E36.lv sabrauciens Jelgavā.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- …
- 44
- chevron_right
cik man zināms nekas šodien nebūs. KV_ būs vēlu mājās un viens negribu braukt
es ar nevareeju, bija haltuura
izdariijis gar bmw neko neesmu... viss ir ar amuru izsists atpakalj un gaidam algu
izdariijis gar bmw neko neesmu... viss ir ar amuru izsists atpakalj un gaidam algu
Varbut taisam tos sabraucienos aiz gaisa tilta taja placii? vismaz kas veelas var nedaudz ari riepas iepert
Varbūt kadam ir vēl citi varianti, ar labaku segumu?
Varētu jau šo piektdien ietesteet, rakstat tik cikos.
šeit:
Varbūt kadam ir vēl citi varianti, ar labaku segumu?
Varētu jau šo piektdien ietesteet, rakstat tik cikos.
šeit:
Pēdējais labojis KV_ - 25 Sep 2012, 14:51, kopā labots 5 reizes.
kur tur placis kāds brīvs ?
Ir, ir tur placis. Ne mazums jautru brīžu tur piedzīvots un ne mazums gumijas atstāts Blakus kaut kāds autoserviss bija
es 5dien tieku ap 18:00
zinu to placi
zinu to placi
es ne ātrak par 20.45.
5dien netieku! Bet man tas placis nepatīk - ja nav sniegs, tad tur viss ir slikti.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
segums jau ir taads saguris, bet sakumam butu ok
Ch kad tu tiktu?
Ch kad tu tiktu?
es ar varu tikaj pec 21.00
Tad 5dien tiekamies pl.21 tajaa placii
Varat uzskatiit ,ka es par vecu ,bet es 5dienas 21.00 vakaraa labaak atpuushos pie glaazes viskija nekaa braucu uz placi pastaaveet un papljaapaat! Lai patuseetu var atrast arii piemeerotaakus laikus!
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
+ Orkānam ..
Arī nebūšu !
Arī nebūšu !
Sakat savus laikus
Piemeerots laiks vareetu buut ap 18-19 un dienas piemeerotaakas ir 6dienas un 7dienas
5dienaas gribaas bik atpuusties no smagas darba nedeeljas ,nevis klainjot pa nakti rinkjii
5dienaas gribaas bik atpuusties no smagas darba nedeeljas ,nevis klainjot pa nakti rinkjii
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
sestdienaas pecpusdienaa var. Ja nu kas, tad aizmauksim mees ar KV_ divataa manas vecaas riepas nodeldeet.
Lai citiem nejauktu galvu, es un +1 bushu šo piektdien pl.21 taja placii...
es ar bušu! autins ir uz kājām un ar jauniem slieksniem un arkam
nu es par sevi vēl nezinu dēļ ekonomiskās krīzes. bet drīz mēs varētu pārcelt tos pasākumus sestdienās pa gaismu.
nu ja es ari par to lai parceltu uz sesdienu lai butu gaisak, bet nu piekdien busu tur
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- …
- 44