dažādas dzineja problēmas & Jautājumi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- …
- 350
- chevron_right
Pārdod to kompotu man un nebūs galvassāpju.o79 rakstīja:Man tomēr tas lielais aukstums būs nokāvis to motoru kompotam. Būšot to jāmaina. :( Bet nu es te tagad tā domāju - varbūt izmantojot šo unikālo iespēju būtu jāliek kompotā kāds 1,8 motors. Cik tad īsti varētu būt sarežģīti un ar ko vēl būtu jārēķinās. Un cik tad īsti maksā aptuveni tā pati maiņa - versijas esmu lasījis dažādas, bet nu cik skaitās ok?
Sarežģīta 4 cil dzinējiem nekā nav.
ja pa kārtīgo - pie reizes blīves, blīvslēgi utt, tad kopā ar visiem teh skidrumiem kādi 150-180ls.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Jā 1,6.dogMa rakstīja:Kāds tagad dzinējs? 1.6?
Varbūt, ka būs jādomā, ja neko prātīgu neatradīšu, ko likt iekšā.he9600 rakstīja:Pārdod to kompotu man un nebūs galvassāpju.o79 rakstīja:Man tomēr tas lielais aukstums būs nokāvis to motoru kompotam. Būšot to jāmaina. :( Bet nu es te tagad tā domāju - varbūt izmantojot šo unikālo iespēju būtu jāliek kompotā kāds 1,8 motors. Cik tad īsti varētu būt sarežģīti un ar ko vēl būtu jārēķinās. Un cik tad īsti maksā aptuveni tā pati maiņa - versijas esmu lasījis dažādas, bet nu cik skaitās ok?
Sarežģīta 4 cil dzinējiem nekā nav.
ja pa kārtīgo - pie reizes blīves, blīvslēgi utt, tad kopā ar visiem teh skidrumiem kādi 150-180ls.
Nu skaidrs. tad jau atliek tikai atrast kādu neizjātu dvēseli.
Jautājums par motora mainu!
Ko Juus man ieteiktu dariit, mainiishu motoru no M50B20 uz M50B25, bet protams nekas nevar noriteet labi liidz galam kaa viss saakaas...
Man ir SIEMENS vadiibas bloks, bet jaujam motoram ir BOSCH!
Ieteikumi ko dariit...
Ko Juus man ieteiktu dariit, mainiishu motoru no M50B20 uz M50B25, bet protams nekas nevar noriteet labi liidz galam kaa viss saakaas...
Man ir SIEMENS vadiibas bloks, bet jaujam motoram ir BOSCH!
Ieteikumi ko dariit...
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Ja vecais dzinējs ir vēl pieejams,tad liec vadus no ta ar devejiem kompi utt.
kas tev pietrūkst??
tev ir b20 ar siemens vadibu,visiem devejiem utt
un tev ir samainīts tagad uz b25 ar bocsh vadību devejiem utt?? vai tev ir tikai pliks b25 dzelzis??
kas tev pietrūkst??
tev ir b20 ar siemens vadibu,visiem devejiem utt
un tev ir samainīts tagad uz b25 ar bocsh vadību devejiem utt?? vai tev ir tikai pliks b25 dzelzis??
man ir b20 veel staav masiinaa, un tas b25 ar bosch vadiibu arii ir iekshaa mashinaa, saaku njemt aaraa b20... domaaju kas jaanjem, no b25 kas nee...
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Jāņem visa motora vadība, gaisa masas mērītājs, visi dačiki.
Tu domaa to bloku man jaanjem un jaapaarliek visa pravodka?
jā,ja negribi katru devēju pārskrūvēt
shodien notika kaut kaada shaize aizbraucu uz laukiem iebraucu pagalmaa un mashiina saaka diivaini uzvesties kad kaaja nonjemta no gaazes pedaalja mashiina pamokas kaadu briidi ar apgriezienu zudumu un liidz noslaapst kas vareetu buut par vainu?
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
kad gāze virs 3t normali dabojā?
tad jaa nekaadu probleemu!
standarta problēmas, gaisa trubas, moz tukshgaitas deveejs, moz kāds elektronisks gljuks notika.mileniums rakstīja:shodien notika kaut kaada shaize aizbraucu uz laukiem iebraucu pagalmaa un mashiina saaka diivaini uzvesties kad kaaja nonjemta no gaazes pedaalja mashiina pamokas kaadu briidi ar apgriezienu zudumu un liidz noslaapst kas vareetu buut par vainu?
1. šodien esi mēģinājis, tas pats atkal notiek?
jaa tiko izgaaju un tieshi tas pats!
1. paskaties uz aci vai kāda gais atruba nav noplīsusi tās kas iet uz ieplūdes gofru. arī tās kas paiet zem ieplūdes kolektora. vai gofrā caurums un tamlīdzīgi.
2. norauj gaisa masas mērītāju paskaties kas tad būs.
3. veļ vari aķi uz laikam 10 min noņemt un tad laist, kas būs.
sākumam pietiks.
2. norauj gaisa masas mērītāju paskaties kas tad būs.
3. veļ vari aķi uz laikam 10 min noņemt un tad laist, kas būs.
sākumam pietiks.
jaa paldies vaina atrasta bij nosprukusi viena maza trubinja kas iznaak no lielaas gaisa trubas apakshaa un aiziet uz kaut kaadu mazu daciku uzstuteeju atpakalj pievilku un viss bumbaas!
paldies par konsultaaciju alinjsh no manis!
paldies par konsultaaciju alinjsh no manis!
redz tad jau labi :) zināšanai no motra priekšpuses iet maza trubinja uz kolektora vidu, tā ir vakuma trubinja.
un ir otra maza kas ir kolektoram otrā galā, tā savieno degvielas regulatoru ar iepluudes kolektoru :)
ja tev viņa ļoti vieli nonāca nost-virsū, tad moz drošībai var nogirezt viņai iztaipīto galu un par jaunu uzmaukt, ja garums atļauj :)
un ir otra maza kas ir kolektoram otrā galā, tā savieno degvielas regulatoru ar iepluudes kolektoru :)
ja tev viņa ļoti vieli nonāca nost-virsū, tad moz drošībai var nogirezt viņai iztaipīto galu un par jaunu uzmaukt, ja garums atļauj :)
pēc vizināšanās pa ezeru (kā arī pirms pāris dienām samainīju degvielas filtru un šļaukas kas pieiet pie filtra un uz motoru) - rezultātā no rīta piedarbinot auto - viss kartibā - brauc, viss ok...
pēc tam kad pastāv kādas 15min. - un atkjal piedarbini, staigā tukšgaita un laižot sajūgu vaļā tāka burbuļo un slāpt nost, tad izgāzē un pēc 5 sekundēm viss kartibā un var braukt bez problēmām..
1. variants, ka zonde sadauzita vai saplisusi tā keramika, bet zonde pirms nepilna mēneša uzlikta jauna bosch original
varbuut kadas ta ir gadijies... ?
pēc tam kad pastāv kādas 15min. - un atkjal piedarbini, staigā tukšgaita un laižot sajūgu vaļā tāka burbuļo un slāpt nost, tad izgāzē un pēc 5 sekundēm viss kartibā un var braukt bez problēmām..
1. variants, ka zonde sadauzita vai saplisusi tā keramika, bet zonde pirms nepilna mēneša uzlikta jauna bosch original
varbuut kadas ta ir gadijies... ?
man ir tā ka ripinoties pēc 15 min stāvēšanas , kautkād dīvaini uzdevas apgriezieni, bet pēc laiciņa ir atkal ok. hz kas tāds. tiesa gan nost neslāpst.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- …
- 350