dažādas dzineja problēmas & Jautājumi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 231
- 232
- 233
- 234
- 235
- …
- 350
- chevron_right
Kas ar ews uz m52 ?bestbmw rakstīja:neesmu. holas ari mainiju uz citam M52. viss cotka motors startejas bendzins pienaak. bet dzirksteles nav!!! mosk kompii zaljais iemeties!!! kads ir licis M50 pravotku uz m52? ja neatradishu dzirksteli naksies eksperementeet!!!
Aj es nesaprotu, neko.. Necirkulē pa sistēmu dzesēšanās škidrums.. Pilns bačuks ir, pieleju lidz malam Bet trubas tukšas. Galvā nevienas piles no šķidruma.. Kas par lietu Vajag ātri sataisīt.. :( Cipa atgaisoju, bet nemaz tajās trubās nav šķidrums, Pielej līdz malām un pēkšņi pa atgaisošanas skrūvi arī nāk kamēr pilns līdz malām.. Es nesaprotu kur meklēt vainu bet trubas sausas. :( Termostatu izņemt varbūt .? Vai ir kāds relejs ko man apskatīties.? (ja ir pimetat bildi vai ko kurš. )
Es būšu ļoti pateicīgs Rīgā Uzsaukšu aliņus.
BMW - Best Motorsport Weapon
Pameklē topikā ir minēts -galvenais mašīnai purnu pacel gaisā. Pats ar esmu sastapies ar tādu problēmu un izdevāsReinis159 rakstīja:Aj es nesaprotu, neko.. Necirkulē pa sistēmu dzesēšanās škidrums.. Pilns bačuks ir, pieleju lidz malam Bet trubas tukšas. Galvā nevienas piles no šķidruma.. Kas par lietu Vajag ātri sataisīt.. :( Cipa atgaisoju, bet nemaz tajās trubās nav šķidrums, Pielej līdz malām un pēkšņi pa atgaisošanas skrūvi arī nāk kamēr pilns līdz malām.. Es nesaprotu kur meklēt vainu bet trubas sausas. :( Termostatu izņemt varbūt .? Vai ir kāds relejs ko man apskatīties.? (ja ir pimetat bildi vai ko kurš. )
Mēģināts nebūs zaudēts.. Kaut nu ietu, jopcik.
BMW - Best Motorsport Weapon
jaa vaina ir ewsa. to mums lidz neiedeva neviens. Tagad panjemu visu komplektu plus cipu un kompi no m52B25.Sancix rakstīja:Kas ar ews uz m52 ?bestbmw rakstīja:neesmu. holas ari mainiju uz citam M52. viss cotka motors startejas bendzins pienaak. bet dzirksteles nav!!! mosk kompii zaljais iemeties!!! kads ir licis M50 pravotku uz m52? ja neatradishu dzirksteli naksies eksperementeet!!!
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
pasties diy sadaljaa par atgaisoshanu, reiz taisiju tur teemu. ja pec taas nesanak tad gan lai kadu citu darboties..Reinis159 rakstīja:Aj es nesaprotu, neko.. Necirkulē pa sistēmu dzesēšanās škidrums.. Pilns bačuks ir, pieleju lidz malam Bet trubas tukšas. Galvā nevienas piles no šķidruma.. Kas par lietu Vajag ātri sataisīt.. :( Cipa atgaisoju, bet nemaz tajās trubās nav šķidrums, Pielej līdz malām un pēkšņi pa atgaisošanas skrūvi arī nāk kamēr pilns līdz malām.. Es nesaprotu kur meklēt vainu bet trubas sausas. :( Termostatu izņemt varbūt .? Vai ir kāds relejs ko man apskatīties.? (ja ir pimetat bildi vai ko kurš. )
...
es sāktu ar termostatu(un nē, neņem ārā, bet ieliec jaunu, viņš maksā kapeikas) un ūdenssūkni. un jā, purnam jābūt nedaudz slīpumā
JA abas trubas it tuksas tada nevis termostats bet suknis vai pats radiators ir vainigs
Nem ara termostatu , savieno vis un ielej skidrums un skaties tad vai cirkule . Ja necirkule tad suknis vai radiators.
Nem ara termostatu , savieno vis un ielej skidrums un skaties tad vai cirkule . Ja necirkule tad suknis vai radiators.
Nixon rakstīja:Ventilatoram termomufte drošvien īsti nestrādā. Vai arī antifrīzam līmenis par maz.OFFicer rakstīja:Čomam m42b18 uz vietas stāvot kādas 30-40min sāk pūst ārā tosolu pa korķi, braucot un mazāk stāvot viss kārtībā. Galvas blīve?
Galvas blīve, ja būtu pie vainas, tad visu laiku tosolu spiestu ārā.
Man sodien baigi tas pats. pastaveju uz vietas laikam 20 min. ar palaistu dzineju. saka kapt temperatura,hujakt gaiss ieksa. atgaisoju pieleju antifrizu .viss cotka.
bet braukajot un pastavot kautka drusku ari viss cotka.
citreiz padodot dusta /paspolejot/ ta pavairak ari kautkurt skidrums aizmuuk ,bet nekarst.
Balti duumi nav.
Bus vien jamaina propellers ar radiatoru pie reizes.
man mufte laikam no dizela ar rinki apkart. un griezas ka vecmamma.
brum brum ...... FOTHERMUCKERS
nekadi termostati un udenssuknji...ar beigtu termostatu ari var atgaisot,ar udenssukni tapat..ja maak tad var hoc ar cauru galvu,bet ja nemak un nezin ko dara tad ari nekas nesanaks,neatgaisosi ari ar jaunu udenssukni un termostatu..
ja trubas tuksas tad vnk. nav atgaisot,nav tak nekads golfs..bmw dzeses sistema ir specifiska un ljoti jutiga uz gaisa burbuljiem..
ja trubas tuksas tad vnk. nav atgaisot,nav tak nekads golfs..bmw dzeses sistema ir specifiska un ljoti jutiga uz gaisa burbuljiem..
Piekrītu -jebatorija ir sākumā. Man ar džeki teica ka sūknis jāmaina bet izlasot Armando DIy sapratu un joprojām braucu. Es uz padjomņika pacēlu purnu un izdarīju sapratu izskaidrojumu. Tagad pateikšu vienkāršāt paceļot purnu ātrāk no gaisa burbuļa tiksi vaļā. sistēmā ir gaisspoweredbygirts rakstīja:nekadi termostati un udenssuknji...ar beigtu termostatu ari var atgaisot,ar udenssukni tapat..ja maak tad var hoc ar cauru galvu,bet ja nemak un nezin ko dara tad ari nekas nesanaks,neatgaisosi ari ar jaunu udenssukni un termostatu..
sveiki zeeni!
man te Pacanam paradijas problema ar m50b25. troksis kautkads..
https://youtu.be/y6top5oXqb0
ir versijas ,kas tas varetu but ?
paradijas peksni !
91 gada spridzeklis.
man te Pacanam paradijas problema ar m50b25. troksis kautkads..
https://youtu.be/y6top5oXqb0
ir versijas ,kas tas varetu but ?
paradijas peksni !
91 gada spridzeklis.
Izklausās pēc spriegotājrullīša vai kautkā tāda... Toč liekas, ka no siksnas puses tā skaņa varētu būt.
Nixon rakstīja:Izklausās pēc spriegotājrullīša vai kautkā tāda... Toč liekas, ka no siksnas puses tā skaņa varētu būt.
,bet pa mirklim pazuud skana.
un liekas ka vairak skan tuvak pie salona .
godigi sakot,gruti pateikt no kurienes naak.
Sveiki, pastātat lūdzu vai no kupejas 318is var ielikt (ieswapot) sedanā kuram ir 1.6? to var izdarīt vai ir kaut kas jāpielago?
P.S Saprotu, ka swapo parasti 2.5 un lielāku, bet jautājums ir tieši tāds.
P.S Saprotu, ka swapo parasti 2.5 un lielāku, bet jautājums ir tieši tāds.
Protams, ka var. Ja 318is nav jaunāks par 1995 (?) gadu, tad viss ir plug & play... Ja ir jaunāks, tad tam nāk EWS (rūpnīcas imobilaizers) un tur vēl pāris vadiņi jāizvelk.
Pēdējā laikā man M40 ir pasācis dzīt benzīna smacīti salonā, hvz no kurienes nāk, bet pečkas ieplūdei laikam tuvumā, jo caur turieni dzen iekšā to smacīti, cik dangerous tas ir un ko man ar ko mainit?
nu pasties kur ir suuce, ja tada ir, tur tak visu labi m40 motoram var redzet, varbut tev vienkarsi atgazu smaka naak salonaa un izputejam ir kads cauruminsJorensHS rakstīja:Pēdējā laikā man M40 ir pasācis dzīt benzīna smacīti salonā, hvz no kurienes nāk, bet pečkas ieplūdei laikam tuvumā, jo caur turieni dzen iekšā to smacīti, cik dangerous tas ir un ko man ar ko mainit?
...
grab kompensātori cik tas prieks maksās lai salabotu m44b19
Var kads pateikt cik tas prieks maksas kompensātoru maiņa?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 231
- 232
- 233
- 234
- 235
- …
- 350