Pirkt/pārdod apspriešanas tēma
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- …
- 66
- chevron_right
Aprakstiji romken chiptuninga sekasValtersZ rakstīja:Ir reāli pārdot - tās vienkārši dīzelistu problēmas
Beigtas sprauslas
Nav boosta
Eļļojas
Dūmo
Klab
Spiediens sistēmā
vai ir vērtība m62b44 droselei ?
kā arī e39 pneimo piekares kompresoram...
Nu beidz tuftu rakstīt.ValtersZ rakstīja:Ir reāli pārdot - tās vienkārši dīzelistu problēmas
Beigtas sprauslas
Nav boosta
Eļļojas
Dūmo
Klab
Spiediens sistēmā
Tā ir kāda tds problēma.
Drosele 30-50estan1slavs rakstīja:vai ir vērtība m62b44 droselei ?
Kompresora komplekts 70-140e
Meklējot detaļas ritošajai daļai, meklēju best price performance, protams, interesē kur ražots. Taču gandrīz vai puse preču, ražotājs Vācija. Forši jau, jo vārds Germany mūsdienās nozīmē kvalitāti, bet skaidrs ka mārketings to izmanto. Ir jums kādas atsauksmes par tādām firmām kā MEYLE un SWAG ? Abas skaitās vācu.
Swags neko neražo, bet tikai pārpako. Meylei var ņemt tikai HD sēriju, pārējais ir viduvējs sūds.
Sent from my MotoG3 using Tapatalk
Sent from my MotoG3 using Tapatalk
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
PALDIES !-AF- rakstīja:Drosele 30-50estan1slavs rakstīja:vai ir vērtība m62b44 droselei ?
Kompresora komplekts 70-140e
A tai droselei pastāv ''noiets'' ? Man kā stāv jau gadus 3 uz plaukta, tā stāv
Pie kompresora pārdošanas visticamāk jākonkretizē, ka ir no IKSA, tad cita cena
Varbūt kāds var palīdzēt ar vērtības noteikšanu šādai lietai - oriģinālā Nardi Gara 3 stūre, ar noņemamu vidiņu. Stāvoklis ir sūdīgs, stūri vajag pāršūt un tad būs tip top.
Bilde ieskatam kā jābūt(par šito konrēti tiek prasīts 300 dolāri, bet nu šeit tāda vērtība noteikti nav) Un šādā stāvoklī man viņa ir(viducis arī man ir)
Bilde ieskatam kā jābūt(par šito konrēti tiek prasīts 300 dolāri, bet nu šeit tāda vērtība noteikti nav) Un šādā stāvoklī man viņa ir(viducis arī man ir)
Slēpts saturs: Parādīt
Slēpts saturs: Parādīt
Delphi piekares dałas aizmirsti vnk rumbulas variants, kalpo labi ja sezonu.
Łoti labas piekares dałas ir RTS ražotājam
Intresē kādās cenās iet salona pilariem kur drošibas josta nāk ,vairāk intresē melnā krāsa laba stāvoklī bez aplaustām ļipām!?
Piekrītu -AF- par RTS. Pie iespējām maksimāli izmantoju tikai šo ražotāju.
Kādos ciparos tagad tirgo M54B30 iekšas? Kloķene/virzuļi? Kaut kas tāds vēl vispār ir pieejams, sen neesmu redzējis, ka kāds tirgotu.
Kādos ciparos tagad tirgo M54B30 iekšas? Kloķene/virzuļi? Kaut kas tāds vēl vispār ir pieejams, sen neesmu redzējis, ka kāds tirgotu.
250-350еRuu rakstīja:Piekrītu -AF- par RTS. Pie iespējām maksimāli izmantoju tikai šo ražotāju.
Nu 10e,ne vairāk. 15emax,ja gandrīz bez skrāpējuma,kas nav reāli.e36richijs rakstīja:Intresē kādās cenās iet salona pilariem kur drošibas josta nāk ,vairāk intresē melnā krāsa laba stāvoklī bez aplaustām ļipām!?
Kosmoss ir, bet praktiski kāda vaina ?
Being second is being the first of the losers. /Senna/
ISkas kolektori iekšējais diametrs ir drusku mazāks.
Un CL trubu secība nepareiza
Pēdējais labojis -AF- - 15 Mar 2017, 10:33, kopā labots 1 reizi.
Kāda vaina ?
Nu tad apskaties kuri cilindri šauj reizē un pa kuriem kanāliem viņi pūš laukā. Pēc tam sazīmē kura m52 zonde kurus cilindrus regulē. Tad varbūt sapratīsi kāda vaina.
Nu tad apskaties kuri cilindri šauj reizē un pa kuriem kanāliem viņi pūš laukā. Pēc tam sazīmē kura m52 zonde kurus cilindrus regulē. Tad varbūt sapratīsi kāda vaina.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- …