Sidnas - Samoablue e36 328i Sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- …
- 30
- chevron_right
Neredzu jēgu iegrūst dzinējā baiso piķi, ja dzinējs netiek izmantots trases vajadzībām. Lai uz šosejas uzvilktu kādu? Domāju, ka to var izdarīt arī ar to pašu stock 2.8 un Sandim viņš neiet sūdigi.
Labāk tad tiešām par to naudu sakopt visu piekari un esošajam dzinējam samainīt blīvslēgus utt.
Labāk tad tiešām par to naudu sakopt visu piekari un esošajam dzinējam samainīt blīvslēgus utt.
Labi coili un labas riepas > 2.8 tūnings
Neredzu arī jēgu no BC coiliem, ja ar auto tiek braukts tikai pa ielu.
Principā jā, stanceriem pietiek ar budžeta coiliem, ka tik cieti lai nestrīķē arkas
To gan nevarētu teikt par TA Technix, JOM, FK un MaxSpeeding Rods.kars rakstīja:ka tik cieti lai nestrīķē arkas
Kur Tu Latvijā esi redzējis ceļus, kuriem var piedēvēt terminu "iela"?Nixon rakstīja:Neredzu arī jēgu no BC coiliem, ja ar auto tiek braukts tikai pa ielu.
Nekas kosmisks netiks darīts ar dzinēju,uzskatu ,ka nav jēga grūst iekšā baigo piķi,pāris lietas un tas ko tu jau minējiNixon rakstīja:Neredzu jēgu iegrūst dzinējā baiso piķi, ja dzinējs netiek izmantots trases vajadzībām. Lai uz šosejas uzvilktu kādu? Domāju, ka to var izdarīt arī ar to pašu stock 2.8 un Sandim viņš neiet sūdigi.
byrbyr rakstīja:Kur Tu Latvijā esi redzējis ceļus, kuriem var piedēvēt terminu "iela"?Nixon rakstīja:Neredzu arī jēgu no BC coiliem, ja ar auto tiek braukts tikai pa ielu.
Uz vienas rokas pirkstiem tādus var saskaitīt.
Instagram - Sandis_e36
Kāds pieredzējis tūners varētu uzskaitīt ko darīt ar 2.8 un kādā secībā, un cik tas maksā~
Piekrītu bet lielākā daļa no viņiem vnk klusē par tādām lietām lai nav citam,bet ir tikai viņamkars rakstīja:Kāds pieredzējis tūners varētu uzskaitīt ko darīt ar 2.8 un kādā secībā, un cik tas maksā~
Instagram - Sandis_e36
Nu es ieprieš teicu ka varu padalīties ar domu graudiem. Vnk negribu šeit to brīvi rakstīt lai visādi łevie spečuki nesalasās
Pm varu Tev pastāstīt
Pm varu Tev pastāstīt
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Instagram - Sandis_e36
Norvēģijucipruss18 rakstīja:Uz kurieni brauksi?
Instagram - Sandis_e36
Par ko stradasi ja nav noslepums?
Man taa riebas Norvegjija dzivot,tur ir tiiik garlaicigi,bet daba woow
ar kompatu pa brugji
Nav svarīgi. Bet celtniecība tā nav vai kas tamlīdzīgs.cipruss18 rakstīja:Par ko stradasi ja nav noslepums?
Instagram - Sandis_e36
Nu es saprotu,celtnieciba tak nav vienigais darbs
ar kompatu pa brugji
Bet ir ļoti populārs,tieši Skandināvijā.cipruss18 rakstīja:Nu es saprotu,celtnieciba tak nav vienigais darbs
Instagram - Sandis_e36
Tas gan.jo skandinavija ljoti aug populacija un trukst darbaspeks tieshi celtniecibaa.
ar kompatu pa brugji
Besii man tas darbs. laigan maksā labi.cipruss18 rakstīja:Tas gan.jo skandinavija ljoti aug populacija un trukst darbaspeks tieshi celtniecibaa.
Instagram - Sandis_e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- …