dažādas dzineja problēmas & Jautājumi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 232
- 233
- 234
- 235
- 236
- …
- 350
- chevron_right
Piezvani kādam servisam no foruma pakalpojumu sadaļas un uzzināsi
motors m50b20tu.... uz droseles, pasa augsa, pie pasa iepludes kolektora ir tada ka starplika,varbut ari nav starplika..bet vinjai augsa ir divi izvadi,vins tievs otrs resnaks.. kam vinji ir domati,pirmo reizi kko tadu redzu 36tajam..
Nav gadījumā gāzes flancis?
nezinu gan isti..kkas tads kadreiz ir redzets saistiba ar gazi?
Pirmajām paaudzēm bija tādi flanči.
Izpetishu,vai to4na tur ir flancis,ja bus tads,vnk. jaizvac ara, ja ne,tad nofocesu un iemetisu bildi..dogMa rakstīja:Pirmajām paaudzēm bija tādi flanči.
Droseles apsilde moš? Man m42 vismaz tada bija un izraveju nah ara viņupoweredbygirts rakstīja:motors m50b20tu.... uz droseles, pasa augsa, pie pasa iepludes kolektora ir tada ka starplika,varbut ari nav starplika..bet vinjai augsa ir divi izvadi,vins tievs otrs resnaks.. kam vinji ir domati,pirmo reizi kko tadu redzu 36tajam..
Runājot par apsildēm, kurš loks ātrāk sasilst?
Tas kurš pečkai, vai droseles apsildei? M43
abi vienadiRob rakstīja:Runājot par apsildēm, kurš loks ātrāk sasilst?
ne ne,ta ir pavisam cita,jaa ir kkada starplika,vnk. nahrenizeshu to pasakumu...un vispar cik veseligi ir to droseles apsildi nahremizet?rus90 rakstīja:Droseles apsilde moš? Man m42 vismaz tada bija un izraveju nah ara viņupoweredbygirts rakstīja:motors m50b20tu.... uz droseles, pasa augsa, pie pasa iepludes kolektora ir tada ka starplika,varbut ari nav starplika..bet vinjai augsa ir divi izvadi,vins tievs otrs resnaks.. kam vinji ir domati,pirmo reizi kko tadu redzu 36tajam..
pec visam teorijam,butu labak,ja vinjas nebutu..?
Apsidi un būs mazāks degvielas patēriņšpoweredbygirts rakstīja:ne ne,ta ir pavisam cita,jaa ir kkada starplika,vnk. nahrenizeshu to pasakumu...un vispar cik veseligi ir to droseles apsildi nahremizet?rus90 rakstīja:Droseles apsilde moš? Man m42 vismaz tada bija un izraveju nah ara viņupoweredbygirts rakstīja:motors m50b20tu.... uz droseles, pasa augsa, pie pasa iepludes kolektora ir tada ka starplika,varbut ari nav starplika..bet vinjai augsa ir divi izvadi,vins tievs otrs resnaks.. kam vinji ir domati,pirmo reizi kko tadu redzu 36tajam..
I don`t like bass, I love it!
Pa lielam, var droši ravēt nost.poweredbygirts rakstīja:ne ne,ta ir pavisam cita,jaa ir kkada starplika,vnk. nahrenizeshu to pasakumu...un vispar cik veseligi ir to droseles apsildi nahremizet?rus90 rakstīja:Droseles apsilde moš? Man m42 vismaz tada bija un izraveju nah ara viņupoweredbygirts rakstīja:motors m50b20tu.... uz droseles, pasa augsa, pie pasa iepludes kolektora ir tada ka starplika,varbut ari nav starplika..bet vinjai augsa ir divi izvadi,vins tievs otrs resnaks.. kam vinji ir domati,pirmo reizi kko tadu redzu 36tajam..
a pa mazam?
kadam ir ta tecejusi varstu vaka blive, ka pil uz kolektora un nereali dumo+ smird??
man pedejas divas gala vitnes galvai apjatas, lidz ar to m52 plastmasa vaks kartigi nepievelkas. bet tiktiesam ta ir ista vaina? jo blive pilnigi jauna, ar reinz hermetiki vel+ pirms gada mainitas apalas gumijas vaka skruvem. man sak likties ka mos ta traka dumosana jau nak pataisno no vaka ara, nevis del ellas kas uzpil uz kolektora, kautkgan kamer auksts motors tikmer neka tada nav.(variants ka galvai pipec atkrit, jo pusgadu atpakal nemta nost un sapuceta)
un otrs, kadam ir pieredze ar so vitnu atjaunosanu? visticamakais izmantosu helicoil. bet pietiks vieta lai izurbtu caurumu lielaku ar nosacijumu ka nonemu to izvirzito sudu peckai, kuram vel pa virsu nak tas nosedzosas plastmasas?
tai spilkai vitne tak ir m7x1.0?
man pedejas divas gala vitnes galvai apjatas, lidz ar to m52 plastmasa vaks kartigi nepievelkas. bet tiktiesam ta ir ista vaina? jo blive pilnigi jauna, ar reinz hermetiki vel+ pirms gada mainitas apalas gumijas vaka skruvem. man sak likties ka mos ta traka dumosana jau nak pataisno no vaka ara, nevis del ellas kas uzpil uz kolektora, kautkgan kamer auksts motors tikmer neka tada nav.(variants ka galvai pipec atkrit, jo pusgadu atpakal nemta nost un sapuceta)
un otrs, kadam ir pieredze ar so vitnu atjaunosanu? visticamakais izmantosu helicoil. bet pietiks vieta lai izurbtu caurumu lielaku ar nosacijumu ka nonemu to izvirzito sudu peckai, kuram vel pa virsu nak tas nosedzosas plastmasas?
tai spilkai vitne tak ir m7x1.0?
Pēdējais labojis EJANSONS - 10 Jūn 2015, 20:04, kopā labots 1 reizi.
EJANSONS rakstīja:kadam ir ta tecejusi varstu vaka blive, ka pil uz kolektora un nereali dumo+ smird??
pat pirmo variuantu, jaa,ta ir bijis pec pieredzes varu teikt..
otrs variants..ir izdarams,ar kkadu mazo pneimo urbiti..
liec v-coil, ja vitne ir pilniba izrauta tur pat urbt nevajadzes
Ja nemaldos tur m7 vitne. Iegriez tur m8 vitni un parmetini skruves uz m8
...
atvaino armando, bet tāda pieeja atgādina laukos nopirktu moci, viss caur dirsu sataisīts, kur vitne izrauta, tur iepista lielāka skrūve, katra skrūve savādāka, utt utjpr
nahujam ko pisties metināt, ja var ielikt v-coil un iekrūvēt atpakaļ oriģinālo špiļku v-coilu pēc tam huj izrausi, un ja kas vienmēr varēs ieskrūvēt tur paredzēto skrūvi, nevis kādreiz to metināto brīnumu papist un tad brīnīties, ko nu?
nahujam ko pisties metināt, ja var ielikt v-coil un iekrūvēt atpakaļ oriģinālo špiļku v-coilu pēc tam huj izrausi, un ja kas vienmēr varēs ieskrūvēt tur paredzēto skrūvi, nevis kādreiz to metināto brīnumu papist un tad brīnīties, ko nu?
Sakiet ludzu, ja karst dzinejs, kaa izpauzaas beigta galvas blive? Kadas pazimes? m52b28, ja tas ko maina.
vitne nav pilniba izrauta. kad devu galvu slipet, tas pedejas divas vini bij izskruvjeusi un skruvejusi atpakal, laikam nav trapijusi pa vitnei un kad pievilku kartigak, srazu aprāvās. v-coil ir tas pats helicoil ko teicu, tas manuprāt ir visjēdzīgākais variants. termostata korpusam jau tā laboju vītnes.. tādām vītnēm vaidzētu jau no rūpnīcas nākt, reāli 5x ņiprākas kā parasta vītne alumīnijā iedzīta..seeingman rakstīja:liec v-coil, ja vitne ir pilniba izrauta tur pat urbt nevajadzes
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 232
- 233
- 234
- 235
- 236
- …
- 350