E36-cipruss18
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- …
- 57
- chevron_right
Kādi kasjaki? Tas ir 2.5 ar skati uz gadu pa nedaudz vairāk kā 1000eur. Ja motors puslīdz dzīvs un nekrīt nost nekādas detaļas, tad īsti nesaprotu, kāpēc vēl nav nopirkts
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Šitā daļa tiešām neder no parastā bampera ?
kas viņās ir savādāks.
kas viņās ir savādāks.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
- ikey07
ja vinjam kkas kristu nost,tad nebutu skate
un man bija ljoti piekasiigs chalis skatee
es ari nesaprotu kapec vel nav nopirkts un nedod chiibaa kads ar vinju
atzishos,vajag lamdu uzlikt,jo pashlaik bez vinjas dzineju parlej,bet es tiesham vairs neribu vinja neko likt iekshaa
atzishos,vajag lamdu uzlikt,jo pashlaik bez vinjas dzineju parlej,bet es tiesham vairs neribu vinja neko likt iekshaa
ar kompatu pa brugji
Nav sezona, ziema aiz loga. Siltaks paliks atrī nopirks. Tas tā pat ka ar močiem.cipruss18 rakstīja:ja vinjam kkas kristu nost,tad nebutu skate
Citruss ieliec pa 1600 un uzraksti cena runajama... es garanteju ka kāds piedavas 1200 un braucu pakal....
ieliku pa 1300 un cenu var runat https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/bmw/325 ... 1421238253
ar kompatu pa brugji
Es tev drīzāk ieteiktu ielikt pa tiem 1100 ja jau esi gatavs atdot pa tādu summu, bet ieraksti ka cena nav runājama un ja auto neapmierina pie apskates lai brauc prom un par cenu nerunā.
Man tāds pārdevējs bija bijušajam 320 sedanam, cena bija 1100 eiro, bet skate uz beigām gāja un arī kasjaki pie apskates bija nedaudz vairāk, bet nekā nopietna. Pa telefonu izteicu piedāvājumu ka dotu tikai 800 eiro un viņš piekrita, bet ar norunu ka par cenu vairs netiks nekas runāts, ja neapmierina tad lai braucu prom, bet protams paņēmu.
Man tāds pārdevējs bija bijušajam 320 sedanam, cena bija 1100 eiro, bet skate uz beigām gāja un arī kasjaki pie apskates bija nedaudz vairāk, bet nekā nopietna. Pa telefonu izteicu piedāvājumu ka dotu tikai 800 eiro un viņš piekrita, bet ar norunu ka par cenu vairs netiks nekas runāts, ja neapmierina tad lai braucu prom, bet protams paņēmu.
Tak bampera moldingu šrota tev pa 0.5l alu atdos, un nožēlo 2eur un 15minūtes lai nāsis nopūstu smuki matētas, tagad vienkārši izskatās pēc dirsas
Tas ir tikai pāris euro, gribēsi pārdot - noziedosi!
Tak vajag uzlikt uz vote, varu galvot ka 95% foruma lietotāji teiks to pašu ko tagad es saku - Nopūt melnas nāsis, un sadabū šrotā to moldingu! Un ja vēl laiks paliek, piemeklē otru milgu!
Vizuāli būs daudz labāks skats Cena salda, jo es savu ar dahujā kaskjakiem atdevu pa 1k eur bez TA, nodokļa, utt....
Tas ir tikai pāris euro, gribēsi pārdot - noziedosi!
Tak vajag uzlikt uz vote, varu galvot ka 95% foruma lietotāji teiks to pašu ko tagad es saku - Nopūt melnas nāsis, un sadabū šrotā to moldingu! Un ja vēl laiks paliek, piemeklē otru milgu!
Vizuāli būs daudz labāks skats Cena salda, jo es savu ar dahujā kaskjakiem atdevu pa 1k eur bez TA, nodokļa, utt....
Der no parastā šitā daļa.ikey07 rakstīja:Šitā daļa tiešām neder no parastā bampera ?
kas viņās ir savādāks.
kungi mieriigi,vakar braucu un pekshnji ieraudziju savu pazudusho moldingu
ar kompatu pa brugji
uj uj uj
ja nav nosleepums, pa cik?cipruss18 rakstīja:Auto pardots.
njaa leeti gan... :(cipruss18 rakstīja:Bez diskiem pa 950 euro
Pēc nedēļas jauns Tofiks ar e36?
- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
Teica jau ka moci ņems ;D
Ka e36 vairs negrib ar.
Un vispār ka prom došoties ;D
Dzīvosim redzēsim ^^
Ka e36 vairs negrib ar.
Un vispār ka prom došoties ;D
Dzīvosim redzēsim ^^
Uz kuru pilsētu auto aizceļoja?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1