Dienas snapshot
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 238
- 239
- 240
- 241
- 242
- …
- 539
- chevron_right
uzmet ignoru,un pasam apniks cepties,un pazudiis. ka saka-suds nesmird,kamer to nekustinaKon4a rakstīja:Klausies, vecais, es no tevis redzu tikai uzbraucienus visiem, neviena pozitīva vārda - ja neesi pamanījis, tad te ir auto forums - kāpēc gan visi nevarētu padalīies ar savu prieku par izietu TA ar citiem foruma biedriem? Ja tev nepatīk, tad vismaz paturi pie sevis, nevis piedrazo forumu ar bezjēdzīgu šitu.Slim rakstīja:da kas jums ar tām tehniskajām, kaa iziet skati tā pauti gaisā, bildes netā, tipa baigais sasniegums lūžņiem?

pa muti-HAPO- rakstīja:uzmet ignoru,un pasam apniks cepties,un pazudiis. ka saka-suds nesmird,kamer to nekustinaKon4a rakstīja:Klausies, vecais, es no tevis redzu tikai uzbraucienus visiem, neviena pozitīva vārda - ja neesi pamanījis, tad te ir auto forums - kāpēc gan visi nevarētu padalīies ar savu prieku par izietu TA ar citiem foruma biedriem? Ja tev nepatīk, tad vismaz paturi pie sevis, nevis piedrazo forumu ar bezjēdzīgu šitu.Slim rakstīja:da kas jums ar tām tehniskajām, kaa iziet skati tā pauti gaisā, bildes netā, tipa baigais sasniegums lūžņiem?

Kon4a rakstīja:Klausies, vecais, es no tevis redzu tikai uzbraucienus visiem, neviena pozitīva vārda - ja neesi pamanījis, tad te ir auto forums - kāpēc gan visi nevarētu padalīies ar savu prieku par izietu TA ar citiem foruma biedriem? Ja tev nepatīk, tad vismaz paturi pie sevis, nevis piedrazo forumu ar bezjēdzīgu šitu.Slim rakstīja:da kas jums ar tām tehniskajām, kaa iziet skati tā pauti gaisā, bildes netā, tipa baigais sasniegums lūžņiem?
Intelektu nevar, nedz nopirkt, ne uzdāvināt

šodien pabaudīts Alūksnes rudens. 

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Tas gan - šodiena bija kā radīta bildēm... Redzēju tevi no kapiem braucot - aparāts arī tumsā izkatās ļoti labi.

Tikai šodien pilnīgi pretējs laiks :( hmm. es gan tevi nemaniju
Jā! Tumsā viss labāk izskatās

Jā! Tumsā viss labāk izskatās

šodien apciemots uk vietējais šrots un iegūtas pāris labas lietas pa loti labu cenu tikai £15(kas sanak ap 12ls) pats biju parsteigts pa tadu cenu ka tik leti atdeva(principa gribeja vairak bet nebija naudas lidzi un beigas atdeva visu pa tik cik man lidzi bija
)

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

pārdevējs

bet tie Rover maģi vai tad ir tik "kruti" kā tie ar BMW zīmi?RENIO rakstīja:![]()
pārdevējs

paskaties ebay!
tie magji jau ir identiski, zimites tik atskiras 

Jap, pats tādu lietoju. 

Labs pirkums!
Jau otrs šāds salons īpašumā
Tik baigi apputējis, un roku balsts izņemts. Otri priekšējie beņķi dziļi iekrāmēti

Jau otrs šāds salons īpašumā

Pēdējais labojis GatisB. - 06 Okt 2013, 20:25, kopā labots 1 reizi.

Cik talu esi ticis ar limitedu? Kad doma pabeigt? Cerams ka sis salons ir laba stavokli(vareji panemt no gda33 to spoileri ja letak par 200ls vari sarunat tad vismaz bus oem spoileris un nebus vairs tas jamekle)

roverim (ne visiem) zaļš apgaismojums + arī sarkanais/oranžais īsti nesakrīt ar bmw.matissc rakstīja:tie magji jau ir identiski, zimites tik atskiras
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.

Vot man jau likās, ka kkas tur nebija īsti kā vajag 

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 238
- 239
- 240