Dažādas baisas avārijas...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- chevron_right
Draugi, to likumu brauciet uzmanigi .. nu pa labi viaduktu kas aiziet.. vienu nakti braucu un cela vidu milzigs akmens bija nolikts .. nu reali milzigs ..
Sent from my LG-P710 using Tapatalk
Sent from my LG-P710 using Tapatalk
Cik es redzeju , ments ar busu pa seju dabuja.
Jā viņam bija pārsista seja, jo viņš sēdēja iekšā rakstīdams protokolu.Razbainieks rakstīja:Cik es redzeju , ments ar busu pa seju dabuja.
- ikey07
Nebija viņam pārsista seja, asinis es čist neredzēju.
ikey07 rakstīja:Otrā daļa, jācer ka youtube nenoņems skaņu.
Es jau teiktu ka tadi p... kuri stav uz celja bez pamatojuma ir jaslana.kur tristuris utt ja kkada avarija utt?menti gluzi shadaas vietaas ari nedrikst apturet.ja aptur tad kkur kur nevienu neapdraud.reaali x3 iekrita daunju vainas delj.
ar kompatu pa brugji
jā jā , protams ka tagad menti vainīgi uttcipruss18 rakstīja:ikey07 rakstīja:Otrā daļa, jācer ka youtube nenoņems skaņu.
Es jau teiktu ka tadi p... kuri stav uz celja bez pamatojuma ir jaslana.kur tristuris utt ja kkada avarija utt?menti gluzi shadaas vietaas ari nedrikst apturet.ja aptur tad kkur kur nevienu neapdraud.reaali x3 iekrita daunju vainas delj.
atceries tie ir menti , viņi visu drīkst
Iespējams, ja māk runāt var izvilkt apdrošināšanu, ka vainīgs esi tikai 50%, jo nebija ne trijstūra nekā, tomēr bija bākugunis... Kā arī, ja x3 būtu ievērojis distanci nekas tāds nebūtu noticis. LLP
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Bija viens pirms/pēc
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Nebūs tā ka izmērīs bremzēšanas ceļu, un x3 dabūs pa pilnu programmu jo ātrumu pārkāpis?
Tu gribi teikt ka šajā gadijumā es arī esmu daunis?cipruss18 rakstīja:ikey07 rakstīja:Otrā daļa, jācer ka youtube nenoņems skaņu.
Paradot to video , tur var uzreiz pateikt ka beha normāli nesās.kasp1js rakstīja:Nebūs tā ka izmērīs bremzēšanas ceļu, un x3 dabūs pa pilnu programmu jo ātrumu pārkāpis?
Muļķis tas x3. Reāls daunis...
Ja skatās optimistiski tad pirmo reizi policija ir tik ātri nonākusi negadījuma vietā
Bet nu tajā vietā tiešām policija nevar apturēt auto.
Te reāli var. 2vas joslas vienā virzienā. Atļautais 70km/h. Apdzenam mës pa kuru pusi? Apdzenam kā? Čūskiņā ķipa ir pareizi? un tur nebij pat 80km/h tam XThe_snoge rakstīja:Ja skatās optimistiski tad pirmo reizi policija ir tik ātri nonākusi negadījuma vietā
Pa kreiso, un čūskā nav pareiziElvijsR rakstīja:Te reāli var. 2vas joslas vienā virzienā. Atļautais 70km/h. Apdzenam mës pa kuru pusi? Apdzenam kā? Čūskiņā ķipa ir pareizi? un tur nebij pat 80km/h tam XThe_snoge rakstīja:Ja skatās optimistiski tad pirmo reizi policija ir tik ātri nonākusi negadījuma vietā
Nu bet hujova x3. Tagad zinās ka nav blatnais ar džipu lidot
Daži laikam uzskata, ka arī piespiedu kārtā apstājoties šādās vietās, tas trijstūris pats izlec uz ceļa momentā! Ja man noslāpst mašīna un pēc 15sec man ieliek pakaļā, tad es esmu vainīgs, jo redz trijstūri neesmu izlicis?
Daudz video redzēti, kur šitā cilvēki ieliek kādam aizmugurē.. Šis jau vēl ir maigs iznākums.
Daudz video redzēti, kur šitā cilvēki ieliek kādam aizmugurē.. Šis jau vēl ir maigs iznākums.
Kad mani stādina, tad man pie dirsas, ka menti saka stāv, tagad, te, tūliņ stājos tur, kur citus un it īpaši sevi neapdraudu, ja mani uz tilta stādinātu, da nu nafig, varam arī pabraukāt, nestāšos, tieši šādu iemeslu dēļ.
Bija vienreiz, ka pajoliņi sabrauca trijstūriRuu rakstīja:Daži laikam uzskata, ka arī piespiedu kārtā apstājoties šādās vietās, tas trijstūris pats izlec uz ceļa momentā! Ja man noslāpst mašīna un pēc 15sec man ieliek pakaļā, tad es esmu vainīgs, jo redz trijstūri neesmu izlicis?
Vairākas reizes manti ir turējuši uz tilta, nekad nēsmu stājies! Un nekad arī par to nepiefisās, tikai vienu no tām reizēm smaidot pajautāja kāpēc nestājos
No kurienes info, ka apturēts? Neesmu manījis, ka šitie ar busiem vispār kādu turētu, kur nu vēl tādā vietā.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- chevron_right