Auto
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- …
- 308
- chevron_right
Pabrauksi mazu briitinju ar e39 un pie pirmajiem remontiem ,jau nozheelosi par to ,ka iegaadaajies sho eksplutaacijaa daargo autoE_kurais rakstīja:Pēc e36.lv saieta laikam esmu nolēmis tirgot savu Limited Edition... ir iespēja tikt pie e39 par labu cipariņu ar labu komplektāciju, un atkal melnu... tākā ja kādam ieinteresējas, varat jautāt PM :)
<--- Auto var apskatīt uzspiežot uz Es braucu ar:Limited Edition
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Jaudas un ekonomijas ziņā labākais e39 modelis ir 3.0d, ja interese varu piedavāt. mpaka viss, kas vajadzīgs pilnai laimei :)
Tici man ,zinu ko runaaju Straadaaju servisaa un 2,5 gadinji nostraadaati LatbemaaE_kurais rakstīja:Nu ja vēl kādu šādu ieteikumu saņemšu tad vēl padomāšu, esot dārga ritošā + 2.8l benzīns automāts maz netērēs lēto degvielu
Kad pirku saveejo ,tad par to cenu vareeju panjemt gan e46 gan e39 ,bet iipashu apsveerumu deelj (dienaa bija jaanobrauc 120km) mana izveele krita uz e36! Un ne mirkli to nenozheeloju
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Plus Tavam tgd sajūgs beigts un tirgo nost
bet ne uzturešanas zinarews rakstīja:Jaudas un ekonomijas ziņā labākais e39 modelis ir 3.0d, ja interese varu piedavāt. mpaka viss, kas vajadzīgs pilnai laimei :)
un nedod dievs vel vecais ipasnieks mileja krivu solki
ja e39 tad vienozimigi 2,8 un noss sistemu ar LPG klienta karti 4,60ls uz 100km pat 3.0 dizels neizspiedis
tur gan jā taisniiba - e39 apkopju ziņaa
tikko br. klučus priekšā mainīju pa 58ls un aizm. buksi pa 44ls gabalā + vēl visādas figņas - labi, ka caur firmu lētāk, bet tāpat ar e36 nesalīdzināt... un ja būtu 3.0d
tikko br. klučus priekšā mainīju pa 58ls un aizm. buksi pa 44ls gabalā + vēl visādas figņas - labi, ka caur firmu lētāk, bet tāpat ar e36 nesalīdzināt... un ja būtu 3.0d
tas e39 nemaz tā neplīst, kolēģim gada laikā sanāk iekš 520i 200-300 ls salikt iekšā, patēriņš 10.7l.
salīdzinājumam es jau savā, kopš nopirku, kādus 1800 jau esmu ielicis, bet man tā mašīna tāpat ir miskaste
http://foto.inbox.lv/crash112/e36
nē nu tehniski kārtībā, bet skats ir jebatj jebatj
salīdzinājumam es jau savā, kopš nopirku, kādus 1800 jau esmu ielicis, bet man tā mašīna tāpat ir miskaste
Pardosi savejo dod zinat es 80 % ka panemsu :) man kak raz ir 2,8 motors rezervets :)
Tev ta klima iebazsta pashrocigi elektroniska vai ka? jo skatos panelis vecais(ja pareizi saprotu)seeingman rakstīja:tas e39 nemaz tā neplīst, kolēģim gada laikā sanāk iekš 520i 200-300 ls salikt iekšā, patēriņš 10.7l.
un zato Tev vel m52
un beigu beigas tapec ari nesaprotu vai tas ir 96/97 gada auto ta izrusejis, vai ari tas ir kkads 91gada kuzavs ar iebazstu m52 motoru un elektronisko klimu
tas ir 1995gada 9 mēnesis
teh pasē 1996 (tipa zinātāji stāsta, ka septembrī autoražotājiem gads mainoties)
Manejais aparāts sanāk tajā šaurajā laika posmā, kad nāca el. klima, bet pirms facelift.
bijis sists un acīmredzot krāsots pie vovāna, jo izrūsēja acumirklī, varbūt pie vainas arī tas, ka man visi līdzekļi aizgāja tehniskajām lietām, nevis rūsu sataisīt...
lai nu kā, tagad meklēju, kurš man varētu kvalitatīvi un par saprātīgu summu iemetināt to deļļu zem bagāžnieka & aiz lampām
http://www.bildites.lv/images/4l9qzxmi35rk8t9uq626.jpg - te neilgi pēc iegādes (2010 novembris)
http://www.bildites.lv/images/jz3tdpo6r5dgm9rd1jhu.jpg - te 2011 vasara
teh pasē 1996 (tipa zinātāji stāsta, ka septembrī autoražotājiem gads mainoties)
Manejais aparāts sanāk tajā šaurajā laika posmā, kad nāca el. klima, bet pirms facelift.
bijis sists un acīmredzot krāsots pie vovāna, jo izrūsēja acumirklī, varbūt pie vainas arī tas, ka man visi līdzekļi aizgāja tehniskajām lietām, nevis rūsu sataisīt...
lai nu kā, tagad meklēju, kurš man varētu kvalitatīvi un par saprātīgu summu iemetināt to deļļu zem bagāžnieka & aiz lampām
http://www.bildites.lv/images/4l9qzxmi35rk8t9uq626.jpg - te neilgi pēc iegādes (2010 novembris)
http://www.bildites.lv/images/jz3tdpo6r5dgm9rd1jhu.jpg - te 2011 vasara
skaidrs :)
skatos malkalne dzivo, pie jaunogres vidusskolas ja pareizi sapratu pec bildem
p.s jaa ta gjela aizmugure starpbamperu un bagaznieka vaku ruse, ja nemaldos pat var saukt par slimibu e36
bet karoche es gribu Tavu motoru un es zinu kur Tu turi mashinu
skatos malkalne dzivo, pie jaunogres vidusskolas ja pareizi sapratu pec bildem
p.s jaa ta gjela aizmugure starpbamperu un bagaznieka vaku ruse, ja nemaldos pat var saukt par slimibu e36
bet karoche es gribu Tavu motoru un es zinu kur Tu turi mashinu
Neko tu nezini Tagad citur dzīvoju.
bez tam, kas vainas 1.8isam? imo iet viņi normāli un patēriņš arī labs.
es te ar to patēriņu kaujos, itkā viss ir kārtībā, nekur nēku kļūdu nav, gaisu arī vroģi nepiesūc, bet patēriņs 10-11 , pa šoseju uz 100-110 mizojot 8+ litri, pagājušajā vasarā bija uz 110 6,5 litri
bez tam, kas vainas 1.8isam? imo iet viņi normāli un patēriņš arī labs.
es te ar to patēriņu kaujos, itkā viss ir kārtībā, nekur nēku kļūdu nav, gaisu arī vroģi nepiesūc, bet patēriņs 10-11 , pa šoseju uz 100-110 mizojot 8+ litri, pagājušajā vasarā bija uz 110 6,5 litri
ja nemt e39 tad +1Dj_Zii rakstīja:bet ne uzturešanas zinarews rakstīja:Jaudas un ekonomijas ziņā labākais e39 modelis ir 3.0d, ja interese varu piedavāt. mpaka viss, kas vajadzīgs pilnai laimei :)
un nedod dievs vel vecais ipasnieks mileja krivu solki
ja e39 tad vienozimigi 2,8 un noss sistemu ar LPG klienta karti 4,60ls uz 100km pat 3.0 dizels neizspiedis
bet e36 ar gazi vel letaks
Jauni lietie diski no ražotāja DARE Motorsport.
Dare Motorsport ir viens no stilīgākajiem Lielbritānijas disku ražotāju zīmoliem, kas piedāvā lielu izvēli Dare Motorsport saražotajā disku klāstā . Sākot no prestižiem vieglmetāla diskiem , līdz pat vieglmetāla diskiem, kas paredzēti drifta sacensībām.
Preču klāsts ir pieejams izstrādātajā e-veikalā (konkrētus pieprasījumus iespējams sūtīt uz e-pastu)-
www.cool-wheels.com
Cool-wheels.com piedāvā augstas kvalitātes vieglmetāla diskus par demokrātiskām cenām, iekļaujot bezmaksas piegādi Latvijas teritorijā
Māris - 25620006
[email protected]
Dare Motorsport ir viens no stilīgākajiem Lielbritānijas disku ražotāju zīmoliem, kas piedāvā lielu izvēli Dare Motorsport saražotajā disku klāstā . Sākot no prestižiem vieglmetāla diskiem , līdz pat vieglmetāla diskiem, kas paredzēti drifta sacensībām.
Preču klāsts ir pieejams izstrādātajā e-veikalā (konkrētus pieprasījumus iespējams sūtīt uz e-pastu)-
www.cool-wheels.com
Cool-wheels.com piedāvā augstas kvalitātes vieglmetāla diskus par demokrātiskām cenām, iekļaujot bezmaksas piegādi Latvijas teritorijā
Māris - 25620006
[email protected]
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27