e36.lv Kuldīga
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- …
- 41
- chevron_right
Uz apbraucamā,uzmetu ar avareikām...
No e39 atpakaļ uz e36 pārsēdies ??
nē,biju ar pelēku pasat b6
Pie aizputes krusta,tevi apdzinu,tu brauci uz staķiku.
A jā tagad atceros. šodiens daudz piedīvojumi. Braucot uz Ventspili pie nabītes izbeidzās generātors tad atslēdzu visu kas saistīts ar elektrību, aizbraucu līdz Vpilij. Atbraucu uz Kuldīgu, vēl aizskrēju līdz Pelčiem un tad braucu uz Aizputes pusi pie mehāniķa. Braucu bez uguņiem, bez pečkas, lietus līst, slotiņas neiet, autiņš raustās, jo aķis iet uz beigām, pa ceļam vēl ceļinieki stādina (mani par laimi neštopēja ) braucot iekšā garažā autiņš apstājās Labi ka labs aķītis.
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Tad tev bijusi jauka diena
Kur uz Aizputes pusi tu dabuji mehāniķi?
Gundars sanāk pirms Vilgāles. Kur sākās metāla barjeras vienā ceļgalā janogriežās pa kreisi braucot no Kuldīgas.
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Es zinu es pie viņa braucu pēc daļām parasti.
Vai tad Tīdmanis taisa arī citiem mašīnas?
Tak protamsmāriņš rakstīja:Es zinu es pie viņa braucu pēc daļām parasti.
Problēmu savam atrisināju
Kas ta bij?Alutinsh rakstīja:Problēmu savam atrisināju
Bremzes sataisījās pašas, tiesa tagad cietākas ir Sajūgu pamēģinājām atgaisot un jā atgaisojās Kaut kāds absurds, lai gan šķidrums bija pilns
Gan jau Sajūga cilindrītis tek, pa turieni arī gaiss tika iekšā..
Taisa, taisaemcix rakstīja:Tak protamsmāriņš rakstīja:Es zinu es pie viņa braucu pēc daļām parasti.
Jā, izskatās nopuņķojies Cerēsim, ka izvilks līdz gonkai un gonku. :skaitam_kapeikas:māriņš rakstīja:Gan jau Sajūga cilindrītis tek, pa turieni arī gaiss tika iekšā..
23.10. dabūsi gaisotAlutinsh rakstīja:Jā, izskatās nopuņķojies Cerēsim, ka izvilks līdz gonkai un gonku. :skaitam_kapeikas:māriņš rakstīja:Gan jau Sajūga cilindrītis tek, pa turieni arī gaiss tika iekšā..
Var sākt reģistrēties.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- …