Lukturi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- …
- 38
- chevron_right
ja pareizi saprotu, tad zkw lukturi sedaniem un kupejām ir vienādi .. atšķiras tikai kompotiem?
Jā.
Parcik esmu nolēmis nemainīt lampas (no bezlēcu uz lēcu), man interesē kur var lukturu iekšējos stiklus nopirkt jaunus? Varbūt kāds kantoris piedāvā, varbūt kāds no foruma andelējas ar šīm lietām?
Bimmershop.lv :)
Sent from my HUAWEI P6-U06
Paldies par info, bet tur piedāvā ārējo korpusu, man vajag iekšējos stikliņus! :)
vienam userim redzeju parakstā, ka tirgojas, aizmirsu tik kurš tas ir.
Kad tu gāji skati ar šādiem lukturiem? Vairs nevar iziet TA, tie laiki beigušies.gda33 rakstīja:wrong wrong wrong :) mazs noslepums ko daudzi nezin, bet sen vairs nav noslepums, anglju e36 lukturiem vieniga atskiriba starp eiropas ir lecas lenkis, ko var atskruvejot katra puse pa skruvei pagriezt un uzlikt uz eiropas verisiju, skate 0 problemas! ir parbaudits un vis strada! taka nekadas tur plaksnites utt nemainas!
protams ja runa ir par bezlecu tad ir cita dirsana! tur diemzel nekadigi cik zinu!
Varu notirgot no BOSCH kreisā lukturahancels rakstīja:Paldies par info, bet tur piedāvā ārējo korpusu, man vajag iekšējos stikliņus! :)
Nepatīk kā es braucu?
Vācies nost no trotuāra!
Vācies nost no trotuāra!
Vajag no abiem.
Jau citā topikā Tev atbildēju, bet, iespējams, nepamanīji:hancels rakstīja:Vajag no abiem.
Skudraa rakstīja:Ja pareizi atceros, vari uzprasīt lietotājam ervvis.hancels rakstīja:Šim topikam tiek pievērsta lielāka uzmanība, tāpēc...hancels rakstīja:Parcik esmu nolēmis nemainīt lampas (no bezlēcu uz lēcu), man interesē kur var lukturu iekšējos stiklus nopirkt jaunus? Varbūt kāds kantoris piedāvā, varbūt kāds no foruma andelējas ar šīm lietām?
Izdevigak bus nomainit, neka nopulet stiklu.
Un talajiem krustus melnus, tuvajiem tew wajag visu hrometo ap leecu dabut melnu, vai noput visu to kas apkart, vai izgriez no metala tadu formu lai apliktu ap lecu un to melnu. Tava izvele.
Kāds varētu, lūdzu, pateikt, vai uz BOSCH lēcu lukturiem der ZKW stikls ar korpusu? Un vai uz Bosch lukturiem der tikai ZKW stikliņš, respektīvi vietas, kur pielīmēts stikls pie korpusa ir vienādas? Uz sezonu prasās tikt vaļā no nomocītiem stikliem un drausmīgajām uzacīm. :)
BMW Motorsport International
kā atdalīt pašu stiklu no plastmasa rāmja(pie kura stiprinas pavarots). Metode ar krāsni? Ja tā, tad cik ilgi karsēt un kādā temp?
ja, vairaki ir pirkusi no manis problema 0! vajag vienkarsi saprast ka lecu lukturiem ir divi veidu iespeja ka lecu nolikt! eiropas versija un anglijas versija! vis ir skaisti un izdarami!Amish rakstīja:Kad tu gāji skati ar šādiem lukturiem? Vairs nevar iziet TA, tie laiki beigušies.gda33 rakstīja:wrong wrong wrong :) mazs noslepums ko daudzi nezin, bet sen vairs nav noslepums, anglju e36 lukturiem vieniga atskiriba starp eiropas ir lecas lenkis, ko var atskruvejot katra puse pa skruvei pagriezt un uzlikt uz eiropas verisiju, skate 0 problemas! ir parbaudits un vis strada! taka nekadas tur plaksnites utt nemainas!
protams ja runa ir par bezlecu tad ir cita dirsana! tur diemzel nekadigi cik zinu!
gda33, lēcu var pagriezt, bet ne apgriezt kājām gaisā.
Labvakar, vai kupejai priekšējie lukturi der tikai no kupejas? No citām virsbūvēm neder? ;//
Der no visām, kompaktam vienigajam atšķiras kontakts aizmugurē.
Nezinu kpc šeit to rakstu, bet ātrumā citu topiku negribēju uzmest. Ko īsti tauta īsumā domā par 2x lietām:
1)RGB enģeļi kā tādi
2)Led eņģeļī
1)RGB enģeļi kā tādi
2)Led eņģeļī
Pec manam domam Led neglitaki par ccfl, jo tumsa parak spilgti un tuvak pieejot var redzet, ka ir pa punktinjiem, dienas gaisma izskatas dzelteni. Toties ka jau led ljoti izturigi.
Rgb vnk, ja gribi jautroties tad liec, bet klasiskak jau bus parasti ccfl balti vai dzelteni.
Rgb vnk, ja gribi jautroties tad liec, bet klasiskak jau bus parasti ccfl balti vai dzelteni.
joprojam intereseEJANSONS rakstīja:kā atdalīt pašu stiklu no plastmasa rāmja(pie kura stiprinas pavarots). Metode ar krāsni? Ja tā, tad cik ilgi karsēt un kādā temp?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- …
- 38