Darbs.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- …
- 31
- chevron_right
man omīte strādā ar bērniem un aizviņiem jāpieskata pipec bērnudārzā un rukā no 7-19 un saņem 350eur.
Cik vispār ir minimālā alga ? Tie 350eur jau arī ir, vane ?
370e tgd jau patPjērs rakstīja:Cik vispār ir minimālā alga ? Tie 350eur jau arī ir, vane ?
420 / 240 = 1,75eur stundā? nopietni?Dj Plosky rakstīja:Nu ja rēķina, ka mana māte strādajot ātrajos (apstākļos aļa - pa pusmetru dziļu sniegu 1km uz nestuvēm stiepj slimnieku (pārdzērušu jēgu alkānu), uz rokām tur lēnām aizsaulē aizejošu kādu šumaheru, kuru nepaspēj aizgadāt līdz reanimācijai utt) saņem 420 eur par 240 darba stundām, tad nav nemaz tik slikta (pie tam, ja rēķina, ka uz mediķi vēl ir jānomacās (neskaitot regularus vajadzīgus un nevajadzīgus kursus praktiski visas karjeras ilgumā )...)vitjazz rakstīja:Iekš LV pat ļoti!cipruss18 rakstīja:un ts ir daudz un ta ir normaala alga??
P.S. A nē, sameloju, šogad nesen piemesti klāt 15 eur...
Nevar būt! Pat prastākajā veicī,kad ir izmēginājuma laiks,maksā ap 1.85-1.90
Banānu republikā viss ir iespējamsvitjazz rakstīja:Nevar būt! Pat prastākajā veicī,kad ir izmēginājuma laiks,maksā ap 1.85-1.90
Jā, viņiem pat liek parakstīt kkādu papīru, lai vispar drīkstetu strādāt tās 240h... 240 h sanāk nostrādājot 10 sutkas mēnesī, bet bieži vien sanak pat 11-12 maiņas un pat tad piemaksa ir zerro!
d[-_-]b
Tas ir uz papīra Uz rokas minimālā ir 272 eināri.vitjazz rakstīja:370e tgd jau patPjērs rakstīja:Cik vispār ir minimālā alga ? Tie 350eur jau arī ir, vane ?
Ne visiem tak....Rob rakstīja:Tas ir uz papīra Uz rokas minimālā ir 272 eināri.vitjazz rakstīja:370e tgd jau patPjērs rakstīja:Cik vispār ir minimālā alga ? Tie 350eur jau arī ir, vane ?
ElvijsR rakstīja:Tak tu ko, lasot visus śī lietotāja(Cipruss) postus, liekas , ka viņss saņem deputāta algu, brauc Ar pëdējā gada Range Rovera džipu un dzīvo Jūrmalā , kur māja uzcelta virs ūdens...vitjazz rakstīja:Iekš LV pat ļoti!cipruss18 rakstīja:un ts ir daudz un ta ir normaala alga??
kas ir 700 euro??es par dzivokli 500 euro maksaju un nebut kkads woow vinjs butu.esmu darbu vaditajs un alga man ir nu pietiekama,katra zinja lielaka par 700 euro,apmaksati komandejumi,degviela,telefons.bet tagad iet bljaut ka 700 ir ahujena,nu hvz.bet nu katram savi merkji.nenosodu nevienu,ar man mate ,ka skolotaja sanjem maz,bet pateikt ka 700 ir pietiekami ir stulbi
ar kompatu pa brugji
Tak neviens nesaka,ka 700e ir daudz Tik tas,ka uzlekt augstāk par dirsu var mēģināt,bet vai sanāks,cita runa!
Priekš Rīgas tas nav nekas, bet priekš mazajām pilsētelēm ir pietiekami.
cipruss18 rakstīja:
kas ir 700 euro??es par dzivokli 500 euro maksaju un nebut kkads woow vinjs butu.esmu darbu vaditajs un alga man ir nu pietiekama,katra zinja lielaka par 700 euro,apmaksati komandejumi,degviela,telefons
Riga ari ir vieni lieli lauki
man drudzenes salonaa ir frizieri,kuri uz rikas sanjem no 3 lidz 4k
Jonijs sava drauga giftu ieliki? visi tadi agresiivi noskanjoti
ar kompatu pa brugji
Tas ka frizieris saņem 4k uz rokas, piedod bet neticu!
ja jau Tu tik biezs, ko tad ar vecu e38 brauc? kur semaks vai x5 no salona?cipruss18 rakstīja:Riga ari ir vieni lieli lauki
Man būvfirmas priekšnieks pat tik nesaņem lkmPjērs rakstīja:Tas ka frizieris saņem 4k uz rokas, piedod bet neticu!
Es oficiali uz rokas sanjemu 720 eur. Un parejais konverta. Kkads 1k sanak, Plus veel visadi bonusi.
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
Laima lux frizetavaa,paskaties uz cenam.frizieris no darba sanjem 55%.keratinu ielikt 350 euro 3 stundu darbs un cilveki naak.rekjini pats.bet nu ne mana nauda,ne mana darishanaPjērs rakstīja:Tas ka frizieris saņem 4k uz rokas, piedod bet neticu!
kads sakars ar kkadu biezumu.ja cilveks sanjemvairak par 1000 eur,tas ir kjipa biezs?es nedelja nostradaju pie 30h lai sanjemtu savu algu,kada man vinja ir
un par e38 man tas auto apmierina pat neskatoties uz to ka varetu ko jaunaku panjemt
ar kompatu pa brugji
vitjazz rakstīja:Man būvfirmas priekšnieks pat tik nesaņem lkmPjērs rakstīja:Tas ka frizieris saņem 4k uz rokas, piedod bet neticu!
tad tev sudiga firma,ko lai es tev saku
ar kompatu pa brugji
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26