E36-vitjazz 323i
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- …
- 50
- chevron_right
Pie kā dzinēju ņemsi? pie kā liksi?
Nu lai veicas, tā lai līdz atklāšanai būtu gatavs, savējo jau pa martu mēģināšu sagatavot!
Vēlu veiksmi, nāksies nedaudz paskraidīt, meklējot trūkstošas detaļas.
Oem 323i izplūde nemaksā daudz, 2.8 pa retam uzpeld, 100-120eur
Nu lai veicas, tā lai līdz atklāšanai būtu gatavs, savējo jau pa martu mēģināšu sagatavot!
Vēlu veiksmi, nāksies nedaudz paskraidīt, meklējot trūkstošas detaļas.
Oem 323i izplūde nemaksā daudz, 2.8 pa retam uzpeld, 100-120eur
Pa martu noteikti neuzspēšu,zinu noteikti,jo nav tik daudz laika un uz Latgali bieži netieku!
Jāliek tagad būs jau Preiļos,jo motoru atradu tepat pie mums,Vanagos! Ieteica Kristapu kaut kādu no Preiļiem,vēl neesmu zvanījis taujājis,kas pa kam,jo nākošnedēļ tik vedīšu motoru uz Pelēčiem,lai šo to nomainītu uzreiz!
Paņemot motoru,saprotu,ka tagad vēl ātrāk viss būs jādara! Ceru,ka uz pareizā ceļa esmu!
Jāliek tagad būs jau Preiļos,jo motoru atradu tepat pie mums,Vanagos! Ieteica Kristapu kaut kādu no Preiļiem,vēl neesmu zvanījis taujājis,kas pa kam,jo nākošnedēļ tik vedīšu motoru uz Pelēčiem,lai šo to nomainītu uzreiz!
Paņemot motoru,saprotu,ka tagad vēl ātrāk viss būs jādara! Ceru,ka uz pareizā ceļa esmu!
Zinu, gan no kā ņēmi, gan kas liks
2.8 jau aizgāja? 2.5 tikai palicis bija?
bija testējams?
bija testējams?
Ja kaut ko zini sīkāk,uzmet PM!Lawwr rakstīja:Zinu, gan no kā ņēmi, gan kas liks
Man primāri bij notestēt,2.8 tā arī nesapratu vai jau gone vai vnk izcelts jau bija
Tas bija pirmais auto,kuru vismaz veči pieturēja,lai var izbraukt! Vanagos bij slideni,tpc līdz galam iekurināt nesanāca,bet gāja un strādāja patīkami!
Nuu ko jau stāstīt, pašam jāzvana un jābrauc ciemos runāt, kas pa kam
Man sakranajam cēla iekšā motoru. un visu pārējo taisīja.
Nu tad domāju,ka viss būs kartībā! Ātri būs komponentes primārās jāsavāc un jārunā kas pa kam!Lawwr rakstīja:Nuu ko jau stāstīt, pašam jāzvana un jābrauc ciemos runāt, kas pa kam
Uz Rīgu transportēt tomēr cik apdomājos nebija loģiski, jo pa to naudu kaut ko var nomainīt tagadējam motoram! Un vadām motoru nevajadzēs tālu!
Varu ielikt to dzinēju, ja ir interese. Līvānos.
Varu pastrādāt ar ecu, lai nebūtu jāčakarējas ar ews ievilkšanu.[FACE WITH TEARS OF JOY]
Sent from my MotoG3 using Tapatalk
Varu pastrādāt ar ecu, lai nebūtu jāčakarējas ar ews ievilkšanu.[FACE WITH TEARS OF JOY]
Sent from my MotoG3 using Tapatalk
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
ehh, kā man pilno obc gribētos.
tas ir tas pats kristaps kurš garāžā tur skaistu, noputējušu žurku?Lawwr rakstīja:Zinu, gan no kā ņēmi, gan kas liks
bija testējams?
tas pats
esmu dzirdējis, bet neesmu redzējisLawwr rakstīja:tas pats
saka, ka normāls čalis
Tā kā no Pelēčiem vislietderīgāk un tuvāk uz Preiļiem vest,būs ar viņu jārisina šīs lietas!
Nekas ātrs nenotiek,tika nopirkti:
1. Motora spilveni 6 cyl;
2. Difuzors,kas iet uz generatoru;
3. Gaisa filtra kasti no 2.5
Kad attransportēsim auto uz laukiem sestdien,tad iegādāšos visu vajadzīgo motoram!
1. Motora spilveni 6 cyl;
2. Difuzors,kas iet uz generatoru;
3. Gaisa filtra kasti no 2.5
Kad attransportēsim auto uz laukiem sestdien,tad iegādāšos visu vajadzīgo motoram!
Cik reali maksas griestus apshut ar gaisho alcantara aizvietotaju+stoikas?
BMW_The Ultimate Repair Bill
Privāti,ja inerese ir!Ramyrez rakstīja:Cik reali maksas griestus apshut ar gaisho alcantara aizvietotaju+stoikas?
mljee, nu tas karbons ir lieks
tikai ja vienīgi skilu pakačāt līmēšanā.
Ja pāries pāri ar laku, tad vajadzētu izskatīties zbis pēc idejas.Lawwr rakstīja:mljee, nu tas karbons ir lieks
Being second is being the first of the losers. /Senna/
na ļubiceļa ir tas karbons.
kas ar dzini?
kas ar dzini?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 23
- 24
- 25