BuKTOP'a tds
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- chevron_right
Jā Norde ... kpc lai neņemtu - ei pie pieņēmējiem un tevi paņems..
Tikai tgd pamanīju kad lūpu nokrāsoji
Episki
Episki
Nixon takā tu ar fotošopu uz tu .. ja sanāk laiks uzmet pāris variantus kādā krāsā man piestāvētu diski ..
Lazdiņmāris arī vēl turpat? Ja ir, iesper viņam no manis...BuKTOP rakstīja:Darbā nissanā ..
ir ir
Uznāca luste nomainīt durvīs oem tumbas pret kko sakarīgāku - varbuut var kaads kko ieteikt ?
Intresee ne no leetaa gala lai buutu sakariiga skaņa un lai dereetu skaļrunis 1:1 durvju caurumā!
Intresee ne no leetaa gala lai buutu sakariiga skaņa un lai dereetu skaļrunis 1:1 durvju caurumā!
Tu domā pīkstuli? 1:1 apšivkas caurumā? Kas šobrīd nepatīk skanējumā? Parasti tur ir 100 un 1 citas problēmas, kāpēc tas skaļrunis var neskanēt kā nākas, un liec tur kaut pa 5euro skaļruni, kaut pa 50!
P.S. (ja problēma tiešām ir pašā skaļrunī,nu pa 50 kko varētu jau sākt domāt, lai tiešam būtu cits līmenis, bet tur būtu jāpieliek roka arī noformējumam zem apsivkas, bet tas jau laikam nav interesanti )
P.S. (ja problēma tiešām ir pašā skaļrunī,nu pa 50 kko varētu jau sākt domāt, lai tiešam būtu cits līmenis, bet tur būtu jāpieliek roka arī noformējumam zem apsivkas, bet tas jau laikam nav interesanti )
d[-_-]b
Principaa es gribu visas oem tumbas nomainiit pret kko labaaku un iemest grabazhniekaa kkaadu subi !
Tgd muzika skan vnk irzaaa !
Tgd muzika skan vnk irzaaa !
es liku alpine pīkstuļus oem korpusā. izgriezu veco arā un ielīmēju jauno. skats nemainijās, bet skanējums gan.
Nu tad šiet -> viewtopic.php?f=8&t=167&start=900 var sākt lasīt manus, lietotāja Jonjis un var būt vēl kāda citu palagus par to, ka vienkārši nomainot skaļruņus (ja vien tie nav tupa kādā veidā izdemulēti fiziski) jēgas būs maz vai var pat palikt sliktāk, ja neliksi OEM, bet piemēram izlemsi paeksperimentēt ar kādiem Pioneer vai tml (tb liekot vietā citus skaļruņus ir jāzin to parametri (ko lētajam galam parasti nenorāda vai norāda ar ievērojamām novirzēm), lai būtu pārliecinātam, ka viņi derēs konkrētajai sistēmai)! :)
Normāla (ne dārgai, vnk normālai sistēmai, ko ir patīkami klausīties iekdienā) sistēmas pārbūve savām rokām, kas diemžēl prasa arī zināmu salona pārbūvi (šeit stock piekritējiem sākas lielākās galvassāpes :) ) varētu sākties pie 1000 euro (iespējams mazāk, skatoties cik daudz no sitēmas komponentēm sanāk dabūt pa lēto), lai būtu jēga to modernizāciju vispār sākt un sataisīt visas pamatlietas, kas nepieciešamas auto audio sistēmai. Protams var sākt ar atsevišķiem darbiņiem, kurus veicot varētu iegūt maksimālus uzlabojumus ar to kas ir, bet tad ir jau jāpēta konkrētā situācija, kas konkrēti nepatīk skaņā utt, un kā to var mēģināt labot. Bet uzreiz jāsaka, ka parasti izlabojot vienu no tiem kasjakiem, izpeld otrs un tā nu pamazām tiekam līdz pāris mēnešiem darba un tiem 1000 euro!
Normāla (ne dārgai, vnk normālai sistēmai, ko ir patīkami klausīties iekdienā) sistēmas pārbūve savām rokām, kas diemžēl prasa arī zināmu salona pārbūvi (šeit stock piekritējiem sākas lielākās galvassāpes :) ) varētu sākties pie 1000 euro (iespējams mazāk, skatoties cik daudz no sitēmas komponentēm sanāk dabūt pa lēto), lai būtu jēga to modernizāciju vispār sākt un sataisīt visas pamatlietas, kas nepieciešamas auto audio sistēmai. Protams var sākt ar atsevišķiem darbiņiem, kurus veicot varētu iegūt maksimālus uzlabojumus ar to kas ir, bet tad ir jau jāpēta konkrētā situācija, kas konkrēti nepatīk skaņā utt, un kā to var mēģināt labot. Bet uzreiz jāsaka, ka parasti izlabojot vienu no tiem kasjakiem, izpeld otrs un tā nu pamazām tiekam līdz pāris mēnešiem darba un tiem 1000 euro!
Pēdējais labojis Dj Plosky - 15 Apr 2014, 15:48, kopā labots 1 reizi.
d[-_-]b
Ka skanējums mainījies tam es ticu, pat esmu pārliecināts (pat nezinot konkrēto skaļruņu modeli, par kuriem iet runa), ka tā ir, bet vai tas ir palicis labaks, pareizāks, te vēl var diskutēt! :)dexter1 rakstīja:es liku alpine pīkstuļus oem korpusā. izgriezu veco arā un ielīmēju jauno. skats nemainijās, bet skanējums gan.
d[-_-]b
Sk .. Pa lielam no tevis saprotu ka tupa nomainot oem tumbas uz kkaadaam pioner nav jeegas ar oem magji ?
es nerunāju par pārējiem komponentiem. tik pieminēju ka durvīs var ielikt labākas komponentes neliekot mega sietus, podiumus un nemainot oem skatu. katrā ziņā nav jau tā, ka nomainīju divus skaļruņus un ir wow. lai sasniegtu sev vēlamo rezultātu tika pārlasīta visa audio sistēma, tagad tik vajag galvu ar aiztures iespējām, bet nu tas tālā nākotnē.325 BMW rakstīja:Ka skanējums mainījies tam es ticu, pat esmu pārliecināts (pat nezinot konkrēto skaļruņu modeli, par kuriem iet runa), ka tā ir, bet vai tas ir palicis labaks, pareizāks, te vēl var diskutēt! :)dexter1 rakstīja:es liku alpine pīkstuļus oem korpusā. izgriezu veco arā un ielīmēju jauno. skats nemainijās, bet skanējums gan.
Iespējams tirgošu savus podiumus (taisīti sedana stoikām) ar fullrange skaļruņiem, kā arī Alpine galvu, kurai ir procis.
To izdomāšu pēc apstākļiem un vēlmes čakarēties.
Nesen pabūts pie Orkaana šis tas pielabots ...
Pie reizes tika apciemots INC un uztaisīta mašīnai diognostika - pēc Inta teiktā mašinas dvēselei viss tip top un droši var taisīt "čiptuning" ,bet diez vai to darīšu !
Pēc ilgām pārdomām esmu nolēmis pārdot savu brūno leduskapi - būs grūti šķirties ,bet neko darīt ..
Ja kādam ir nopietna intrese iegūt savā īpašumā labu e36 - droši PM ..
Pie reizes tika apciemots INC un uztaisīta mašīnai diognostika - pēc Inta teiktā mašinas dvēselei viss tip top un droši var taisīt "čiptuning" ,bet diez vai to darīšu !
Pēc ilgām pārdomām esmu nolēmis pārdot savu brūno leduskapi - būs grūti šķirties ,bet neko darīt ..
Ja kādam ir nopietna intrese iegūt savā īpašumā labu e36 - droši PM ..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- chevron_right