[PĒRK] E36 Rezerves Daļas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 237
- 238
- 239
- 240
- 241
- …
- 382
- chevron_right

Meklēju jaunas koilas, gaidu piedšvājumus.
Vēlos iegādāties attēlā redzamo gumiju un kupejas aizmugurējos gumijas paklājus (vannītes) pm vai 26419976
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

blakusedetaja puses sparns ar mini rusu var but no sedana vai kuts ar pavarotu
Drive until you die with your e36

Meklēju kupejai līstes ap logiem, sliekšņus..

Nopirksu labas puses bampera kronsteinu( amortizatoru) , labas puses bampera krosteinu(atrodas uz bampera), kreisas puses pasparnu(originalu), labas ub kreisas puses "trissturi", kas likas starp pasparnu un bamperu. Rakstit PM, ar piedavajumiem 

Pērku m50b25 vai m52b25 pilnā zbora lai var ielikt 1.8 vietā, kārbu nevajag
Pm vai 29797338
Pm vai 29797338

Nopirkšu pāri resnās pusasis un vidējo reduktoru (open diff) 3.15 līdz 3.45. Piedāvājumus PM.
Pērku Compact pakaļējos plauktus ar disku bremzēm (pilnā komplektācijā).
PM!
PM!
Pēdējais labojis testaments - 17 Sep 2014, 18:14, kopā labots 1 reizi.

Pērku sedana durvis, abas durvis šofera pusē !!! bez rūsas !!!
Vēlams priekšējām durvīm elektr. logu mehānisms :)
PM !!!!
Vēlams priekšējām durvīm elektr. logu mehānisms :)
PM !!!!
super steidzmi pērku zf kardānu un kulisi, kardana var piedāvāt tikai pēdējo posmu 28739413 steidzmi

Steidzami vajag ellas suuknim uztveereeju no e36 m50b25
Bildee no e34, man vajag no e36
Bildee no e34, man vajag no e36
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Mekleju visu izputeju no 325tds laba stavokli, piedavajumi pm.

Sveiki, varbūt kāds pārdod vai arī zin kur var nopirk glušaku, nejau orģinālo..!
Ja ir kāds piedāvājums, lūdzu padod ziņu..!

mekleju M moldingus, atrumkarbas rokturi, pagierzienus baltus vai smoker, OBC 8 pogas. 

Nopirkšu abus priekšējos sedana spārnus ar pagriezieniem normālā stāvoklī. Montreal blau krāsā.

par alinu shodien varu savakt atrumkarbas kloki, galvenais lai butu vesela plastmasa kura stiprinas vidus konsolej. stavoklim nav nozimes. butu labi ja kadam ir pardaugava. 27878907.
Vajag reduktoru 3.7x - 3.9x velams mazo.
Kupejas griestus bez lukas. pm vai Sms - 299 15 254
Kupejas griestus bez lukas. pm vai Sms - 299 15 254

Par alinu vari paprovet Maximas style kloki dabutDmitry rakstīja:par alinu shodien varu savakt atrumkarbas kloki, galvenais lai butu vesela plastmasa kura stiprinas vidus konsolej. stavoklim nav nozimes. butu labi ja kadam ir pardaugava. 27878907.

Tas ta, informacijai.
Atrumparslega klokis, oem maksa min 15€.. Nerunajot par M kloki utt..

parshut maksa 15eur, jauna originala maksa 40eur no adas, ebay.co.uk maksa 8funti adas bez neoriginala, nafig pirkt pa 15lietotu un sapistu? ka es rakstiju man var ari bez adas, vajag tikai plastmasa apakshejo dalu kura stiprinas vidus konsolej. 

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 237
- 238
- 239
- 240
- 241
- …
- 382