nevar ar tadiem iziet, saku no pieredzes, e30 bija aizmugure uzstiepti, lika pa to 2 ar pamatojumu ripeu izmers neatbilst disku izmeram (kaut ka tamlidzigi) bet izskatijas
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Man liekas ka vajag ne tikai sedinajumu pareizo, bet ari kopejo auto stilu izturet, kkadus knifiņus kas piestavetu tadam stilam un tt....Ruu rakstīja:Ir jau ok, tik vajag pareizo sēdinājumu..
FWD - Faggot Wheel Drive
Orkaans rakstīja:Shodien piemeeriiti jaunie diski Viss ir baigi oki! Pilnai laimei ir nolemts aizmugureejo arku pavirziit par 1 cm
ir ok tie diski,bet to gumiju vajadzetu bik bik shauraaku.
Instagram - Sandis_e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- …