Ko Tu izdarīji savam e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 230
- 231
- 232
- 233
- 234
- …
- 292
- chevron_right
Sametināts bloķis un sap*sta pusass
dēl metinātā bloķa?
Nu visticamāk, neesmu vēl kārtīgi pajaucis un apskatījies, bet nu vienai pusasij kkas izģērbies ir pie miroņa vai mironis hwz... Nu gan jau ja nebūtu sametinājis tad vēl kādu laiku ietu
+/-Salaboju bagažnieka plastmasas, lai viss būtu stabils un neļurinātos pa visu bagažnieku. Tagad mazāg dubstepa salonā.
uzliktas poly bukses aizmugure,ka ari prieksejas lampas iztiritas izmazgatas un spid ka jaunas
Ielikti beidzot jaunie paklājiņi.
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Ieliku izsisto stiklu, ievilku jaunu degvielas padeves trubu no vara, jo vecā nedaudz laida garām. Ar šaibām un citiem trikiem pieliku siksnas spriegotāja ripuli no Alfas. Bija žēl maksāt 15 eiro par plastmasas gabalu veikalā.
nopirkti orginaalie hromeetie BBS nippelji prieksh remotec diskiem
p.s naakamnedeelj beidzot doshu prom uz restauraaciju-nojies ar ljoti smalku stuuklu,izskraasos ar pistoli centrus(tik veel nez kaadaa kraasaa)un izpulees plauktus-bus gut...
p.s-kaa jums liekas kura kraasa buutu viss universalakaa ja nu gadienaa izdomaashu veelaak diskus likt uz citas kraasas auto?
p.s naakamnedeelj beidzot doshu prom uz restauraaciju-nojies ar ljoti smalku stuuklu,izskraasos ar pistoli centrus(tik veel nez kaadaa kraasaa)un izpulees plauktus-bus gut...
p.s-kaa jums liekas kura kraasa buutu viss universalakaa ja nu gadienaa izdomaashu veelaak diskus likt uz citas kraasas auto?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
BMW_The Ultimate Repair Bill
Loģiski - pelēka krāsa.
Ja nav noslēpums, kādu ciparu par visu kopā prasa ? Ar jebļu esmu iepazinies, tik gribu zināt, cik ar to var nopelnīt
Ja nav noslēpums, kādu ciparu par visu kopā prasa ? Ar jebļu esmu iepazinies, tik gribu zināt, cik ar to var nopelnīt
nopelniit ar to manliekas to4n nevar jo musm latvijaa nav daudz cilveeku kad gatavi pirkt diksus churkai piemeram pa 500.ls:D
reekini remotec diski manaa gadiijumaa 200.ls+40.ls smiltis+120.ls puleeshana ar kraasoshanu+18.ls nippelji(mana gadijuma)+apmeeram 200.ls pa riepaam(labaam)-man diski ar riepaam apiesies ap 580.ls
-vnk noleemu ka zhurci taisiishu kaa briivdienu auto pamazaam tapeec arii noleemu daudz pateereet uz dikiem jo tomeer tie dod 70% skatu:)
reekini remotec diski manaa gadiijumaa 200.ls+40.ls smiltis+120.ls puleeshana ar kraasoshanu+18.ls nippelji(mana gadijuma)+apmeeram 200.ls pa riepaam(labaam)-man diski ar riepaam apiesies ap 580.ls
-vnk noleemu ka zhurci taisiishu kaa briivdienu auto pamazaam tapeec arii noleemu daudz pateereet uz dikiem jo tomeer tie dod 70% skatu:)
Es tik gribēju zināt ciparu kopā par disku restaurāciju :)
120ls par krāsošanu + pulēšanu + krāsu ir diezgan lēti.
120ls par krāsošanu + pulēšanu + krāsu ir diezgan lēti.
Nu redz cik tad tur taa darba nopuust centrus-tur tak nav nekas jasagatavo-viss ir tiirs,nostruuklots-cita lieta ir tad kad jaapisaas ar smil6papiiru un jaasliipee aaraa šahtas utt:)
Sanaak 60.ls pa puleeshanu un 60.ls pa kraasoshanu
Sanaak 60.ls pa puleeshanu un 60.ls pa kraasoshanu
Šodien iepirkts aizmugurējais M-bampers, bez difuzora..
Pabūts TA nopelnīts divnieks par nenoregulētām lampām,šarnīru un lielākā škrobe par izpūtēja skaļumu...
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Šodien samaksāts ceļa nodoklis par 2014. gadu 76euro
tomsko rakstīja:Ieliku izsisto stiklu, ievilku jaunu degvielas padeves trubu no vara, jo vecā nedaudz laida garām. Ar šaibām un citiem trikiem pieliku siksnas spriegotāja ripuli no Alfas. Bija žēl maksāt 15 eiro par plastmasas gabalu veikalā.
varbūt pēdējais laiks pāriet uz e talonu?
Es viņus ļoti labi zinu un par cenām esmu informēts. Tīri intereses pēc uzjautāju par cenām :)Nixon rakstīja:Fetka, visprātīgāk to jautāt, es domāju, ir image vai el_camino.
Par tēmu, pabiju pie ER un Ch, ļurbo tik apfleksēts un ir gatavs ziemai
Nomainīts priekšējais bremžu suports un bremžu kluči, tagad vairs neķīlē!!
Nomainīta vecā ZF ar beigtu gultni pret jaunu vecu ZF :) Test draivs bija okey.
Nofleksēti Katalizatoru vietās aizsargbleķi, kuri grabēja, tikuntā katalizatori sen izgriezti yolo!
Nofleksēti Katalizatoru vietās aizsargbleķi, kuri grabēja, tikuntā katalizatori sen izgriezti yolo!
Once you get block, you never go back...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 230
- 231
- 232
- 233
- 234
- …
- 292