Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 229
- 230
- 231
- 232
- 233
- …
- 679
- chevron_right
Vakar (sestdien)Limbažos statoilā kabris, paļubom violets, a mošk melns!

Labrit :)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
StikluMeistars.lv
Suņa monologs: “Kad es uztraucos, es svīstu. Kad es svīstu, es smirdu. Kad es smirdu, mani mazgā. Kad mani mazgā, es uztraucos…”
Suņa monologs: “Kad es uztraucos, es svīstu. Kad es svīstu, es smirdu. Kad es smirdu, mani mazgā. Kad mani mazgā, es uztraucos…”

BukTops uz Zirņu ielas

gjau mans, tik kjirshu kraasa, nevis violeta..cipruss18 rakstīja:kuram aizvakar un vakar Dominaa staveja violetas krasas sedans ar atshkjirigiem diskiem prieksha un aizmuguree?:D

Vakar Lielvārdē daudz e36 un vismaz viens ar sezonas atklāšanas uzlīmi sapīpināts.

Tu slidinājies izbraucot no Elvi veikala? 

It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām

Shrek'a kupeja tur pat kur parasti :)
StikluMeistars.lv

Tur sanāca drusku unexpected sauli uzgriezt krustojumāLinda rakstīja:Tu slidinājies izbraucot no Elvi veikala?

Redzēts marux,tieši pretim Dominas durvīmmarux rakstīja:Atkal redzēts Hapo. Šoreiz pie Dominas durvīm.

Saspiegota shreka kupeja pie kkāda servisa Ziepniekkalnā, vai , kas tas tāds īsti par kantori bija,

O, hello.essential rakstīja:Labrit :)

Arī no rajona?

Pie gros autonaljanke rakstīja:Saspiegota shreka kupeja pie kkāda servisa Ziepniekkalnā, vai , kas tas tāds īsti par kantori bija

ps.es tak nesen pie Jums stiklu mainījuessential rakstīja:Shrek'a kupeja tur pat kur parasti :)

m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go

Ne,biju ieklīdisFinks rakstīja:O, hello.essential rakstīja:Labrit :)
Arī no rajona?

StikluMeistars.lv

Es nestradaju Intransa, bet sanak tur biezi viesoties :)Shreks rakstīja:Pie gros autonaljanke rakstīja:Saspiegota shreka kupeja pie kkāda servisa Ziepniekkalnā, vai , kas tas tāds īsti par kantori bija![]()
ps.es tak nesen pie Jums stiklu mainījuessential rakstīja:Shrek'a kupeja tur pat kur parasti :)Tavu auto gan neesmu manījis šeit, kkur iekšā turi?
StikluMeistars.lv

Uz Lubānas ielas svilpojoš tds, vecais uz savirzi aizlaid, pa ceļu ripo šādi :)
///
Sent from my iPhone using Tapatalk
///
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Ogre veikala Ribelites rajona, uz kartonkas pusi velkoties pa gruntofku redzeta Linda
otra puse zalais cilvekiem, Linda vel puscelja tik

Šodien, uz Blaumaņa ielas lkm, pie RīgaTV24, matēti zils krabis ar e36.lv numura rāmjiem.. Šoferis cītīgi kōlas bundžiņu tukšoja 
Plus vēl kratoties ar vilcienu, pie Gaismas pils manīta sudrabota kūtiņa ar sasistu kreiso purna sānu.. Numurs lkm divciparu.

Plus vēl kratoties ar vilcienu, pie Gaismas pils manīta sudrabota kūtiņa ar sasistu kreiso purna sānu.. Numurs lkm divciparu.

Devāmies uz pulēšanu Ogresgalāhouseworx rakstīja:Ogre veikala Ribelites rajona, uz kartonkas pusi velkoties pa gruntofku redzeta Linda![]()

Biju ļoti apmulsusi, pa to ceļu pārvietojos pirmo reizi dzīvē un bija vajadzīgs ilgs mirklis pārdomām, sapratu, ka nekad dzīvē vairs tur nebraukšu

It's all about the win

es visu muzhu dzivojis ogresgala, nepilnu gadu tik ogre dzivoju, bet kka nevaru saprast kursh tur un kura vieta ko pulet var(ja runa par mashinas puleshanu)
p.s jaa tur celjsh ir "labs"

p.s jaa tur celjsh ir "labs"

šodien vakarpusē samāts kopā ar zaļu kupeju, norūsējusi haube, uz bauskas ielas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 229
- 230
- 231
- 232