Uzmetēju topiks
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- …
- 92
- chevron_right
Tas ir ja iepriekš sarunā, bet parasti, ja nepieciešams paņemt detaļu piemērrīšanai, piemēram, ātrumkārbu, patestēt, tad vnmēr 5-10% atdod mazāk atpakaļ.cipruss18 rakstīja:Marihuans,shrots ulbrokaa kur audi daljas tirgo
nav runa ja rezerves daļa ir 100% bojāta. Ir bijis tā, ka paņem st.past. sūkni un izrādas, ka psc viņam ir, tad jā 100% atmaksa.
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
Nu jā, saprotu gan pircēju, gan pārdevēju. Es gan vairāk tirgoņa pusē. Iedomājies - no Tevis nopērk auto pa 2k eiro. Pēc pāris dienām zvana - eu klausies, Tu man iesmērēji, man tur kaut kas gaudo, rij benzīnu vairāk nekā domāju (teici) utt. Tu atgriezīsi naudu un paņemsi auto atpakaļ? Šaubos, un tā neviens nedara.
Žēl protams, ka sanāca iegrābiens, bet varbūt vari sarunāt, lai apmaina pret citu, kas nav līks?
p.s. Es uz lietotām mehāniskām mantām vienmēr saku/prasu, ka atgriezīšu atpakaļ, ja nestrādās.
Žēl protams, ka sanāca iegrābiens, bet varbūt vari sarunāt, lai apmaina pret citu, kas nav līks?
p.s. Es uz lietotām mehāniskām mantām vienmēr saku/prasu, ka atgriezīšu atpakaļ, ja nestrādās.
Par mashinas iegadi nav runas.bet tu tak nevari notestet uz vietas dzineju,sukni vai ko tadu ja ir iznjemts.sliktakaja gadijuma dzeki iedod citu.
ar kompatu pa brugji
Labi, daudzus es saprotu kas šeit ieraksta un ir sašutuši par uzmešanu..
Bet nu šis pēdējais ir absurds - 1) tu tagad visai pasaulei bruksi virsū un metīsi uzmetējos par to ka nav paredzēts ceļš sēdinātajiem auto? Tas ir murgs lai par to liktu šeit..
2) Es saprotu ka var uzmest ar detaļām kuras ir jāpārbauda lai saprastu vai viss ir ok - kā piemēram , dzinēja detaļas, ritošajai daļa detaļu u.t.t. , bet nu dzīvē tu to redzi vai ir taisns vai nav.Tas ir tāpat kā teikt ielikt te - man čalis teica ka diski ir melnā krāsā, bet atbraucot mājās kostatēju ka zaļā krāsā. Šoreiz gan šķiet ka pats sačakarēji un ceri dabūt naudu atpakaļ.
Šoreiz gan ir tā - nepaskatījies - pats vainīgs.
BTW, iespaidojoties no šī ieraksta - UZMETĒJI ir SIA "MARDARS" - maitas nevar sataisīt man iebraukšanu pie mājas - ceļš dupsī tur i - a es sēdināts nevaru..
Bet nu šis pēdējais ir absurds - 1) tu tagad visai pasaulei bruksi virsū un metīsi uzmetējos par to ka nav paredzēts ceļš sēdinātajiem auto? Tas ir murgs lai par to liktu šeit..
2) Es saprotu ka var uzmest ar detaļām kuras ir jāpārbauda lai saprastu vai viss ir ok - kā piemēram , dzinēja detaļas, ritošajai daļa detaļu u.t.t. , bet nu dzīvē tu to redzi vai ir taisns vai nav.Tas ir tāpat kā teikt ielikt te - man čalis teica ka diski ir melnā krāsā, bet atbraucot mājās kostatēju ka zaļā krāsā. Šoreiz gan šķiet ka pats sačakarēji un ceri dabūt naudu atpakaļ.
Šoreiz gan ir tā - nepaskatījies - pats vainīgs.
BTW, iespaidojoties no šī ieraksta - UZMETĒJI ir SIA "MARDARS" - maitas nevar sataisīt man iebraukšanu pie mājas - ceļš dupsī tur i - a es sēdināts nevaru..
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
+1 Esmu diezgan daudz pircies pie Ginta un nekādu problēmu.
Azbests rakstīja:brīvību lietotājam Gints, no čaļa ir ļoti pretīmnākoša attieksme, nekādu problēmu nekad ar viņu nav bijis
LIetotājs -> ri44iys
Vēl agrā pavasarī nopirka diskus, bet daļu summas solīja atdod pēc nedēļas/divām. Tad viņam notika kkāda neveiksme ar autiņu, līdz ar ko bij vajadzīgs kāposts, un es piekritu uzgaidīt vēl kādu laiku. Vēlāk ar pēc vairākām sazvanīšanām liktenīgais naudas atdošanas datums tika pārcelts. Tgd vispār neatbild uz sms un zvaniem. Ja te ir kāds šī lietotāja paziņa, nodotiet tomēr viņam sveicienu, kamēr pats nesāku meklēt (mani meklēšanas pakalpojumi var maksāt zināmus procentus)!
Vēl agrā pavasarī nopirka diskus, bet daļu summas solīja atdod pēc nedēļas/divām. Tad viņam notika kkāda neveiksme ar autiņu, līdz ar ko bij vajadzīgs kāposts, un es piekritu uzgaidīt vēl kādu laiku. Vēlāk ar pēc vairākām sazvanīšanām liktenīgais naudas atdošanas datums tika pārcelts. Tgd vispār neatbild uz sms un zvaniem. Ja te ir kāds šī lietotāja paziņa, nodotiet tomēr viņam sveicienu, kamēr pats nesāku meklēt (mani meklēšanas pakalpojumi var maksāt zināmus procentus)!
d[-_-]b
Preci jāpārbauda neatejot no kases
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
+ m52 Gintu neaiztiec. tas ir normāls džeks, viņš pat man tiltu aizdeva uz goda vārda, kamēr manējais struklojās.kri rakstīja:+1 Esmu diezgan daudz pircies pie Ginta un nekādu problēmu.
Azbests rakstīja:brīvību lietotājam Gints, no čaļa ir ļoti pretīmnākoša attieksme, nekādu problēmu nekad ar viņu nav bijis
Par to iebraukšanu un sēdināto - gan komiski!
Nezinu situāciju, bet parasti var sarunāt visu, ja runā. Negāja tur saruna pa "matam"?
Nezinu situāciju, bet parasti var sarunāt visu, ja runā. Negāja tur saruna pa "matam"?
Ne nu, kā realie veči bez lamuvardiem var vispāŗ kontakteties
es vakar vel vacham aizsutiju piedavajumu,ka ja vinjs man uzliks un saregules to gazi,viss ok,samaksaju p[ar visu un braucu laimiigs,bet ja nee,tad naudu man vinjs atgriestu-50 eiro-puse no samaksata
beet ne uz sms atbild ne uz zvaniem
beet ne uz sms atbild ne uz zvaniem
ar kompatu pa brugji
Gribētu nokomentēt loga mehānisma pirkuma kāzusu! :lol
Nezinu kā kupejām, bet sedaniem, tas mehānisms jau no dabas tāds nedadzu paizliekts vietām, tapēc var arī kļūdīties nesaprotot uz vietas, ka tur kāda no sliedēm ir ar defektu!
Stāstu no pieredzes!
Nezinu kā kupejām, bet sedaniem, tas mehānisms jau no dabas tāds nedadzu paizliekts vietām, tapēc var arī kļūdīties nesaprotot uz vietas, ka tur kāda no sliedēm ir ar defektu!
Stāstu no pieredzes!
Tāpēc nekad nepiekrītu darījumiem, kur samaksās pēc tam, pa daļām, vai vēl kā savādāk, lai varētu nožuļīt.325 BMW rakstīja:LIetotājs -> ri44iys
Nesen ar, prece jāsūta uz Daugavpili, piedāvāja 35 uzreiz, un 35 pēc tam, loģiski, ja mani uzmetīs, nebraukšu uz D-pili dēļ 35eur, ceļā tak vairāk izies, tāpēc uzreiz no šādiem darījumiem ir jāatsakās.
Mana problēma bija tāda, ka diski atradās laukos un tika speciāli atgādāti uz Rīgu. Rīgā man tos turēt nav kur, tāpēc vajadzēja vien tirgot nost. Tikai nezkapēc sarunātās summas vietā, pircējs bija līdzi paņēmis par 60 eur mazāk. :)
d[-_-]b
ei tu nost, kaut ko tādu sen nebiju dzirdējis. Saki tur tik ar kādu Outlanderi jābraucRomeska rakstīja: Pirmkārt, atbraucot pie šī čaļa uz vietu, konstatēju, ka mana zemā mašīna nevar tur piebraukt. Biju vīlies.
Par naudas atgriešanu - marihuāns, šrots ulbrokā(bmw), vienmēr visu atgriež.
Par ceļu uz 3. šķērslīnijas :) Lielajiem dirsējiem - tur ir palicis zirgu bruģis, pat ar normālu ielas mašīnu tur ir diezgan nekomforti braukt, kur nu vēl mēģināt ar sasēdinātu žurku tur braukt
Par mehānismu, aizmirsu, kapēc brauci citur pirkt? varēji aizbraukt atpakaļ, paprasīt lai samaina.
Par ceļu uz 3. šķērslīnijas :) Lielajiem dirsējiem - tur ir palicis zirgu bruģis, pat ar normālu ielas mašīnu tur ir diezgan nekomforti braukt, kur nu vēl mēģināt ar sasēdinātu žurku tur braukt
Par mehānismu, aizmirsu, kapēc brauci citur pirkt? varēji aizbraukt atpakaļ, paprasīt lai samaina.
Lai vai kads cels tur ir, kaut vai tada nebutu, tas nav iemesls ko pielikt klat lai liktu pie uzmetejiem
Cienot citus Tu cieni sevi.
Lai lieki neko nerakstītu piedāvāju puikaa20 (Valdis Pavlovskis) darbu apskatīt Rigā redzēsiet kas notiek pēc 199 dienām un 1300 eur samaksātiem..
'81 VW Golf mk1 1.6 -> 2.0 DOHC
'04 Ford Focus 1.8 zetec
'04 Ford Focus 1.8 zetec
viņš vienkārši grib lai mēs visi pie viņa aizbraucam
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 23
- 24
- 25