Dienas snapshot
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- …
- 539
- chevron_right
pareizi ir ,sita jatur masinas, ja blakus stavosie masinas ipasnieki neciena blakus stavosas masinas un ar durviim sit tad vien ta jadara, pat nepalidz kad noliek otras stavietas gala kur nevienas masinas nav , tad vienmer kads piebrauc blakus noliek, neskatoties ka visa parejaa stavieta kas ir tuvak veikalam ir brivarews rakstīja:Ļoti skaisti
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Pirms pāris gadiņiem
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
kas tad mainīsies? tavējais uz vēdera sēdēs?HoodieBro rakstīja:snaps pēc balles, lai būtu pēc mēneša ko salīdzināt
tomēr nepaslinkoju un aizgāju pāri ielai
coupe 2.8
shie kontuuri man vienmeer patikusi... un kuutinja...
+1Martinez rakstīja:pa smuko!
Man tas style5 sāk jau lēnām atsist patiku!
saprastu vismaz, ja individualizētu viņus un smuki sapucētu, savādāk patiešām sāk atsist kārtējo zem 200ls "ūbder" disku modes bumu
Tad jau manīs, bet zemāks būs noteiktiKobreti rakstīja:kas tad mainīsies? tavējais uz vēdera sēdēs?HoodieBro rakstīja:snaps pēc balles, lai būtu pēc mēneša ko salīdzināt
Shodienas snaps
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
ar melnu diski gan varētu būt ok :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- …